Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 44 457
  • 563
  •   3
Отговори
# 15
От 21 май не мога да получа продукт от немския Амазон. Трябваше да получа на 2 юни. Забави се до 7 юни и тогава се свързах с чата. Отговориха, че има  инцидент при доставката с ФАН КУРИЕР и продуктът е върнат при тях. Възстановиха ми парите и поръчах отново. Втората поръчка от 7 юни трябваше да пристигне на 12 юни. Вчера в 13 ч. съм получила имейл/ който видях в 22 ч./ да се свържа с Фан за уточняване на адрес. Нямаше линк, на който да пиша.Оставих за тази сутрин, но в 23 ч. са върнали пратката поради грешен адрес. Писах си пак с чата и отговориха, че отново има инцидент при транспорта и пратката е върната. Не е нормално да има втори инцидент с ФАН. Явно не разчитат моя адрес. В чата посочих, че досега съм получавала всичко на този адрес в България без проблеми. Чудя се ФАН какво не разчитат в адреса. Поръчах за трети път. Надявам се да ползват друг куриер.

# 16
Според мен ФАН изобщо не са и подозирали как ще се заринат с работа, подписвайки договора с амазон. И сега не могат да се справят кардинално - я заради неподготвеност, я заради липса на хора.. и надали го отнасят румънските пратки, а по скоро нашите..

# 17
  • София
Писала съм и преди за кутиите за храна - Yumbox.

Кутии за храна: Emsa

До скоро ползвах:
EMSA Clip & Close N10316 Food Storage Containers, 100% Leak-Proof and Hygienic, Freshness Seal, BPA-Free, Sizes: 0.15 L, 0.2 L, 0.55 L, 1 L, 1.1 L, 2 L, 2.2 L, 7-Piece Set, Blue https://amzn.eu/d/iKBbZsu
От около 15+ г., като през това време няколко пъти подновявах.

Чакам това:
Emsa Clip & Close Eco Food Storage Containers Set, 3 Pieces, 0.8 L, Eco Design, Leak-Proof, Hygienic, Microwave/Freezer/Dishwasher Safe, BPA-Free, Blue, N1171700 https://amzn.eu/d/9IFA2Pw

От скоро имам тези:
Emsa N11504 Clip & Close Stainless Steel Food Storage Container, Rectangular, Capacity: 0.8 L, Sustainable, Lightweight Stainless Steel, Leak-Proof, Frost-Proof, Dishwasher-Safe, Oven-Safe, Stainless Steel, Blue https://amzn.eu/d/6yUXFKU
Според маркировката стават и за MW, но не съм ги тествала.

и

TAKWAY Children's Stainless Steel Lunch Box with Compartments, 800 ml, Leakproof Bento Box, Adjustable, Snack Box, Lunch Box, Nursery, School (Dino, Divider) https://amzn.eu/d/bfPTA5o
Но няма да се ползва от дете 😂

# 18
  • София
В Amazon има 15 % отстъпка на селекция от складовете до 08-ми юли.

# 19

Здравейте,
Има ли някой в групата, който може да ми поръча този спрей. Не мога да го намеря в България, но не съм запозната и с поръчките в сайта. Ще съм благодарна ако ми съдействате. Става въпрос за 3бр.

# 20
  • Варна
По повод доставката не съм сигурна дали FAN са виновни, или Еконт. Имах поръчка до центъра на Варна, до адрес, до който винаги съм получавала. Видях аз, че стои в някакъв склад, но спокойно си изчаках. Миналия петък ми звънят от Еконт да ми кажат, че нямат куриер, който да ми я достави до адрес, и могат да я пренасочат до офис. Съгласих се, дадох им офис и пак зачаках. В събота не получих смс или имейл, в понеделник - също, след което реших да я проследя. Ами върната е. Нямам думи. Понеже бях в чужбина, нямах възможност да им звъня и да си троша нервите. Днес вече се завърнах и се чудя дали изобщо да се занимавам.
Впрочем в един и същи ден направих две поръчки - едната до БГ, другата до превозвач, защото бяха малко по-добри условията. До превозвача отдавна си я получих и вече забравих за нея.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 00:08 от gallizia

# 21
  • София

Здравейте,
Има ли някой в групата, който може да ми поръча този спрей. Не мога да го намеря в България, но не съм запозната и с поръчките в сайта. Ще съм благодарна ако ми съдействате. Става въпрос за 3бр.

Това нещо не се продава с Амазон. Принципно излиза в Али Баба.
Лесно е създаването на акаунт и пазаруването в Амазон. В първият пост има обяснения, на сайтовете на превозвачите има и примери как се попълва адрес.

Някои превозвачи предлагат срещу комисионата да пазаруват вместо вас.

# 22
# 23
  • София
Препоръчвам. Много съм доволна ☺. Използвам ежедневно някоя част от комплекта.

# 24
Това с откопчаващата дръжка е уникално. С едни протектори за тигани, всичко заема много скромно място в шкафовете. Моя комплект е друг, но идеята е супер:-)

# 25
  • София, Манастирски ливади
Погледнете в сайта на Tefal, в момента има комплект от 20 части с код за 215 лева. Много си заслужава, ама нямам вече къде да ги държа Blush

# 26
  • Пловдив
Бихте ли показали от кои прахосмукачки бяхте доволни - за предпочитане правостоящи и по-мощна. Дали може да се вместим в 400 лв. или са повече?

# 27
Amazon haul какво представлява? Заприлича ми на паралелен магазин за евтинджоси от Китай ,хвърлих бърз поглед само.
Аз съм доволна от правите  Vax прахосмукачки, от английския Амазон ( или сайта им ) с превозвач.

# 28
Бихте ли показали от кои прахосмукачки бяхте доволни - за предпочитане правостоящи и по-мощна. Дали може да се вместим в 400 лв. или са повече?

Напишете какво ви трябва и ви е важно. Аз купих АЕГ 7000. Мощна, лесно се мие и чисти контейнера, много лека, но на пълна мощност работи 10-12 минути. Избрах я, защото беше под 130 евро от склада и ми трябва за големи парчета храна. Нова батерия е 100 евро, но аз имам намерение просто да я уморя, докато съм с бебе и малко дете и после да се насоча към друго. Ако търся нещо за дългосрочно ползване и да експлоатирам добре, бих взела Шарк с кабел или Бош, на който може да се купят допълнителни батерии и сменят.

# 29
  • Пловдив
За майка ми е - иска нещо по-леко, да е мощно, без торбичка. Да, с кабел звучи чудесно, за около 60 кв. площ става дума. Дори да не е права - пак става - само да дърпа хубаво

Общи условия

Активация на акаунт