Много важно, някакви си стрии!Нека в коремчето ни Юнче да расте и трупа сили!

• 13 795
  • 281
  •   1
Отговори
# 150

А за болницата си взех 4 чифта гащурляци - бабешки, дълбочки, розовки ...ммм да утрепат страстта и на най-пияният затворник  Joy . После ги подарявам на кофинджъра за боклук с огромен кеффф  bowuu. Купих си и джапанки, естествено най-"ефтянките", защото в Св. София преобладава малцинствено-родствените връзки с Индия. На миналото раждане, на мама от стаята й откраднаха - САПУНЕРКАТА!!!
hahaha
Както винаги, все ще ме разсмееш с нещо... Mr. Green Май е време и аз да си купя "гащурляци" (ох, тази дума ме смаза просто), както и някоя и друга нощница, която после ще се чудя какво да правя, защото аз по нощници не мога да спя... Дано да бременее познатият ми народ, та да подарявам.
Хайде мацки, аз отивам на последни покупки преди Голямото Боядисване на Великденски Яйца!
Ей, имам идея! Искате ли да правим снимки като боядисваме с коремите и после да си направим великденско албумче? Аз направих такова в януарските бебета от 2006. Ако искате, аз ще съм първата да тупна снимки! Mr. Green

# 151
Оф,Лионес  тия ремонти са си иzтинско иzпитание на нервите....Ние тепърва zапочваме със строенето на къ6тата Rolling Eyes.Днес моя  се е zаредил с една моторна реzачка и опусто6ава дърветата по терена Mr. Green Надявам се до zимата да са готови поне две стаи,та да се нанесем ..пък другото полека лека..Добре че ре6ихме да строим беz маzа,та спестяваме доста време и работа..

# 152
Не , че нещо се оплаквам,но то мойта работа хем сърби , хем боли ....в офиса ходя ,защото от години с това се занимавам да се справям в критични ситуации като тази преди Великден.....това новото момиче го разиграват,позволяват си да и повишават тон -тя не знае какво да отговаря и така....като вчера не се чувствах добре се спотайвах и хайде да свършим и това,и онова .....и като ми каза милото да си тръгвам и нещо като човек втора ръка се почуствах въпреки ,че ми беше лошо.....Обаааачеееее като ми и прилоша трябваше неохотно да си призная,че не съм същия човек Crossing Arms
Доколкото разбрах във Варна - т.е. Пикадилитата и Бурлекса (обадих се по тел.сега и шофьора ми каза,че току що излиза от Варна) ще имат яйца днес - може би и утре.Съвсем пресни са.Не се чудете на жълтъка - това са от яйцата за износа.

Луд умора няма та и аз така....изпекох сладките.....и готвя леща и свинско с картофи, а седнах на компютъра за да поработя междувременно,че няма как ...Обичам да готвя и да се въртя в кухнята,но и тава се оказа доста изморително и ще чакам мъмрене довечера. Naughty

Аз ще раждам в окръжна болница в Пловдив.Та така....

Пърлева хич не се чуди!!Идете да подпишете-имате повод и да не каните,а в същото време всички формалности ще са уредени.По-нататък ... пита и сватба (2 в 1)...Нали и за питата на бебето се събира родата.Ние тук не правим такива пити.Чак като детето проходи - прощапулник.

# 153
Еli4ko този сайт има интересни предложения за количките(защото ние сами ще си правим кишарката и скрина за повиване).Спрялали си се на нещо конкретно.Вече малко се пообърках с толкова много информация.

Рени, истината е, че ми харесаха няколко по - евтини модела и смятам да ида и на място да видя:
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=133
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=145
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=456
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=146
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=244
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=169

Знам какво е мнението на мамите за евтините колички, то и моето не е по - различно, но предвид финансовото ни състояние и все пак фактът, че засега разчитаме само на себе си, със сигурност ще ида с моето мъжле и ще го накарам той да огледа здравината на по - горните...

А като легло смятаме (поне засега) да купуваме нещо подобно:

http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=182

А я кажи за кошарката и скрина за повиване? Мъжът ти да не е мебелист? Със сглобяеми плоскости ли?

