Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 365
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Официален линк от Amazon.de за €10 отстъпка от €25 с код AMZNAPP25

До 07.07.2025 за стоки продавани и изпращани от Амазон
Може ли някой да пусне линк към тази промоция за 10€ от 25€от приложението  за немския? Аз вече си пуснах поръчка ,ама го мъчих и се ядосах че не правя нещо както трябва?

С вече пусната поръчка мисля няма да стане
Благодаря !Да не става ,аз пуснах през лаптопа .Обаче ми пише че съм пазарувала вече през приложението и не отговарям на условията ,поне проверих.Поръчах четка за зъби на филипс (не че си нямам 😅,ама тази е синя 😃) и накрайници за четката.Много добра цена са 6 бр на 25€ ,обаче нещо не мога да дам линкове от телефона.

# 121
  • Варна - Черна гора
Накрайници/глави за четка за зъби Филипс.
8 бр. за 25 евро.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07B38Z3S7/?coliid=IW24XXMRFXWO0&c … ist_c_wl_ys_dp_ii

# 122
  • Mediterraneo
Съвместими накрайници за всички четки купувам от китайците.

# 123
Ако се абонирам за Subscribe & Save, следващите доставки със същата цена ли ще са или не? В момента артикулът е намален и се чудя дали заключвам тази цена за всички доставки или следващите ще са на текуща цена към момента на изпълнение на поръчаката?
Не. Цената ще е актуалната към момента на изпращане на поръчката.

# 124
zvаnchе , Виновна си Simple Smile Отдавна обмислям да си купя още един , защото в моя няма дифузер и приставката за изправяне , а шишовете за къдрици на моя са прави . И вчера като те прочетох го приех за знак. Гледала съм само приставки да поръчам , но са скъпи .  И поръчах през един не основен мой профил , където кода хвана , активирах и безплатен прайм , за да следя сделките следващите дни и с прайма взех от сделките лимитираната серия с "диамантчета" . https://www.amazon.de/-/en/dp/B0DMTL3PDJ/?coliid=I3GX279J4RKO0H& … ov_lig_dp_it&th=1

# 125
  • софия
Perli, надявам се да си доволна, че препоръката е нож с 2 остриета. С приставките за къдрици нещо не мога да се справя и ме изнервят 😶

# 126
Накрайниците за чувствителни зъби са по-скъпи по принцип .Ето тези взех.Цената е доста добра ,за тази цена обичайно купувам 4 бр ,а не 6бр.
https://www.amazon.de/dp/B0DHZQS335?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Това е четката
https://www.amazon.de/dp/B0DCGK1Y7X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

# 127
  • Варна - Черна гора
Съвместими накрайници за всички четки купувам от китайците.
Бихте ли споделили линкове?

# 128
На мен въпросната промоция не ми е активна, редовно поръчвам през апа и ми го изписа. Явно засича да е поръчвано преди.
Ваучер кода е за гифт карти и е различно от този промо код
Зддравейте, не можах да разбера дали има код. за Амазон гифт карти ? Имаше скоро някакво намалени за Apple, no te neme interesuwat.

# 129
Здравейте, поръчах едни ботуши от Amazon.co.uk през GGBG, вчера ги взех от Еконт, но от Амазон са изпратили грешен номер. Поръчала съм 13 UK Child, те са ми пратили 8 1/2 номер. Как постъпвате в тази ситуация? Ще търся сега линк да им пиша да видя какво ще ми кажат. Не ми се занимава през GGBG да ги връщам, но не ми се пие и една студена вода, че са 30 паунда.

# 130
  • Варна
В последно време масово грешни номера ми пращат.  Аз ги продавам във ФБ групите или в olx..

# 131
Не е по темата,но в кои групи продавате..Имам разни неуспешни покупки,не мога да ги продам..

# 132
Имаше тема тук преди, но я затвориха Imp

# 133
  • София
Не е по темата,но в кои групи продавате..Имам разни неуспешни покупки,не мога да ги продам..
Пробвайте във Фейсбук - има страшно много групи. Но внимавайте, защото е пълно с ненормалници, които поръчват и не си взимат пратките. А в такъв случай плащате две доставки Sad

# 134
Здравейте, поръчах едни ботуши от Amazon.co.uk през GGBG, вчера ги взех от Еконт, но от Амазон са изпратили грешен номер. Поръчала съм 13 UK Child, те са ми пратили 8 1/2 номер. Как постъпвате в тази ситуация? Ще търся сега линк да им пиша да видя какво ще ми кажат. Не ми се занимава през GGBG да ги връщам, но не ми се пие и една студена вода, че са 30 паунда.

Да се има предвид, че ако ги поръчате отново - пак същото ще изпратят. Почти винаги причината за първоначалната грешка, не е че някой служител/робот е объркал при изпращането,  е че е сгрешен листинга - т.е. описанието. Има вариант само бройката да е върната и разменена от клиент, но това е малко вероятно.
Даже да се говори със съпорта, те ще се извинят, ще изпратят нова пратка и пак ще е сгрешена. Може да отнеме месеци преди да редактират съдържанието а през това време ако сте упорити ще продължават да ви изпращат грешни номера.
Хубавото е, че в такива моменти се генерират прекомерни връщания и негативни коментари, а цената продължава да пада Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт