Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 32 008
  • 510
  •   2
Отговори
# 450
  • Варна
Не бих оставила нещата така. То наистина на човек му писва вече да се занимава, ама те продължават да се оливат с цени и в същото време да пращат боклуци. Ще видим, аз в петък я върнах, най-рано утре очаквам да я получат.

# 451
Сега погледнах случайно че са пуснали кафявото яке на Авин. Иначе и аз получих веднъж блуза с бримка, понеже съм много съвестна звъннах да им обясня точно къде е, защото се виждаше само като се облече блузката, за да бракуват бройката, и да не я пратят на някой друг. Спомням си, че момичето нещо не разбра точно какво искам от нея Grinning От всички останали пратки, за които са ми звъняли да ме предупреждават за дефекти, никога нищо не съм откривала... Но да чакаш повече от месец и да дойде така, няма да е много приятно! А дали поръча и получи някоя от вас дънковото яке, интересно ми е как стои?

# 452
искам да кажа за якето на Авин много е леко, изглежда все едно е есенно или пролетно, но на мен ми топли доста

# 453
Много от нещата са забавени .
Трябва да пуснат и празнична колекция другия месец .

# 454
  • Стара Загора
Някой имаше ли от този тип рокли? Какви са ви впечатленията за дължина и материя ?

Взех си от пуловера Slay the cold, не е нищо особенно , но за всеки ден имах нужда от нещо.

# 455
niditop3, имам розовата в XS. Висока съм близо 170 см. Отзад ми е 4-5 пръста под дупето като дължина. Но аз си имам и бюст, и дупе, които придърпват нагоре. Всъщност отпред дължината ми е като на Мая.

# 456
И аз имам тази рокличка в зелено, доволна съм, аз съм с с-ка, за 162 и 50 кг е късичка и по тялото, но не прекалено.

# 457
  • Стара Загора
Благодаря, момичета. И аз съм 162см, но съм 55кг и съм с по-голям бюст . В такъв случай може и М да ми е добре. Гледах , че имаха размери.

# 458
Аз я поръчах ,но я върнах .Прекалено къса ,аз съм към 163 см. Нещо такова ,50 кг .Много пошло толкова късо ,то не е и красиво

# 459
Момичета, малка поправка - имам я в S всъщност. Ето една неособено добра снимка.

Също така, в момента съм около 52 кг и 170 см. Стига наистина четири пръста под дупето. И да, твърде къса и твърде очертаваща дупето си е. За хладното лято иначе става.

Аз си се харесвам в нея. Но аз и дори с по-къси неща съм пак Ок.

# 460
Натали, а ти кой размер пробва? Защото аз съм забелязала доста съществена разлика между с и хс за тези плетени роклички. Трябва да се пробва със сигурност. На мен ми беше добре миналата година, но сега понапълнях малко Sad и не съм я обличала още ...

# 461
Ами не си спомням ,трябва С да е било ,ще погледна в профилът ,но С почти съм убедена беше

# 462
  • Варна
Ами пише, че връщането е обработено, никой не ми е звънял да ме пита какъв е дефектът. Аз я маркира като дефектна.
Кафявото яке успях да го поръчам веднага тоя път като излезе, но го чакам още. Малко ме притеснява да не ми е тясно С, че мсй било бая умалено. Възможно ли е?

# 463
Аз имах от тези пролетните на Авин, и беше бая умалено, опъваше ми в раменете и го продадох в олх. Но това се води зимно и ми се струва по-дълго и не толкова умалено. Аз като цяло от Авин съм доволна, имам доста интересни попадения. Само с лелките на телефона много внимавам, да не сгафя нещо и да ми се скарат хаха.

# 464
Сручвало ли ви се е да кажат,че не могат да използват депозита ви? И поради каква причина е това?

Общи условия

Активация на акаунт