Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 372
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
  • Казанлък
Здравейте, поръчах едни ботуши от Amazon.co.uk през GGBG, вчера ги взех от Еконт, но от Амазон са изпратили грешен номер. Поръчала съм 13 UK Child, те са ми пратили 8 1/2 номер. Как постъпвате в тази ситуация? Ще търся сега линк да им пиша да видя какво ще ми кажат. Не ми се занимава през GGBG да ги връщам, но не ми се пие и една студена вода, че са 30 паунда.
Генерирайте етикет със връщане от България и ги изпратете със БГ пощи. Ще ви върнат 8 паунда, които горе долу покриват доставката.
Аз вече почти не поръчвам от английския амазон. Последно вместо една чанта ми изпратиха малък клътч, в чата ме прехвърляха от един на друг и всеки път трябваше да обяснявам, че те са допуснали грешката. Накрая ми поискаха снимки с бележка и името ми ))), след като ги изпратих на даден емейл, пореден служител ми писа да го върна. Та накрая просто се отказах, че нямах време тогава. Иначе съм връщала към тях някои обувки и дрехи директно от България

# 136
Писах си със съпорта. Поискаха снимка на сгрешения артикул. Казаха да им ги върна, да изпратя бележка с разходите за доставка, те ще възстановят всичко. Писах, че нямам представа колко ще са, може и на стойността на обувките, т.е 30 паунда - нямало значение, всичко щели да възстановят. Дадоха ми и код за 10 паунда.

Освен с Бг пощи, други изпращат ли до Великобритания - Еконт, Спиди?

# 137
Всички изпращат, но би било коректно да ги изпратите с най-евтината услуга, т.е. Бг пощи. Постъпили са коректно и ще ви поемат разноските от България, въпреки че доставката е била до УК, и би било добре да отговорите със същото.

# 138
Аз вече почти не поръчвам от английския амазон. Последно вместо една чанта ми изпратиха малък клътч, в чата ме прехвърляха от един на друг и всеки път трябваше да обяснявам, че те са допуснали грешката. Накрая ми поискаха снимки с бележка и името ми ))), след като ги изпратих на даден емейл, пореден служител ми писа да го върна. Та накрая просто се отказах, че нямах време тогава. Иначе съм връщала към тях някои обувки и дрехи директно от България
Защо си обяснявала на всеки поотделно наново? При мен, когато някой друг се включи, казва да изчакам да се запознае със случая и не е нужно да го пиша отново. Разбира се, трябва да е в рамките на същия чат.

# 139
  • София
20 % отстъпка за селекция стоки в Amazon Resale от днес до 11.07.

В немския Амазон има Киндъл намален на 85 евро.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CP31VPZ1/ref=ox_sc_act_image_1?th=1

# 140
  • София
Сешоара
https://www.amazon.de/-/en/FlexStyle-Attachment-Concentrator-Dif … 71FWNJ&th=1&psc=1

още в 1:00 часа взех един състояние, отворена- кутия като нови с още 20% отстъпка.

# 141
20 % отстъпка за селекция стоки в Amazon Resale от днес до 11.07.

В немския Амазон има Киндъл намален на 85 евро.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CP31VPZ1/ref=ox_sc_act_image_1?th=1
Само за Prime членове до 11.07.

# 142
  • Сф
А на мен днес ми излезе банер в аппа за 5евро отстъпка, но важи за следващите 15 дена. Точно вчера пуснах нова поръчка

# 143
  • Бургас
Аз пък миналата седмица поръчах нещо дребно до превозвач, изпратиха го, даже днес следобед е получено. Сутринта обаче ми пратиха мейл, че плащането с директен дебит е неуспешно, да преведа сумата до 22.07 плюс такса от 3е. Работата е там, че изобщо не знам как съм избрала този метод на плащане. В акаунта ми стои само револутската карта като опция. Някой има ли идея какво се е случило?

# 144
  • София
Аз пък миналата седмица поръчах нещо дребно до превозвач, изпратиха го, даже днес следобед е получено. Сутринта обаче ми пратиха мейл, че плащането с директен дебит е неуспешно, да преведа сумата до 22.07 плюс такса от 3е. Работата е там, че изобщо не знам как съм избрала този метод на плащане. В акаунта ми стои само револутската карта като опция. Някой има ли идея какво се е случило?
Възможно е да е измама!

# 145
# 146
А плащането в Revolut минало ли е? Ако съобщението наистина е от амазон, изяснете казуса с тях защото за неизчистени задължения затварят акаунти.

# 147
Здравейте, коя машина с капусли за кафе излиза най-бюджетно закупуването на капсулите и има ли  какво да и м се развали ?

# 148
По принцип на Долче Густо капсулите се намират най-масово из магазините и все някъде има изгодни промоции, но не всичко от кафетата им ми харесва. Предлагат и различни варианти на капучино, горещ шоколад и др.напитки. Неспресо имат много хубави кафета, но са по-скъпи, няма ги навсякъде и по магазините се намират доста по-малко варианти на фона на голямото разнообразие, което предлага бранда.
Аз затова вече предпочитам машините с по няколко приставки като тази:
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BQ2S6LP1?ref_=ppx_hzsearch_conn_ … _fed_asin_title_1
И в къщи, и в офиса минахме на такива. Има приставки за Долче Густо, Неспресо, Tchibo и обикновено еспресо от мляно кафе. Последното е много добро, между другото.

# 149
  • Бургас
Няма никакво плащане в Револут. А в order details като метод на плащане си пише  SEPA direct debit card ending ***. Това е карта в евро от друга банка, от която зареждам револутската. Просто не знам как е станало така.

Общи условия

Активация на акаунт