Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 38 711
  • 600
  •   2
Отговори
# 585
В една от групите във Фейсбук качваха снимки от сегашните им цени и цените преди няколко месеца. Масово по 30-40, а даже едни обувки с около 100 лева нагоре. Страшна спекула. Почнаха някои да казват как са подали сигнали към КЗП и изтриха поста.
Май трябва да има масово подаване на сигнали към КЗП, за да се усетят, че нарушават закона. На мен лично ми писна да им гледам парадирането с "лукс", за който аз и другите им клиенти плащаме от години, а в същото време качеството да е спаднало до критично ниски нива. Отделно ми писна вече 5 години да гледам едни и същи парцалки на намалението. Първенющина и явен показ на селяшко мислене. Губят си редовните клиенти.

# 586
Нищо не ми хареса , те реално са намалени с 10 лв и не си заслужава Grinning

# 587
  • Варна
Да, ако си с Морано реално намалението ти е 15%, а не 30.

# 588
Реално намалението го няма.. един Плетен панталон, който гледам от октомври изведнъж скочи с 30% и в момента цената му е същата като преди 2 месеца.
Доколкото чета в групите и с други от моделите е така.
Лошото е, че и в хранителните магазини е абсолютно същата спекула.

# 589
  • Варна
Не съм чела оригиналния пост, ама отговор има и той е доста смешен - защо лъжете, само с 10лв сме си вдигнали цените тая година 😂 ма то тва е всяка година, бе скъпа! Да не кажа всяка колекция! И на всички ни е писнало да ви плащаме масрафа дето ни го навирате в очите.

.. И пак изтрити коментарите. Смешна работа.

# 590
То с тези 30% все едно е плащаш на 100% старите цени. Намаление 0%.
Лента за коса БЕЗ намаление ,купена за 13лв преди 3,4м,сега е намалена на 25    хахаха
100% отгоре ,намаление никакво.
В поръчките се вижда всичко кой на каква цена е купил.

# 591
  • Варна
Я вижте това панталонче пак на намаление на колко съм го купувала. Може би нямаше да прави чак такова огромно впечатление, ако не влачеха едни и същи парцали в опит да ги продадат от 2019та година насам.

# 592
Има един бански на слънчогледи, който го пускат на всяко намаление поне от 6-7 години. Добре, такива дрехи не трябва ли да се чистят за символични суми, та той ще вземе да се разпадне от седене накрая. И други такива дрехи има ,,намалени”. Загубиха ме мен, освен с алчност и с пълната си безидейност. Дрехите им изглеждат супер ретро.

# 593
Да ,дрехите от намаленията  изглеждат супер ретро ,защото са си ретро как може да влачиш същите парцали 10 години ,ами виждат че не става ,не се продават .А по -новите им са си обикновени блузки  и роклички без никаква идея ,дизайн,оригиналнист .Аз не помня вече от кога нямам поръчка от тях .

# 594
Сега гледах, от година нямам поръчка аз, само едно връщане. Не ги ли следят тези неща, че редовни клиенти с карти се отказват?

# 595
За тях е важно някакви силиконки да им носят дрехите (макар че съм на 99% сигурна, че им ги подаряват за реклама). Таргетираната група е "мутробарок" и разни девойки, изкарали своето състояние по неведоми Господне начини. Ние обикновените люде, които работим и не даваме претенциозен външен вид с поне 10 видими корекции, няма как да сме достатъчно "специални", за да ни обърнат внимание. Мен лично доста пъти са ме лъгали по телефона. Най-смешната лъжа беше, че е нормално палтото ми да стане след 1 носене на топчета, защото имало вълна в него. Е, като купувам палта от други марки, ама марки с име на световния пазар, защо не ми стават палтата от вълна на топчета. Предпочитам да дам 5 пъти повече пари, ама да е качествен продукт.

# 596
За тях е важно някакви силиконки да им носят дрехите (макар че съм на 99% сигурна, че им ги подаряват за реклама). Таргетираната група е "мутробарок" и разни девойки, изкарали своето състояние по неведоми Господне начини. Ние обикновените люде, които работим и не даваме претенциозен външен вид с поне 10 видими корекции, няма как да сме достатъчно "специални", за да ни обърнат внимание. Мен лично доста пъти са ме лъгали по телефона. Най-смешната лъжа беше, че е нормално палтото ми да стане след 1 носене на топчета, защото имало вълна в него. Е, като купувам палта от други марки, ама марки с име на световния пазар, защо не ми стават палтата от вълна на топчета. Предпочитам да дам 5 пъти повече пари, ама да е качествен продукт.

Е каква пък е тази глупост? Имам 100% кашмирени и 100% вълнени пуловери купени 2019та година от Cos, Calvin Klein и от няколко слабо известни марки, нося ги всяка зима защото са си непреходни модели и още не са станали на топчета. И палтата са ми така. Мъжа ми 2018та ми подари палто на Манго, 100% вълна и все още нищо му няма, да не говорим, че е класическо палто и още си го нося без да е демоде. Вярно, че струваше 320 лева, което за тогава не бяха малко пари за дреха, но си е избило парите доста пъти вече.

Аз поръчах жилетката, за която пише, че е 100% мериносова вълна, но прочетох по-назад мненията, че е 20% вълна, 80% акрил или обратното и ако е така наистина, много ще ме издразнят.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 14:24 от flowerbi

# 597

Е каква пък е тази глупост? Имам 100% кашмирени и 100% вълнени пуловери купени 2019та година от Cos, Calvin Klein и от няколко слабо известни марки, нося ги всяка зима и още не са станали на топчета. И палтата са ми така. Мъжа ми 2018та ми подари палто на Манго, 100% вълна и все още нищо му няма, да не говорим, че е класическо палто и още си го нося без да е демоде. Вярно, че струваше 320 лева, което за тогава не бяха малко пари за дреха, но си е избило парите доста пъти вече.

Аз поръчах жилетката, за която пише, че е 100% мериносова вълна, но прочетох по-назад мненията, че е 20% вълна, 80% акрил или обратното и ако е така наистина, много ще ме издразнят.
Имам я същата жилетка, 100% вълна е по етикет и се усеща като вълна на допир. Иначе това с палтото ме шокира тогава, защото имам на Бос, Елизабета Франчи и Армани няколко палта, нямат никакви поражения, а са носени доста. Някак си обаче от Алеса ме убеждаваха, че е нормално палтото да стане на пилинг след първите носения, трябвало да си купя машинка да го почистя или да си дам палтото на химическо и да им го пратя, за да можело те да го почистят. Купих си аз машинка, ама то после пак стана на топчета. На всичкото отгоре след първите 5 носения джобовете се разшиха и ходих на шивач да ги оправя. Чудо на природата са! Напоследък наглостта им е голяма. Днес пък даже и пост писаха, за да правят жалки опити да си опровергаят спекулата и видните нарушения на Закона за въвеждане на еврото.

# 598
То ясно,че покачването не  е от вчера до днес,но го правят нон-стоп .  Аз не вярвам заплатите на шивачките, дамите  кол центъра,бензина  ит.н. да се вдигат  с по 10,20% през 3 месеца от 10г насам. Щяха вече да взимат по 10к.

Пс  .Относно поста във Фб.Точно този панталон  въобще не е преиздаван,но цената му се е покачила и момичето от уж анонимния пост е права.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 16:02 от Edelvais123

# 599
  • Варна
Ами да, именно, същото важи и за моя панталон. Кога са го преиздавали него или тъпите си бански..

Общи условия

Активация на акаунт