Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 31 974
  • 510
  •   4
Отговори
# 480
  • Варна
Какъв е тоя магазин, от Варна съм и не го знам 😀

# 481
Ще ти пиша на лични да не спамя темата Grinning

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 21:52 от *Emerald

# 482
Хубаво е якето ,но според мен въобще не заслужава толкова пари ……

# 483
Бомбъра в бежово беше 339 с морано, като го пуснаха, а другия цвят беше 348 ако не се лъжа .. след като се изчерпа и при едно от проверяванията ми дали е налично бежовото вече беше и то на 348, а сега е още увеличено .. Еми мерси .. аз вече си взех подобно за 75лв. Да, не е Алеса ама няма и да им се вържа на евтините номера.
А това със скъсаното яке на Авин е трагично, пиши им във Вайбър на онлайн отдела.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:20 от krystall

# 484
  • Стара Загора
Видях , че са пуснали бежавото и се чудя дали да поръчам, не си спомням предната цена. Но така или иначе ми се струва висока, а не знам дали си заслужава .  Кристал, моля те пиши от къде си го взе, на лично .
Благодаря.

# 485
За мен са си обикновени якенца.
Не бих си взела.
Нямат кройка ни на бомбър,ни на палто.Само един ластик за да се носят подгънати,но това ги прави  по-зле.
За 400лв има къде по-хубави якета и палта из моловете.

# 486
Да обикновени якенце ,включително и това на авин ,а цените им незнам на какво отгоре са .Защо ги изписват бомбър  по сайтовете си и от къде дойде това ,правилното произношение  е “бомър “,
Не че съм специалист ,ама да си ги проверяват ,като се вкарват чуждици 😂🤦♀

# 487
Аз между другото не съм много наясно, какво точно е "бобър" - "бомър" или каквото е там Joy. Трябва да е спортно и да има някакъв ластик, за да може да се набира ли? Извинете невежеството ми! За цените съм напълно съгласна. Има картел, гледат едни от други, едните като Луси Фешън и Дика по мои наблюдения, са позиционирани малко по-ниско, другите са 10% по-скъпи, облъчват ни с реклами, които ние плащаме и така ...

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 00:03 от *Emerald

# 488
Да Емералд ,то оригинално идва от военните ,някакво пилотско яке ,къса дължина ,с ластици на ръкавите ,там вече в модната индустрия си правят различни производни .Ама не е бомбър ,като използват тази английска дума официално в онлайн магазините си поне да я пишат правилно бомър .😂.Какво е това бомБър ,като бобър 😂😂😂

# 489
Моето кафяво зимно палто от кашмир ме чака в Спиди. Ще пусна снимки тук ако реша да го взема.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 14:07 от Киф

# 490
  • Варна
Тез обаче нямат никакво намерение да ми отговорят. Нито Алеса, нито Авин. Това нормално ли ви се струва?

# 491
Обади им се Диди

# 492
Ето го кафявото зимно палто в размер М:
Скрит текст:

Не ми допада. Голямо ми е, цветът ми вехтее, ръкавите ми късеят...Очаквах да е една идея по- елегантно, независимо от модела.

# 493
Тез обаче нямат никакво намерение да ми отговорят. Нито Алеса, нито Авин. Това нормално ли ви се струва?

Врйщай им го там да си  го шият и продават на друга.Не си заслужава.Евтино якенце с малко убита лисица.  А на Алеса може да им звъннеш...

Киф,палтата не си заслужават ,както писах и преден коментар.На  вашата снимка си е същото шит.

# 494
Ето го кафявото зимно палто в размер М:
Скрит текст:

Не ми допада. Голямо ми е, цветът ми вехтее, ръкавите ми късеят...Очаквах да е една идея по- елегантно, независимо от модела.

Аз го поръчах по-светлото в С размер, точно защото го видях, че е права кройка и на Мими й е доста широчко, ХС не посмях чак. Ако ви се занимава, може ли да го снимате облечено, ако не сте го върнали към тях вече де 🫣

Общи условия

Активация на акаунт