Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 44 510
  • 563
  •   3
Отговори
# 30
BNHP, а сигурна ли сте, че на тази складова прахосмукачка батерията е била нова? В смисъл, да не би затова да е върната - щом батерията е сменяема, някой може да е взел батерията и да е върнал прахосмукачката със стара батерия. Има всякакви тарикати. Според спецификациите в Амазон трябва да издържа поне 40 минути на пълна мощност и 50 без. Какво й беше състоянието в описанието? Може да направите рекламация, ако не е било описано.

# 31
И да не е нова, по толкова работят на пълна мощност. Бях поръчала нова, друг модел на АЕГ преди време, пак толкова работеше на пълна мощност и тогава писах и проучвах, нормално е. Нека да се включат и други потребители на АЕГ, но мисля, че 40-50 Мин е на най-ниска мощност.

Ако може да е с кабел, тогава Шарк е май е най-добрия избор.

# 32
Ползвам този шарк от половин година и съм много доволна https://www.amazon.de/dp/B0D2LQS7KC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Рядко го пускам на пълна мощност , тя засилва всумкването , когато е необходимо . Минвам стълби и 200 квадрата спокойно с едно зареждане , удобна ми е и маневрена според мен и не се оплитат косми от дълги коси по четката , което за мен е голяма екстра .  Купувана на чернопетъчните сделки до немски адрес , не можеше до БГ за 230 евро .

# 33
  • София
Септември 2021 взех прахосмукачка AEG CX7-2-45IM от склада на френския Амазон. По описание беше Like New и изглеждаше чисто нова. Издържаше без проблем 40 минути ползване на пълна мощност. Някъде септември миналата година започна да намалява постепенно времето, в момента вече е може би около 25 минути. Което след 3,5 години интензивно ползване, е супер Simple Smile

# 34
Искам да си поръчам едни добавки от .De. Веднага щом сменя адреса на бг и ми промена цената нагоре. От 56 евро става 63 евро. Защо така? Изгкежда трябва да ползвам превозвач.
Над 1 кг ще пратката?
Много странно...

# 35
# 36
Amazon.de €100 ваучер за €91.44 в Kinguin.net с код GG8JUN
Amazon €100 Gift Card DE
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Кода се получава веднага. Плащането в евро е по-изгодно.Има различни методи за плащане като GPay, PAYPAL, SEPA, BITCOIN и др.. Възможно е да получите и cashback ако имате регистрация в такива сайтове.

# 37
https://amzn.eu/d/3gfOej5

Добре намалено яке

# 38
# 39
  • Сф
Имам ги ботушите, една идея за по- широк прасец са. На десния ботуш отвътре нещо се прегъна петата и страшно много ми убива, но като цяло нямам оплаквания от тях.

# 40
Още от Виповете имам ботуши на Rocket Dog. Много си ги обичам. В момента не намирам ботуши, а само гуменки. Някой има ли опит с тях? Ботушите бяха 41н и ми пасват идеално. От други марки често 42н са ми малки.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 23:32 от Не се сърди, човече

# 41
  • Варна - Черна гора
agnesana,
Тези Rocket Dog съм поръчвала. Струват ми се леко умалени.

# 42
agnesana,
Тези Rocket Dog съм поръчвала. Струват ми се леко умалени.

Аз точно тях имам от виповете. Черни, кафеви и рижави. Моя мъж като видя и третия чифт, отчаяно ме попит червени и сини има ли Joy
Тогава ги поръчвах на смешни пари. За 14, 26 и 80лв. Но са 41н със сигурност и са ми идеални на размер. Гледам им и таблицата с размерите и там също препоръчват 41 за моите скромни 26,7см ходило.

За тези обаче не е така, странно…

# 43
И аз бчх купила същите за племенница и приателка,според тчх пък уголеени баха..-

# 44
При поръчки над 49 лева безплатна ли е доставката?
Четох някъде .
Ако има такова нещо от кой сайт се поръчва? От немски сайт www.amazon.de като дам бг адрес и ми излиза цена на доставка .

Общи условия

Активация на акаунт