Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 45 625
  • 577
  •   6
Отговори
# 555
https://www.amazon.de/K%C3%A4rcher-Washing-Vacuum-Cleaner-Suctio … a9e1-bb517daf6789

Каршер за пране на килими и тапицерия.  Много изгодна цена 188 евро. Има и други добри сделки на марката.

# 556
Получих кафе машината с различните приставки за капсули и мляко кафе супер е благодаря на дамата която ми посочи марката и този вид машини преди няколко месеца. Вчера Еконт ми метнаха скъсан кашон на амазон вътр с 2  други кашона с машина и лего ,но имаше жив подарък хлебарка.
Ще може ли линк към кафемашината? В издирване на нова машина съм, доволна ли сте?

# 557
  • някъде там
В последните 2 месеца съм взела преса за коса GHD с 80 евро по ниска цена и преса за ретро вълни remington на половин цена от склада в състояние като ново, като и двете дойдоха нови. Нямам забележки.

# 558
  • Mediterraneo
.... Така че всичко се води стриктно при тях.
Разбира се, че се води, никой не твърди нещо различно. То и ти като си влезеш в историята, можеш да си проследиш нещата поне 10 години назад, ако не и повече.

# 559
Получих кафе машината с различните приставки за капсули и мляко кафе супер е благодаря на дамата която ми посочи марката и този вид машини преди няколко месеца. Вчера Еконт ми метнаха скъсан кашон на амазон вътр с 2  други кашона с машина и лего ,но имаше жив подарък хлебарка.
Ще може ли линк към кафемашината? В издирване на нова машина съм, доволна ли сте?

https://amzn.eu/d/dny08b7

Има и още един модел на марката с 5 приставки за капсули и мляно кафе.
Аз лично съм доволна търсих компактна машина имам и голяма делонги с подгряване за чаши и пара за това не ми трябваше още една голяма машина. Пробвах я с мляно кафе и капсули определено доста силно е кафето. Иначе резервоара за вода е 700 мл. За някой може да е недостъпно на някой, аз лично наливам вода всеки ден за ползване на момента никога не пълня резервоар.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 16:34 от Ragga

# 560
  • Петрич
Аз ли бъркама нещо ,но до скоро имаше плащане с пей- пал.Сега го няма,и при опит за заплащане с картата ,ме извърля-иска оторизация от банката или нова начин за плащане.С мастъркард съм-някакви идеи ,благодаря.

# 561
Никога не е имало Пей Пал. За картата се свържете с банката си.

# 562
Докато отново сме на вълна Nespresso, промоцията 12+6 в сайта на Lavazza (180 капсули = 33,48€) е отново валидна, така че тези които не успяват да улучат промоция на Amazon от търсения вид, тук могат да си правят комбинация от всички възможни (на сетове по 18x10), като цената излиза 36ст/капсула, а с оскъпяването на посредника ще излезе най-много 40ст. Доставката е безплатна до адрес в Германия.
Обикновено само тук може да се намери на добра цена безкофеиновото, което се оказва изненадващо добро и отлично за лечение на зависимост Simple Smile

# 563
  • Mediterraneo
Никога не е имало опция за плащане с ПП в Амазон.

# 564
  • Петрич
Сигурно не съм обърнала внимание,но пък пазарувам вече близо от 20 години.Досега не съм имала проблем с плащането-сега търси оторизация от банката,а картата си е читава,не пазарувам за сефте с нея.За това попитах

# 565
Някой дали е поръчвал дозатор за сапун от тези, които пускат пяна и се зареждат с usb?
Ако имате препоръки ще съм благодарна. Купих 2 вече от България, които се развалят...

# 566
Преди известно време прочетох в по-задни страници на темата за amazon.de, че има безплатна доставка до България при поръчка за над 50 евро като конкурентна политика срещу сайтове като temu. Може ли информация дали това е актуално към днешна дата?Досега не съм поръчвал от amazon и нямам регистрация там и общо взето не знам много.
Също, може ли отговор дали мога да направя поръчка от amazon.de  чрез карта MasterCard от epay.bg?

# 567
1.да
2.може

# 568
Последната ми поръчка е на стойност 47 евро.Пак е с безплатна доставка.Едната ми паста за зъби,пътува сама.Не знам как им излиза сметката.

# 569
  • Mediterraneo
Сигурно не съм обърнала внимание,но пък пазарувам вече близо от 20 години.Досега не съм имала проблем с плащането-сега търси оторизация от банката,а картата си е читава,не пазарувам за сефте с нея.За това попитах

За 20 години пазаруване да не си обърнала внимание как плащаш... Нали тези карти изтичат все някога и трябва в даден момент да верифицираш нова такава. С ПП е същото, но така или иначе, опция не е имало, поне в последните 12-13 години, откакто пазарувам аз.

Общи условия

Активация на акаунт