България търси талант - сезон 9

• 10 144
  • 174
  •   1
Отговори
# 150
Оф, утре ще гледам.
Да пишете кой е финалиста.

# 151
Еее жалко. Криси беше по-добра

# 152
И за мен Криси е победител, независимо, че няма да вземе паричната награда.

# 153
  • София
Беше последна и нямаше много време за гласуване..

# 154
Беше последна и нямаше много време за гласуване..
За съжаление е така, това много често е проблем, защото участниците не са с равен старт спрямо времето за гласуване.

# 155
И във Фейсбук има много недоволни/
Наистина не беше честно изобщо спрямо нея.
Също така се забавиха и с качването на информацията в профила във фб.
Дали е нагласено…

# 156
  • София
И аз гласувах за Криси и много съжалявам, че не спечели.

# 157
  • София
Нагласено е в смисъл, че са оставили черешката на сезона за десерт, за да има съспенс и рейтинг. Това е плюс за предаването, но огромен минус за нея..

# 158
  • Bayern
Доста по-слабо изпълнение на юнаците обаче. Не бих казал, че заслужават победа с такова представяне
Наистина не са надградили, но пък са толкова сладки Sparkling Heart  Радвам, че свободното си време са запълнили с изучаването на тези танци. Дай Боже повече такива отдадени преподаватели Sparkling Heart Надявам се следващия сезон пак да ги видим и да са надградили.

Доволна съм от победителя, исках да е или той или Криси. И двамата са генийчета.

Не трябва да се допуска гласувне преди да е завършило и последното изпълнение, инак не е честно спрямо тези , които са оставени за накрая

# 159
Доста по-слабо изпълнение на юнаците обаче. Не бих казал, че заслужават победа с такова представяне

Не трябва да се допуска гласувне преди да е завършило и последното изпълнение, инак не е честно спрямо тези , които са оставени за накрая
Точно! Редно е линиите за гласуване да се отворят след последното изпълнение.
Вече имаше победител, занимаващ се с ментална аритметика- Калоян Гешев и според мен беше много по-добър от днешния победител. Но пък може би беше и на години малко по-голям.
Криси днес бе феноменална!

# 160
И за мен Криси е истинският победител! Невероятно момиче!

# 161
Криси беше направо извънземна. Бях за нея, много исках тя да победи. Радвам се и за момченцето, исках, ако не е Криси, да е то и ми стана много хубаво, но все пак по хубаво и направо идеално щеше да ми е, ако Криси беше победила. Изумителна беше.

# 162
Не можах да гледам всичко снощи.... Нали имаше онлайн гласуване за връщане на участник  във финала от зрителите ? Кой беше?

# 163
  • Варна
Зрителите върнахме Арина Шило.Хареса ми , оригинална бе и този път.
Кристина Костова -УАУ! БРАВО!!!
Честито на победителя!

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 17:44 от Пеева

# 164
Зрителите върнахме Арина Шило.Хареса ми , оригинална бе и този път.
Кристина Костова -УАУ! БРАВО!!!
Много благодаря! И за Кристина!!! Наистина - УАУ! БРАВО!
Щеше ми се тя да победи.
Честито на победителя!

Общи условия

Активация на акаунт