Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 67 137
  • 781
  •   2
Отговори
# 675
Картата твоя ли е? Акаунтът нов ли е? Правила ли си преди поръчка?
Да, с моята карта. За първи път правихме поръчка и регистрация.

Опитай се да им пишеш.
Може да има и други обяснение, а не картата.

Преди няколко години два пъти ми отказваха поръчка, външен бе продавача. Продуктът е наличен, картата е ползвана многократно, пари има, а ми канселират поръчката.
Писах им и се оказа, че нямат наличен продукта (някакъв бъг бе), но ми предложиха да ми изпълнят поръчката, като го замяната (с по-скъп), е не исках точно него, но сделката бе добра и приех Wink

Пробвай с друг продукт(и) или с друга карта.
Скрит текст:
Oт моя акаунт плащам с една моя карта и две на мъжа ми (едната е Революта), имам въведе и няколко адреса (4 в България - 2 лични и 2 служебни), 2 в Германия, 1 (или 2) в UK, 1 в USA, с мое или негово име като получател, но чия карта и кой получава е пълна бъркотия. Определящо е кой може и къде да получи или зависи от теглото и вида на пратката или доставя ли се до България както и цената за доставка.

Благодаря, ще опитам отново и ако не стане ще тормозя спорта.😅

# 676
Здравейте, обмислям възможността да си поръчам робот прахосмукачка от Амазон. Има ли някакви подводни камъни при поръчка на техника, освен евентуално, че нямат сервиз в Бг?

# 677
Здравейте, обмислям възможността да си поръчам робот прахосмукачка от Амазон. Има ли някакви подводни камъни при поръчка на техника, освен евентуално, че нямат сервиз в Бг?
Няма. Само от UK се съобразява, че идва с UK щепсел. Сериз в БГ може и да има, защото някои марки имат европейска, че дори и международна гаранция без ограничения.

# 678
За щепселите в UK знам, аз от немския си мисля да поръчам.

# 679
Дадоха ми Pre paid return with DHL, за пътеката, която се скапа още на първото пускане. Къде се носи в този случай? До сега съм връщала само със Спиди.

# 680
От моя опит DHL са немските пощи,които тук се обслужват от Спиди

# 681
Благодаря!
Ще се обадя на спиди утре за всеки случай да ги питам, че тая пътека е 15кг, не ми се разнася.
И в този връзка, някой да е купувал пътека за ходене? От тези по-малките, които се събират под бюро?

# 682
Благодаря!
Ще се обадя на спиди утре за всеки случай да ги питам, че тая пътека е 15кг, не ми се разнася.
И в този връзка, някой да е купувал пътека за ходене? От тези по-малките, които се събират под бюро?

В декатлон има аз си купих за бягане преди 2 г. Тия щуротии с амазон и всичките китайски боклуци дет ги продават не си заслужава целия експеримент.

# 683
Не намерих в декатлон такава, която да ми върши работа, малък размер.иначе ох там бих купила.

Трапезица, благодаря още веднъж за насоката. Днес говорих с една жена от спиди, завалийката не знаеше нищо по въпроса. Проверих обаче по номер на товарителница в сайта им и излезе!

# 684
Момичета, здравейте,

Имам въпрос : Направих поръчка от сайта с безплатна доставка до тук.
Една част от нея пристигна навреме, но другата щеше да дойде днес и сега виждам, - няма доставка поради липса на получател.
Оставена е в склада на куриера извън града.

Някой разговоряш ли е с тях, имат ли практика да се връщат отново на адреса в друг ден или трябва на място да се вземе от склада?
Или я връщат до амазон?

# 685
  • София
Момичета, здравейте,

Имам въпрос : Направих поръчка от сайта с безплатна доставка до тук.
Една част от нея пристигна навреме, но другата щеше да дойде днес и сега виждам, - няма доставка поради липса на получател.
Оставена е в склада на куриера извън града.

Някой разговоряш ли е с тях, имат ли практика да се връщат отново на адреса в друг ден или трябва на място да се вземе от склада?
Или я връщат до амазон?
Аз в петък не можах да си получа пратка, но днес ми я доставиха.
Беше върната в склада, сутринта отново се отбеляза предадена на куриер еди-кой си за доставка и после ми я доставиха.

# 686
  • София
alethea  Не става ясно за кой куриер говориш. Най-добре е да се обадиш на куриера и да се разбереш кога ще ти доставят пратката.

# 687
alethea  Не става ясно за кой куриер говориш. Най-добре е да се обадиш на куриера и да се разбереш кога ще ти доставят пратката.
Express one.
Първата част дойде със Спиди и нямах проблем, но сега…
Не вдигат, опитах.

# 688
Ей тези пристигнаха днес - пачове за под очите. В много хубава опаковка. Мисля да купя няколко за коледни подаръци.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0D2KNGFZP?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

# 689
В Тему е пълно с такива на тройно по-ниска цена.

Общи условия

Активация на акаунт