# 154
Мамита да ви се оплача Cry днес съм закотвена вкъщи.Преди обяд готвих като луда защото свекъра и свекървата са в къщи. Боли ме глава, направо ще се пръсна,а днес смятах да ходя на лекцията. Уви , плановете ми се разтуриха за следващата да не казвам голяма приказка ще отида! Направо ми е зле от мръсотията вече  Close , ама да правят тая замаска и да се махат че незнам ще удуша някой  #Cussing out http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2573806, без коментар!

# 155
Моето боядисване на яйца се отлага за събота и пак съм на линия, че нещо няма какво да правя - мъжът ми ще зкъснее и е рано да кълцам салата още...
Рени и Еличко - искам да ви посъветвам, ако нямате нужните финанси, да не купувате отделна повивалка - купете само такава подложка, която се слага върху кошарката, аз Стефан така си го повивах, страшно удобство е. Иначе скринът на мен специално ми беше супер наложителен, но не за да повивам, а за да прибера бебешките дрешки и да са ми под ръка. И още един съвет към Еличко, дано не ми се разсърдиш, но ако искаш по-сносна количка, изчакай да си вземеш парите от еднократната помощ за раждане. Вярно, един месец ще си почакаш, но дотогава бебче и без това ще е мъничко, а и първите десетина дни няма къде да излизате. От друга страна - 200 лв са си 200 лв, освен ако не сте ги разпределили вече за друго. Mr. Green И другият вариант е, както беше писала Лъвичката в предишна тема - на старо. В Продавалника постоянно има оферти. Ако искаш да ти е новичко, е друг въпрос. Аз също съм с евтина количка, обааааче немската работа си е немска работа - имам чувстото, че и от терасата да я метна, пак нищо няма да й стане! Laughing
Оф, айде стига съм филосовствала, че фъстъка реши да ми създаде работа. Приятна вечер и приятно добоядисване на яйчица, ако не сте още! Hug

# 156
Да,Еli4ko,мъжът ми е мебелист.Работят с ПДЧ(май така се казваше,с плоскости).Когато стане дума за кошарка аз само му показвам какво съм харесала,а пък той все ми отговаря не бързай.На нероден Петко нищо не се прави или купува.Само че аз все човъркам.Питам го кажи поне с какви размери ще я правиш,че да знам с какви размери да търся спално бельо.
Ох незнам от много мислене и чудене ще се побъркам.А пък и моята майка и неговата все казват че докато съм в болницата те щяли да оправят всичко.
Ycu,дано скоро да свършите с ремонта на стаята.
Mom_an,с такава цел ще го прави мъжът ми(скринът) ,за дрешките да има къде да се прибират.Но той смята да го прави да е дълъг около метър.Направо незнам къде ще го слагаме.

# 157
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Направо ми е зле от мръсотията вече  Close , ама да правят тая замаска и да се махат че незнам ще удуша някой  #Cussing out http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2573806, без коментар!
hahaha Joy, Леле, Уси, разби ме-какви са тия генерални ремонти бе!
Май, хич не сте за завиждане с Лъвичката! Стискам палци на всички ремонтиращи - ние сме готови! Peace

Еличко, и аз съм на мнение, че трябва да почакаш, ако има от кого да чакаш подаръци - доста неща ще си спестиш за купуване.
Например моята майка взе последните неща, които купих за бебо - иска да са подарък от нея.
Свекървата - също си е заплюла какво да плати тя.
Имам и доста приятелки и братовчедки, които вече искат да знаят какво искам за подарък от тях.

Колкото до шкафа за повиване - аз ще ползвам този, на който преди ми беше телевизора, ще снимам и ще кача на сайта. Но и той се оказва сериозна инвестиция, така че си помисли с какво можеш да го замениш.

А и мисля, че е по-добре щом са ти проблем паричките, да си купиш от сгъваемите кошари - май че са по-практични, освен, че са на половината на цената на дървените.

Най-важното е да са здрави бебоците-за всичко се намира начин.  Peace
Айде, цунки.

П.С. Одобриха ми проекта-ходдих на среща сега с клиентите -  newsm44
вече мога да си взема въздух  smile3534 smile3508

# 158

Ето, направих си папка само за моите покупки http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=121175 Simple Smile Пу първа  hahaha

Направо ми е зле от мръсотията вече  Close , ама да правят тая замаска и да се махат че незнам ще удуша някой 
Лелеееееее ycu хич не си за завиждане !! Ще се моля всичко да приключи по-бързо!!

За софийските лекции на '9 месеца' - записваме се за 12.04 (Първи грижи за новороденото) дотук аз, Тони и Гери! Ще се радвам да се съберем повече!

Ей, Eli4ko, аз да си кажа да ме имате предвид с мъжо ти и сие за ремонтни работи, ако моичкия не успее до края на месеца, ще викам майстори! Ще трябва да се изкърти един таван до нулата, да се шпаклова и боядиса наново, да се нареди ламината и да се налепят тапетите. Може да реша и в банята пръсканата мазилка да оправям, че са избили едни петна...  newsm78 А те хамалски услуги предлагат ли? Искам да се махне един стар бюфет от кухнята, но не виждам как ще стане това с витото ни стълбище и да остане цял! А е много важно да остане цял, че бабата ще получи удар. Абе моето са бели кахъри в сравнение с тези на ycu или Лъвичката, ама... важно ми е  Rolling Eyes
svetli, как го накара твоя да чисти? Аз моя така и не го дресирах за 8 години  newsm78  Joy

# 159
  • Варна
Уси, ужас! Дано по-скоро приключат със замазката, че вие сте съвсем на гол цимент! Лъвичке, и на теб късмет с новия майстор, дано той поне си свърши работата!

Момичета, качих снимките на кошчето в албума с покупки за бебета. В момента в него са сложени да спят мече и жабче,  завити с оранжевото одеялце за бебчо. Дъщеря ми погледа  кошчето с копнеж и ме пита дали ще го счупи, ако легне вътре. Не бях сигурна, че кошчето е предвидено за 47-килограмови бебета и не й позволих.  Laughing Затова сега си играем на кукли с него. Който мине почва да го люлее с крак, дано да са толкова навити и през юни. Много ми е мило, че ми стои вече в спалнята, някак се чувствам готова за новия човек, щом имам къде да го сложа. Понеже кошчето е малко, сигурно ще купя някой сладък плат, от който да ушием някое и друго чаршафче. Толкова е хубаво в бяло, но сигурно ще е сладко и с някой десен на дребни фигурки.

Имам чувството, че е петък, а е едва четвъртък... Утре ще ида до Пикадили за яйца (Краси, мерси за инфото!) и в събота ще творя красоти. Сега ще си мързелувам, приятна вечер на всички!

# 160

Привет момичета! Аз днес боядисвах яйца - станаха мноооого красиви!!! Simple Smile

За софийските лекции на '9 месеца' - записваме се за 12.04 (Първи грижи за новороденото) дотук аз, Тони и Гери! Ще се радвам да се съберем повече!

Ketka, oт колко часа са лекциите на 12.04? . Тогава са ми консултациите.  Обаче ако са  в удобен час - мисля да се присъединя към заформилата се групичка.

ycu, kaто гледам ремонта ви  направо се втрещих от гледката. Дано да приключите навреме. И нас тепърва ни чака латекс, смяна на дограмата......не е истина просто...
Иначе няма да е интересно....все ще приключи някога ...

Хайде приятна вечер на всички!
 Hug

# 161
А пък и моята майка и неговата все казват че докато съм в болницата те щяли да оправят всичко.

Рени, дано да не оправят всичко като моята свекърва и мъжа ми първия път, макар и да имаха списък с картинки Laughing , стискам ти палци  Peace  Joy

Кети, много сладко халатче, както се казва със здраве и усмивка да го ползваш и бързо да се оправяте с ремонта.
Желая бързо и успешно ремонтиране и на всички, които сте се заели с тази тежка задача. Ние нямаме нужда от голям ремонт, защото жилището ни е сравнително ново, а и още максимум 2 години ще живеем тук, но пък вече съм ангажирала хората от фирма "Василка" за основно почистване - подове, прозорци, бани и пране на тапицерия  Sunglasses .

