Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 38 884
  • 600
  •   2
Отговори
# 525
То това може ли да се нарече "колекция"?

# 526
Негативните коментари веднага се трият.
И не знам защо го правят.Искат мнение ,пишеш реалното и си го виждаш само ти в сайта . От 10 коментара се виждат само 9 - без негативния. 
То това може ли да се нарече "колекция"?
  Доста скучна.

# 527
Поредно копие от турците 😅

# 528
Леле Кристал ,това си е попадение в десетката .Едно към едно е копието .Това от някакъв турски сериал ли?

# 529
Обожавах дрехите на Алеса, когато Мими беше автентична и вярна на себе си, тя създаваше колекции, които бяха удобни, красиви и открояващи се.
Имаше и елегантни модели за по-специален повод. Мечтата ѝ за premium моден бранд я тласна в друга посока, да заглуши себе си, авторския си почерк и визия, за да следва “Големите”. Ние обаче сме стари клиентки, които бяхме влюбени в нейния истински почерк отпреди…. Бавно ни губи Simple Smile
Дано Мими не губи визията за своята мечта, но и да си спомни, че тя вече има тази “Искра” и творчество.
И пак ще бъдат върхът, убедена съм.

# 530
Да, от Златно момче. 😅
А преди време ако помните едно тяхно шарено, косместо късо палто .. него го видях във вариант до коленете отново в турски сериал.
Леле Кристал ,това си е попадение в десетката .Едно към едно е копието .Това от някакъв турски сериал ли?

# 531
Ще ме извинявате, но подобен тип пуловери не знам на колко места ще ги намерите, ако си пуснете която и да е търсачка с описание на модела. Моделът не е нищо особено по принцип.

# 532
  • гр.Бургас
Здравейте!
Четох доста, но не успях да открия мнение за  тази парка. Като цяло не съм поръчвала нищо от Алеса до момента и сякаш ми харесва на първо четене, но се чудя заслужава ли си?

# 533
Имам  парката ,харесва ми  .Добре е изработена ,размера си отговаря моята е в S .

# 534
  • гр.Бургас
Дали е възможно да ми изпратите снимка как Ви стои? Ако желаете, разбира се. 🙂

Имам  парката ,харесва ми  .Добре е изработена ,размера си отговаря моята е в S .

# 535
Разбира се бих ви изпратила ,но ще се прибера след Нова Година .Може да си я поръчате и ако не ви хареса да я върнете напълно безплатно 🙂

# 536
Здравейте, миналата седмица поръчах жилетка от сайта на Алеса, в описанието пише, че е 100% мерино вълна. Пристигна при мен и какво да видя, на етикета като състав пише 80% акрил и 20% мерино вълна. Върнах пратката, очаквам да възстановят сумата. За първи път поръчвам от тях, но определено няма да се повтори. Искам да попитам някой имал ли е същия казус? Като цяло как стоят нещата с бранда при такива ситуации?

# 537
  • Стара Загора
Коя жилетка точно? На моята си пише 100% мерино. Иначе с връщанията няма никакъв проблем. До седмица-две  възстановяват сумата.

# 538
Коя жилетка точно? На моята си пише 100% мерино. Иначе с връщанията няма никакъв проблем. До седмица-две  възстановяват сумата.

https://alessa.bg/wool-wonder-ziletka-ot-vlna-black#current_category=new
Това е жилетката.

# 539
  • Стара Загора
Странно, моята е същата , но в зелено.

Общи условия

Активация на акаунт