Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 42 019
  • 638
  •   2
Отговори
# 315
Да Posh ,на вълната им

# 316
  • София
Пас и аз. Нищо ново, отново 😂
Пуснаха тениски и пуловери с черешки за зимна колекция… Същите черешки ги имаше в пролетната колекция от 2018 г.
Толкова ми е втръснало да гледам една и съща кройка на поли-панталони, поло, рокли, палта, дънки и панталони. Креативност - 0

# 317
  • Варна
Оф аман вече. Единственото ново са цените пак. Какъв е тоя късия тренч, той за лятна вечер ли е или за ноември когато най-рано ще пристигне? Няма едно така по-нормално вталено есенно яке. Кожени клинове трета колекция няма, явно се отказаха вече, че им е некачествена кожата. Евридейките станали с къс ръкав, обаче 100ле с Морано. Ай сиктир вече.
Между другото помня времена когато тука като излезе нова колекция отварям и 60 нови коментара. Сега седем 😀

# 318
Супер е наистина, че са спрели с естествения косъм !!!! Най-накрая ....

# 319
Определено не е неща уау,но аз си поръчах,че то няма как  да се размина  .
Парката за 500-600лв ще я пропусна и щ еси взема от друг магазин.

# 320
От мен имат стимулиращо НЕ !
Кич, шарении, претоплени манджи и голотии при това да ми дойдат с месец закъснение, трябва да съм луда....

# 321
  • Стара Загора
Нищо няма да поръчвам , много еднотипни модели с различни принтове. Те дори и в различните сезони едно и също изкарат- пола панталони и къси топове.

# 322
  • Варна
Има 6 блузи с дълъг ръкав и 3 от тях са с грозен, огромен надпис. Панталоните са по 180лв с Морано. Честно супер панталони си взех от Зара вече за по 60лв и дънки за 80. Да, всички ще са си купили сигурно такива, ама тя и Алесата стана вече масовка, не се чувствам оригинална. Пуловери има някой друг симпатичен, но и пуловери имам, лятото накупих страхотно качество от намаленията на Bentton. Тия долните гащи са се усетили и тях да продават отделно по 60лв с Морано... И той панталонът става 250лв. И на всичко отгоре ми е супер странно и неудобно да имам гащи за панталон. И без друго е просто декоративен ефект, можеше да вградят там едно парче, но нали трябва още 60лв да искат.
Мислех, че тая сутрин като ги разгледам пак, ще поискам нещо, но уви не.

# 323
Стига де, сега ще гръмнат с публикация във фейса как колекцията е счупила рекордите 😆И след седмица… Пусни поръчка и играеш за 1 от 100 ваучера за 1000лева 😆😆😆
А, да допълня. Направи ли ви впечатление, как сега няма нишо изчерпано? Или просто са заредили дооооста повече метри плат 😆

# 324
  • Варна
Направи ми да. Толкоз години все се изчерпваха още първия час, склонна съм да вярвам, че и тоя път не са подготвени, просто няма активност. Едно яке само е изчерпано и то сигурно ще цъфне пак до края на деня.

# 325
Мими не издържа да не качи "поръчката си от Алеса" за 10.500лв ... падам.
Аз харесах едно бежово яке бомбър /изчерпано беше снощи, докато разгледам, но и 300+ с Морано/ и тесните бежови дънки,  но и те супер скъпи ...

# 326
Тях не ги вълнува бройката поръчки вече.
Смятат крайната печалба.
Едно яке ,което   е било 250,сега е 500,то реално,така че и на половина да са им поръчките печалбата даже по-голяма,защото всичко е по-малко:плат,доставки,опаковки  😅
Ама това чакане  по месец ми убива желанието и ще чакам нови неща ,които пускат и са налични.

# 327
Момичета, те по принцип пускат ли намаления около черен петък?

# 328
Не.Само  януари 30% на стари модели и август .Колекции една година назад не намалят никога.

# 329
  • Варна
Не го разбрах това с поръчката. Няма кой да ѝ купува, че сама почна ли😀

Общи условия

Активация на акаунт