Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 31 974
  • 510
  •   4
Отговори
# 465
На мен не, винаги е бил усвояван при новите поръчки, без да се налага да ги питам.

# 466
И аз се чудя защо ми го казаха това...

# 467
Питайте ги, все пак това са ваши затворени пари, какво значи, че не може да се използват..

# 468
Ами пише, че връщането е обработено, никой не ми е звънял да ме пита какъв е дефектът. Аз я маркира като дефектна.
Кафявото яке успях да го поръчам веднага тоя път като излезе, но го чакам още. Малко ме притеснява да не ми е тясно С, че мсй било бая умалено. Възможно ли е?

Ако говорим за авинското кафяво, аз днес го върнах в С, понеже в бюста ми е тясно. Вдигам ципа и пада сам. На ръкавите също ми беше леко късо. Не много, но като си вдигна ръцете. Тоз в спиди ми вика : С гъши пух ли е. А, викам.. с вата, къв гъши пух. 😆 На него му се видяха много 330лв за яке с вата. Не е кой знае какво, и качулката пак на снимките изглежда по-богата, на живо - не е. Тук не бях доволна и от Авин…

# 469
  • Варна

Ето го моето кафяво яке от Авин, преди малко го взех. Имам чувството, че съм най-големият карък..

# 470
Ужас! Дано съдействат от Авин, че са бая пари.

# 471
  • Варна
Честно, почна да ми писва от прехвалени, самозабравили се бг брандове. После "подкрепяйте българското".

# 472
Диди, кажи поне как ти е размера и дали е много вталено?

# 473
  • Варна
Добре ми е, добре седи, но аз нямам голям бюст. Ще снимам малко по-късно

# 474
Леле Диди ,какво е това чудо 🤦♀.Ами да ти кажа права си замозабравили се български брандове на цени на световни

# 475
Преиздали са якето, бомбър ли е в екрю. Доставка 18-19 дек. Пуснах го, писах им да ми приложат и отстъпката рд. Тя каква беше? 15 лева? Забравила съм вече. Но определено ще меря директно на място. С това направих сефтето тази колекция. Туй то. Скептично настроена съм 😬

# 476
Якето е поскъпнало , беше по-евтино преди няколко часа .

# 477
Якето е поскъпнало , беше по-евтино преди няколко часа .
[/quote/]  

Моля ти се....Тоталната  им простотия.

# 478
  • Варна
Ето го якето. Не знам защо е толкова пари, честно. Вчера веднага им писах като видях дефекта. Днес цял ден нямам отговор.

# 479
Хубаво е якето и добре то стои, Диди. Вече дали си струва цената, както неговата така и на останалите дрехи на тези брандове за мен е философски въпрос Grinning. Аз като съм гледала в групата за чанти жени, които си купуват чанти за по 5к и се успокоявам малко, че не си купувам скъпи дрехи хаха.

P.s Днес влязох в Brax във Варна, само там си намерих дънки, които търся... Еми якета от 100 % полиестер за по 500 лв.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 21:27 от *Emerald

Общи условия

Активация на акаунт