Самуил или Стефан

• 886
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • Банско
Самуил, ако наши близки приятели не си бяха кръстили така детето, щях да кръстя първия ми син така.

# 16
До Иван категорично Стефан. А и ще избягате от масовката. Харесвам Самуил, но то е в категорията "царско" и би стояло по-добре до Борис или Калоян.

# 17
  • Австрия
Здравейте, чакаме момченце и размишляваме между имената Стефан и Самуил. На вас кое повече ви харесва?
Баткото е Иван.

Честно казано: не знам. Може би Стефан би било по-добре до Иван.. С буквата С харесвам Слав (Славен) и Серафим.

# 18
# 19
Стефан, че всеки трети е Самуил

# 20
# 21
Симеон 😜

# 22
  • Най-красивата страна
Стефан.Разкошно име.
Благовучно, мъжествено.Има хубаво значение,има имен ден,интернационално е и не е прекалено често срещано.

# 23
И двете са страхотни. Единственото, което не ми харесва при Стефан са галените имена.

# 24
И двете ми харесват. Предлагам Светлин, Светослав и Станислав.

Успех!

# 25
  • SF
Стефан!
От този Самуил ми е втръснало. Пък и не съм фен на историческите имена - Нерон, Цезар, Шишман, Шибил, Самуил...

# 26
Александър, Петър, Филип, Борис, Симеон, Калоян и т.н са си исторически/ царски имена. И са си хубави.
Аз пък не познавам май нито един Самуил, нито малък, нито голям. Стефан познавам не един или двама, и малки, и големи.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 08:51 от Mama Ru

# 27
  • на последния етаж
Стефан.

# 28
Щом казвате, че Самуил е вече много масово сред децата, гласувах за Стефан, макар да харесвам и Самуил. Иначе, Симеон ми е фаворит със С, Слав също е хубаво име.

# 29
Стефан.
Отива си до Иван, а и Стефановден и Ивановден са едни от най-почитаните празници у нас.

Общи условия

Активация на акаунт