Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 42 329
  • 644
  •   1
Отговори
# 330
Не го разбрах това с поръчката. Няма кой да ѝ купува, че сама почна ли😀

Моля някой да й отстъпи намалението си 😃🤣 Това  е мега глупава постъпка да снимаш как си напълнил кошницата с дрехи,които продаваш ти,но  този път и на себе си 😄🤣🤣

# 331
  • София
Не го разбрах това с поръчката. Няма кой да ѝ купува, че сама почна ли😀

Моля някой да й отстъпи намалението си 😃🤣 Това  е мега глупава постъпка да снимаш как си напълнил кошницата с дрехи,които продаваш ти,но  този път и на себе си 😄🤣🤣
Самата тя пише, че даже някои дрехи са се изчерпали, докато се сети да поръча за себе си GrinningGrinningGrinning

# 332
Да, и всички се вързахме сякаш не може да си задели още като са ги измислили/ушили/правили проби и не знам си още какво. Joy

# 333
  • Стара Загора
Ох много ниско ниво държат с тези постове. Това са дами на близо 40г вече, не на 20. Мен това ме отблъсна последните години. Освен липсата на разнообразие. Не искам да купувам дрехи, чиято реклама и усещане  са изцяло “кифленски”. Те и дрехите са такива. Този образ ми е много далечен вече. Преориентирах се почти изцяло . На някоя блуза нормална или рокля ежедневна се надявах, но няма. Все едно и също.

# 334
Представям си новогодишната им колекция ,то ще са пазви на показ .Това е много демоде с тия изрязани деколтета и всичко на показ.Якетата им са хубави един бомър мернах ,дето в изчерпан вече ,парката и това червеното са хубави  ,ама в този червен цвят като облекло за Коледа .

# 335
  • Стара Загора
Парката е хубава , но е 510 вече с намалението.  Прекалено ми идва на мен. Иначе аз  харесвам червено 😃.

# 336
На мен честно казано ми харесва новата колекция. Спрямо предишни колекции, има повече практични неща за ежедневието, и няма чак толкова шарения. Е, можеха да си спестят някой и друг огромен надпис или лого, ама карай 😅
Ноо направо са се оляли с цените Hushed Фаворит ми е сутиенът (пардон, кроп топ) за 250 лв Joy

# 337
  • Варна
Парката ми хвана окото и на мен, но трябва да я пуснат в друг цвят за да я обмисля изобщо. В тоя цвят наистина трябва да върви с чувал и хо-хо-хо. Блузките с надписи са просто ужасни, то цели заглавия на книги там с по няколко шрифта и големини, изключително безвкусно.

Мен и друго ми прави впечатление. Много се завишават цените и на стари модели, които се препродават. От миналата година се каня на едно късо, черно, кашмирено палтенце от стари колекции и миналата година се продаваше за 180-200лв, сега гледам вече 250-300лв върви. А съм сигурна, че е купувано някога за по-малко. Поръчах си сега едно да пробвам най-накрая, защото не намирам друго никъде да ми хареса вече втора зима. Като му сложиш и доставката щото е с висок наложен - още 16лв и то си стана 300лв.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 08:50 от Didi_Bidi

# 338
Диди ,за червеното яке ли казваш че трябва да върви с чувал и хо хо хо 😂,и аз така мисля .Да тези надписи са мега смешни ….

# 339
Аз пък се чудя какви са тия дълги дънки дето все ги правят, то дори те си ги застъпват на снимките са им дълги. Ужасно, да си вземеш дънки за 170лв и да трябва да го режеш…

# 340
  • Варна
Диди ,за червеното яке ли казваш че трябва да върви с чувал и хо хо хо 😂,и аз така мисля .Да тези надписи са мега смешни ….
Ами да...сигурно просто съм ограничена и не разбирам, но това виждам аз 😀

Тъй ходих да го пробвам тва кашмиреното палтенце и го засили наобратно. Първо, че ми е голямо, второ слагам ръце в джоба, той скъсан, копчетата почти всички изтъркани, тук там заваляно. А в обявата "без забележки". Не знам тия хора на какво се надяват. Как ще дам почти 300лв за това нещо убито от носене. И пак да кажа, тя сигурно за по-малко го е и купила, защото е отдавна изчерпан модел и миналата година вървяха по 150 до 200 макс. 265лв го пуснала и с 16лв доставка. Мерси.

# 341
О, като почнат да ми пускат носени дрехи на цена почтк като за нови….

# 342
Аз също много го харесвам това патенце, ноо 300 лв са ужасно много за носено палто, пък било то и на Алеса Grinning След няколко обличания вече се поотпуска и приема формата на притежателката си .... Като ще даваш толкова пари, дай още 100 - 200 и си купи ново Joy От новата колекция честно казано няколко неща ми хванаха окото, нооо цените са уау. Тази зима ще работя от вкъщи и аз лично наистина нямам стимул да давам толкова пари за дрехи...

# 343
Има дрехи от първо обличане стават на топчета.
Особено от плетивото едни полота имах за 2 обличания станаха все едно съм ги носила 5 години.
За палтата май пак съм чела такива отзиви.
Общо взето зависи от материята.
Затова преглеждаш и връщаш обратно.

# 344
Аз съм назад сигурно, ама сега гледам, че имат “олд мъни” категория дрехи 😆😆😆 Давайте да манифестираме и ние… Олд мъни нови, прилични колекции като първите… олд мъни съотношение цена-качество… падам с тия. И с “поръчката” на Мими… станаха за смях хептен.

Общи условия

Активация на акаунт