Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 41 873
  • 638
  •   1
Отговори
# 285

Има! В цената 😅

# 286
Леле ,те същите рокли ,следите само сложили една панделка на цепката 😂🤦♀

# 287
Гледам за нови неща в сайта ми, а те предлагат в раздел НОВО неща от старите си колекции, за които дори не съм сигурна, че са преиздадени или са просто върнати преди новия сезон от техни клиентки.

# 288
Навън вече е студено, есенно - отваряш сайта и какво да видиш, голотии, кроптопове, минижупи и стари неща преиздадени до откат. Кога ще пускат колекция, кога ще ги чакаш още 40 дена да ти го ушият, ами то зимата свършила. В магазините и по сайтовете отдавна вече има топли и зимни дрехи.
През това време гледаш как те са на поредната си почивка или как се хвалят с поредните си скъпи покупки.
Ако не е странно е комично ....

# 289
И така всеки сезон и колекция ..

# 290
  • Варна
Аз от септември я чакам тая колекция и вчера пак влязох в Зара и за 180лв си взех много симпатични дънки с кръстосано закопчаване, панталон и яке. На Алеса за тия пари щях да взема евентуално дънки, даже не се знае дали ще ми станат. Предполагам, че утре ще има колекция, но аз вече се обзаведох.

# 291
Аз от септември я чакам тая колекция и вчера пак влязох в Зара и за 180лв си взех много симпатични дънки с кръстосано закопчаване, панталон и яке. На Алеса за тия пари щях да взема евентуално дънки, даже не се знае дали ще ми станат. Предполагам, че утре ще има колекция, но аз вече се обзаведох.
И за дънки вече нямаш шанс ,че са над180 ,а  в новата колекция поне 209,219,229😅
Дано поне имат налични артикули.
Якета вече няма да взимам от тях.Чакаш 1 месец (минимум) за скромните 450-500лв.  С някоя друга блузка или спортна рокля  може и да се обзаведа.

# 292
  • Варна
Както видях по-назад вече и на 600лв отиват. Още малко Пинко ще догонят.

# 293
Само на мен ли ми се струва,че през последните дни са много активни в социалните мрежи?! Постоянно ми излизат постове, реклами, сторита и т.н. 😃

# 294
Напомнят за себе си..
Още качват лимонения рожден ден ..

# 295
Да ,ще гледаме до безкрай детски рожденни дни в сайта на марката им .И защо на описанията на палтата им пише кашмир,а то си е полиестер .Това не го разбирам

# 296
Както и снимки от семейните им почивки със скъпи прЕдобивки.. нека си ги качват, но в сайта на бранда някакси .. не върви ..
Сега отварям и се загледах в евридейките .. 80лв с морано?!

# 297
  • Варна
Доживяхме я най-накрая великата колекция - утре вечер

# 298
Без" зимни" тениски   и къси гащи няма как 😆

# 299
Като видях снимката някак ми дойде да цитирам Божинката - "новата колекция изглежда също като старата, само че е нова". Дано да има нещо по-нормално и ново и да не струва 362лв, пък ако няма - няма да харчим - win-win Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт