Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 359
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, във връзка с този код за 10 евро, да попитам - аз имам App-а отдавна, но не се сещам да съм поръчвала от него, защото от компа винаги ми е било по-лесно. Но не ми дава възможност да го ползвам, означава ли, че това е код както и друг път са правили само за определени абонати или аз нещо не правя. На линка по-горе където е изпратен да се натисне на vauchercode ми иска 14-15 буквен код, а този е по-малко. Имам няколко неща в кошницата, които не са ми спешни или наложащи, но пък ако проработит кода, ще взема да си ги поръчам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 106
  • Сф
На мен въпросната промоция не ми е активна, редовно поръчвам през апа и ми го изписа. Явно засича да е поръчвано преди.
Ваучер кода е за гифт карти и е различно от този промо код

# 107
Вижте на предишната страница от линка н slavim ,ако НЕ е валиден за Вас,ето това е надписа

Ръчно къде се въвежда съм посочила преди 2-3 страници пак със скрийншот

Обаче може да е валиден за английския, независимо от немската версия

# 108
поръчах https://www.amazon.de/dp/B0D2J7WZ5X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Ползвах кода за приложението, както имаше и някакъв друг промоционален. Начисли ми доставка до БГ, но с отстъпки и с доставка ми дойде на малко повече от 158 евро.

# 109
  • Варна
Поръчах ботите Geox. Досега не съм имала нищо Geox, дано да ми станат, че пише, че са момичешки, но според таблицата трябва да отговарят.

На мен момичешките модели ми теснеят. Ако сте с фин крак, може и да са Ви добре.

# 110
  • София
Поръчах ботите Geox. Досега не съм имала нищо Geox, дано да ми станат, че пише, че са момичешки, но според таблицата трябва да отговарят.

На мен момичешките модели ми теснеят. Ако сте с фин крак, може и да са Ви добре.
Значи са точно за мен, дължина 40 номер, а ширина като за 35.

# 111
При мен директно се приложи отстъпка от 10 евро, обаче ми отхвърли плащането с едната карта.
Пробвах с друга, прие поръчката, блокираха ми сумата в сметката, а след минути получих имейл, че плащането е отказано.
Пишеше да вляза в поръчката и да избера редактиране, но такъв бутон нямах.
Даде ми възможност само за отказване и аз я отказах.
Да пусна ли нова поръчка сега се чудя?

# 112
  • Сф
Ами пускай, защо  се чудиш?

# 113
Ами пускай, защо  се чудиш?
Ами честно казано не разбрах каква беше причината да ми отхвърли и двете карти.
Едната е кредитна другата дебитна и двете имат достатчно наличност и ме достраша да не ми блокират профила от страна на Амазон нещо.

# 114
  • В подножието на Сините камъни
Скрит текст:
Вижте на предишната страница от линка н slavim ,ако НЕ е валиден за Вас,ето това е надписа

Ръчно къде се въвежда съм посочила преди 2-3 страници пак със скрийншот

Обаче може да е валиден за английския, независимо от немската версия

Еййй стана, благодаря много Heart Exl, но трябваше от апп-а да вляза в посочения линк, каза ми че имам право, добавих го там където пишеше, че иска 14 буквен код и го прие.

# 115
  • софия
поръчах https://www.amazon.de/dp/B0D2J7WZ5X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Ползвах кода за приложението, както имаше и някакъв друг промоционален. Начисли ми доставка до БГ, но с отстъпки и с доставка ми дойде на малко повече от 158 евро.
Имам комплекта от Коледа. Имаме и dyson. За мен shark е по-доброто. Забелязвам, че и дъщеря ми я предпочита. Тя е с гъста, къдрава, дълга коса. С дифузера става страхотна. Моята е чуплива. С приставката за изправяне става идеална.
Покрай темата марката ми е топ, а цените много добри. Имаме и тяхна прахосмукачка.

# 116
  • Сф
Ако се абонирам за Subscribe & Save, следващите доставки със същата цена ли ще са или не? В момента артикулът е намален и се чудя дали заключвам тази цена за всички доставки или следващите ще са на текуща цена към момента на изпълнение на поръчаката?

# 117
  • Бургас
На текущата цена ще ти ги пратят, но пък ако не те устройва, можеш да отложиш, пропуснеш доставка или напълно да се откажеш от абонамента. Просто си направи напомняне около седмица преди датата да видиш какво е положението, т.е преди да са я изпратили поръчката

# 118
Може ли някой да пусне линк към тази промоция за 10€ от 25€от приложението  за немския? Аз вече си пуснах поръчка ,ама го мъчих и се ядосах че не правя нещо както трябва?

# 119
Официален линк от Amazon.de за €10 отстъпка от €25 с код AMZNAPP25

До 07.07.2025 за стоки продавани и изпращани от Амазон
Може ли някой да пусне линк към тази промоция за 10€ от 25€от приложението  за немския? Аз вече си пуснах поръчка ,ама го мъчих и се ядосах че не правя нещо както трябва?

С вече пусната поръчка мисля няма да стане

Общи условия

Активация на акаунт