Голям балкон с гледка???

• 813
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, къде има аджеба някъде в България (за предпочитане Черноморието или Стара Планина) апартамент/стаи/хотел/къща или каквото и да е, където с моята компания от 4-ма възрастни и едно дете да вечеряме на самостоятелна голяма тераса/балкон по възможност и с гледка 😀???
Не знам твърде голямо изискване ли имам или просто не ме бива в търсенето…
Моля не ми предлагайте петзвездни хотели 🙂

# 1
  • Beyond the stars
Ресторант ли търсим, че не става ясно ?

# 2
То самото изискване звучи странно, все едно отивате за яденето на терасата. Сори.
Търсете тогава къща за гости. Апартаментите, особено по морето трудно ще съберат 4ма възрастни и балконите са им малки. Знам за Шипково - Планински рай. Лично не съм била, мои близки ходят няколко пъти. За мен базата е остаряла, но те пък са много доволни точно от това, че имало голяма тераса с гледка и си готвели и вечеряли там. Има и басейн. Комплекса има хотелска част и къща, ако решите питайте за къщата.
Гардения палас Поморие има най-прекрасната морска гледка, но балконите са малки.

# 3
  • София
По-скоро търсете в RBNB или  Booking  за някой апартамент. Вече голяма тераса си е лукс обаче дето не всеки апартамент има. Просто задайте правилно критериите.

# 4
За шеста поредна година наемаме този апартамент в Поморие, намира се до Софарма. Именно терасата ни спечели, не сме фенове на ресторантите и си готвим/ядем "вкъщи". Огромна е, пред трите стаи, събираме се на масата 6 човека без проблем, като двама са даже на фотьойли. Предимство е и че е точно на плажа и не се налага да търсим обществени тоалетни през деня.
За тази година обаче предполагам вече са запълнени датите.

Извинявам се за натуриите, но не намерих по-прилични снимки.
Скрит текст:

# 5
Комплекс Романтика - Сърница. Прекрасна гледка с чудесен ресторант. Може и да нощувате там.

# 6
Мога да препоръчам Къща за гости в Искърското дефиле, до пещера Проходна/Очите на Бога/, приказните Каменни къщички, директна гледка към скален феномен Провъртеник. https://maps.app.goo.gl/qagqamUR3JKmJdvR7

Общи условия

Активация на акаунт