Lilibon-че, страхотно кошче  Heart Eyes и аз съм решила за бебето да взема първоначално не легълце, а люлка и съм харесала нещо такова
Днес ми монтираха бебешки скрин, купих си го от фирма Дибо, отгоре е с подложка за повиване на бебето. Засега ще дам снимка от сайта на фирмата, но тези дни ще го снимам, за да видите как стои  Wink :
Успях днес и да боядисам 30 броя яйца - герой съм, а  bowuu

А, да не забравя, че за 12.04 живот и здраве бих моглада се присъединя към лекцията. Трябва сега да звънна да се запиша ли?  Как ставаше номера? newsm78

# 162
Здравейте коремчета  Grinning

Кетката, аз бях в МЦ Фемина - София, ул. Дунав 47, тел: 02/983 30 20, работно време: 8:30-19:30, при д-р Виолета Димитрова (изключително внимателна и приятна жена и компетентен специалист). Иначе ми препоръчаха и д-р Румен Димитров пак там. http://mcfemina.com/
Беше невероятно изживяване, макар и малко късно направено, но се чака месец за свободен час. Процедурата включва фетална морфология (50 лв.), ако искаш и 3Д/4Д изображения и видео, цената става 80 лв. Ако предупредиш, ти дават и диск със снимки - не мога да се нарадвам на физиономииката на малката ми сладурана  Laughing

Джуджо, много благодаря за адреса и телефона. Ти си чуден източник на много полезна информация   bouquet

Лилибон, пръстена не е мой, а на Прлева - и да хубав е. Не, че моя не е хубав - и на мен ми предстои да ставам госпожа, но чак на 23 май  Grinning И не се чудя  Laughing

Много ми се ще и аз да дойда ан лекцията на 12.04, ама не знам колко работа ще имам и ще мога ли  Rolling Eyes Кики29 телефона за записване е: 02/946 13 69

И аз боядисах яйца - за първи път в моя си дом  Grinning Изключително щастлива съм - дано и с вас да е така въпреки досадни пречки покрай ремонти, финансови чуденки покрай покупките за бебето или каквото и да било друго.  Лека нощ и сладки сънища и на мами и на бебчета  Hug

# 163
Добро утро на всички мамита вече сън не ме хваща постоянно мисля за раждането,за бебето,дали всичко ще мине добре все такива мисли са ми в главата,даже понякога се чудя дали ще мога да се справям,но мисля че като родя всичко ще ми дойде отвътре само всичко да е наред.Вчера и аз боядисвах яйца,но само 12 защото много не ядем бях купила и лепенки с пиленца,но не искат да се залепят на яйцата и сега са ми само едноцветни.ELI4KO нашето финансово състояние съшто не е много добро и за сега гледам и умувам да вземам неща дето наистина ще ми трябват имам обикновен дървен скрин и ще държа дрешките в него,а ще го преобличам на повивалка монтирана на самото легло по 30лв. са мисля че и този вариант е удобен,а иначе леглото,което взехме ме устройва с две нива и чекмедже отдолу,и после се разглобява и става на юношеско легло,пък е и евтино взехме го 150лв.,но ще го снимам и ще го покажа.Само за количка още не съм мисила но ще видя като му дойде времето.Лек и слънчев ден на всички.

# 164
  • Варна
detrixa и parleva, къде ми е главата? Извинявайте, че ви обърках, момичета!  Embarassed Успех със сватбите и много щастие ви желая!

Кики, радвам се, че ти харесва, на мен също много ми хареса твоята люлка! Нещо романтично го раздаваме двете, а?  Flutter Ама са красиви и мноооого нежни тия люлки и предизвикват едни такива чувства на очакване и радост...

Чоко, честито креватче, предполагам и ти се чувстваш по-спокойна, че вече го имаш. Вече си решила проблема със спането за години напред.

Кети, страхотен жирафффф си имашшшш!  Laughing Ще повишаваш настроението на всички с него, много е весел!

Общи условия

Активация на акаунт