Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 532
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
За Сепа превод имаше код за -5 евро от поръчката.Два пъти пусках поръчка ,но не мина плащането.Едната банка е Револют.От Амазон не можаха да си дръпна парите и анулиран поръчката

# 151
Здравейте, коя машина с капусли за кафе излиза най-бюджетно закупуването на капсулите и има ли  какво да и м се развали ?
Преди няколко години всички тук си бяхмнапоръчвали машинки Крупс за по 18 Е или нещо от сорта. Моята си я ползвам много. С постоянни капсули от лито,които си зареждам с кафе,което ми харесва.Иначе е  съвместима с Долче Густо капсули.

# 152
  • Бургас
Ами нямам никаква отстъпка от 5е, освен това няма как да анулирам поръчката, след като е вече изпратена и дори получена в деня, когато ме информират за неуспешно плащане.

# 153
Няма значение дали сте ползвали кода.Дадох пример,че заради него и аз пуснах плащане с превод и не се получи плащането.Явно са имали проблем.След това платих с карта и  веднага изтеглиха парите.

# 154
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, държа на "празна карта" ето този епилатор браун  https://www.amazon.de/dp/B09QQS92GP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 . Излиза ми за 250 евро, струва ли си модела и цената, как мислите да го плащам ли?

# 155
  • Сф
Аз го имам. Бях го взимала преди ковида, по спомен около 200 лири. Цената е добра, машинката също, стига да си редовна.

# 156
# 157
Каприса е само с прайм за съжаление

# 158
Вижте дали не можете да активирате безплатния 30 дневен период.

# 159
Не мога Simple Smile предложиха ми го преди два месеца и вече изтече. През толкова кратки периоди никога не са ми давали опция за последвващ "тест"

# 160
  • София
Вижте дали не можете да активирате безплатния 30 дневен период.
Да, аз така направих

# 161
До 11 юли включително ли са прайм дните?Аз исках съвсем друго ,но се разписах с кафеавтомат .Обаче не съм се отказала от другото….надявам се да намалят един грил гледам.По принцип не съм обърнала внимание как е било предишни години.Всеки ден пускат различни продукти на прайм цена или каквото пуснат първия ден е валидно като намаление за всички дни и друго не намаляват?Да знам да губя ли търпение със скарата или не 😂

# 162
Stefani,кой кафеавтомат.би ли показала?

# 163
Има доста намалени мъжки обувки Tommy Hilfiger

https://amzn.eu/d/gwKTp9q

# 164
Stefani,кой кафеавтомат.би ли показала?
Ето този е.
https://www.amazon.de/dp/B09CGSCBK5?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Аз имам същия ,много съм доволна и съм го купувала преди 3 години от България за 700лв на някаква промоция.Тук в момента вървят над 900лв конкретно този модел.Сега този ми излезе 599лв ,взех го за децата.Ние каничка не търсим за мляко ,аз чудесно си разпенвам млякото и с накрайника като ми скимне но това е много рядко.Лесно се обслужва автомата и кафенцето което прави на мен си ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт