Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 67 071
  • 781
  •   2
Отговори
# 735
Здравейте ,
Някой използвал ли е услугите на ayaexpress?
Повече от седмица ми стои пратката в склад в Белгия , а уж имат доставки до България всяка сряда и неделя . Имали малко забавяне с доставките и нищо повече. Не знаели с точност кога ще тръгне транспорта.... 14 дневния срок за връщане ще изтече още в склада им

# 736
Аз съм ги ползвала неколкократно, доволна съм, не е имало забавяне.

# 737
Поръчах пътека, после ще дам отзив

Здравейте, регистрирах се в Амазон за да си поръчам пътека за ходене. Някой има ли отзив да ми препоръча коя да избера или какво да гледам, че ще ми е първа поръчка?

https://www.amazon.de/-/en/s?k=MERACH+Walking+Pad%2C+3-in-1+Lauf … 28CoM9pnZ2MQsr8lg

Ще се присъединя към питането ти🤔 Аз съм в чуденка за виброплатформа. Дали има тук някой ползвател на такъв амазонски уред, който да сподели впечатления!?

# 738
  • София
За миналата Коледа си купих пътека от Амазон - доволна съм момичета. В момента я няма налична за да покажа модела (марката е VOWVIT) - пътеката е по-скоро за бързо ходене, а не за тичане (моята е до 6 км/ч)
 Лесно се премества между стаите чрез предни колелца, иначе си е тежък уред, което е нормално предвид, че трябва да е стабилен.
Плюсът за мен е, че има възможност да се регулира ходене под ъгъл, което въпреки че е 5 градуса доста затруднява и изморява.

# 739
И аз много искам пътека за бързо ходене. Гледах тази: https://brosbg.com/xiaomi-urevo-spacewalk-e3s-manual-inclined-tr … ill-product-25289 обаче не ми се дават толкова пари

# 740
Благодаря за темата.

Кога ще бъде Черният петък в Амазон?

# 741
Благодаря за темата.

Кога ще бъде Черният петък в Амазон?

Винаги е последният петък на ноември, тоест тази година на 28.11.

# 742
Картата твоя ли е? Акаунтът нов ли е? Правила ли си преди поръчка?
Да, с моята карта. За първи път правихме поръчка и регистрация.

Опитай се да им пишеш.
Може да има и други обяснение, а не картата.

Преди няколко години два пъти ми отказваха поръчка, външен бе продавача. Продуктът е наличен, картата е ползвана многократно, пари има, а ми канселират поръчката.
Писах им и се оказа, че нямат наличен продукта (някакъв бъг бе), но ми предложиха да ми изпълнят поръчката, като го замяната (с по-скъп), е не исках точно него, но сделката бе добра и приех Wink

Пробвай с друг продукт(и) или с друга карта.
Скрит текст:
Oт моя акаунт плащам с една моя карта и две на мъжа ми (едната е Революта), имам въведе и няколко адреса (4 в България - 2 лични и 2 служебни), 2 в Германия, 1 (или 2) в UK, 1 в USA, с мое или негово име като получател, но чия карта и кой получава е пълна бъркотия. Определящо е кой може и къде да получи или зависи от теглото и вида на пратката или доставя ли се до България както и цената за доставка.

Благодаря, ще опитам отново и ако не стане ще тормозя спорта.😅

Здравейте какво стана с вашия казус? Защото днес се натъкнах на същия случай,канселират  веднага и връщат парите, пратиха ми имейл че акаунтът ми бил с unusual order activity? И нещо не мога да разбера как да се свържа със съпорта, само faq въпроси ми отваря?

Пътва поръчка, акаунта не е много нов

# 743
Здравейте!
Някой запознат ли е с тези ваучери? От бутона Terms ми е трудно да се ориентирам какви точно условия се прилагат. Пише нещо за Subscribe and save, но не знам дали се отнася за конкретния ваучер, или не. Струва ми се нелогично за прахосмукачка да се абонирам за редовна доставка. Виждала съм такава опция например за храна за кучета.

# 744
Чекваш квадратчето на ваучера и в кошницата ти приспада сумата посочена във ваучера , май на последна стъпка преди плащане се виждаше отразено .

Може ли да ми припомните за уред в гаранция , поръчан с превозвач , но развалил се , какво се правеше ?

# 745
Здравейте!
Някой запознат ли е с тези ваучери? От бутона Terms ми е трудно да се ориентирам какви точно условия се прилагат. Пише нещо за Subscribe and save, но не знам дали се отнася за конкретния ваучер, или не. Струва ми се нелогично за прахосмукачка да се абонирам за редовна доставка. Виждала съм такава опция например за храна за кучета.
Маркирате квадратчето при купона и преди да платите се вижда така

# 746
# 747
  • В подножието на Сините камъни
Май е на добра цена - един от коментираните сешоари Шарк 104е https://www.amazon.de/dp/B0CGDJ112Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

# 748
[/b]https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0FC71FWNJ/ref=ox_sc_saved … WKAKR8XB7XF&psc=1 аз си получих моя и съм много доволна.Косата ми е тънка и понеже не обичам да слагам някакви фиксатори и къдрици стават ,но на другия ден помен няма от тях.Още повече че на главата ми по цял ден има шапка и сто други работи и я връзвам.Ползвам обаче четката за изправяне.Става бързо не е много шумен и бих казала че е по лек от другия ми сешоар и се получава много добре.Все едно съм я издърпала с пресата ,малко по пухкава.Поне при мен е така.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт