Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 41 772
  • 638
  •   1
Отговори
# 270
И доста неща са преиздали .. като например тази жилетка ..
 https://alessa.bg/dynamic-grace-ziletka-ot-pletivo-soft-beige
Аз като я поръчвах нямаше ХС и то доста време след това и сега хоп има ..

# 271
Аз дори не смятам да си използвам отстъпката за рожден ден. Ами неуважително е, че десет пъти вдигнаха цените, а отстъпките си остават същите!
Роклята On The Spotlight Ruffles съм я поръчала 2021-ва за 114 лв. с най-малката отстъпка от 7%, в момента е 259 лв. редовна цена. Хора, за мен това не е нормално! Поне да пускат нови модели, да не е толкова очевидно и скандално.
И да, вече са си като лелки, младите момичета не се обличат така.

# 272
С тези цени ще връщат още повече клиентките ,но те си знаят.

# 273
  • Стара Загора
И аз не знам дали ще си използвам отстъпката за РД . Може и да взема нещо старо на старите цени ако има изостанало по-нормално.

# 274
И аз не знам дали ще си използвам отстъпката за РД . Може и да взема нещо старо на старите цени ако има изостанало по-нормално.
На старите цени няма нищо. 🤣   Не знам защо не ъпгрейтнат и % отстъпка+ тази за рд.
Какво може зда си купиш за 50лв вече,който е минимума ?2 ластика вече са 60лв.

# 275
Ама имат и добри попадения. Имам една зелена парка, мисля, че през зимата на 2021 година я взех - тоест вече пети сезон ще я нося и е супер. Сетих се за нея, че времето в София много се влоши и я извадих. Grinning Не е мръднала, топли, а и стои добре.
Палтата им обаче не стават. Имам едно синьо, материята е кофти и бързо става на топчета. Само заради цвета го държа още, но не го нося редовно.

# 276
А  някой спомня ли си кога пуснаха тази есенно / зимна колекция миналата година? Предполагам, че понеже е комбинирана и с доста зимни дрехи я бавят малко повече. Аз както обикновено съм изумена и втрещена най-вече и преди всичко от това маркетинг парадиране със скъпи коли, вещи и лукс Joy Какво им стана на тия хора, не конкретно на Алесите, въпреки че са доста дразнещи и те, а като цяло... Не че ме интересува, просто така се питам от време на време...

# 277
  • Стара Загора
Имат и аз от парката бежовата съм супер доволна. Моята ще е 3-та или 4-та зима също.

# 278
Еее увеличили са жилетката .. от 118 с морано вече е 133 .. 😅 а нямат нова наличност. Попита някой за нещо, хукнат да поръчват повече бройки и айде да увеличим цената ..
И доста неща са преиздали .. като например тази жилетка ..
 https://alessa.bg/dynamic-grace-ziletka-ot-pletivo-soft-beige
Аз като я поръчвах нямаше ХС и то доста време след това и сега хоп има ..

# 279
За мен блеизърите им са топ. Кройката е чудесна. Имам си един черен, ами вечен ми е. Но направен, с хубава кройка, изчистен, не е къс.
И все пак не може да лежат на стари лаври, ама с нови цветове.

# 280
  • Стара Загора
Аз също имам блейзъри и палта от тях, страхотни са и не са мръднали . Те са си класически модели и няма как да станат демоде. По-скоро се възмущавам на цените на пуловери, блузи, жилетки, рокли, ризи. Които не са добро качество от към материали , а са толкова скъпи. Парките са им хубави , но цената вече е прекалена.

# 281
А тази парка става ли на топчета веднага?
https://alessa.bg/demure-darling-zimna-parka  

Гледам във Фб как за 6,7дни е създаден принт вдъхновен от Сицилия,направена украса в него ,дрехи и всичко.🤣
Само те си вярвят и често пишат глупости .

# 282
То това с лимоните се върти от 100г, вече и то се изтърка ..

# 283
Сицилианското вдъхновение не спряхме да слушаме и да гледаме лимони .Преди това беше езерото Комо ,чак колекция направиха.Ами на мен вече роклите им хич не ми харесват или са лелкински с бабешка дължина ,или все едно на магистралата отиваш .То късо ,задните части отвънка ,деколтето разпищолено ,излезнали от вън.Това са рокли за магистралки ,никаква елегантност  и класа

# 284
Открийте разликите

Общи условия

Активация на акаунт