Отговори
# 45
Афито! 🤍

# 46
Любима моя фотосесия на Афрам
Жалко, че засега остана единствена. Дано имаме още такива

# 47
Факт е ,че Онур украсява. Но пък си е верен АфРам журналист.

# 48
Леле имали сме нова тема.... Аз като пълно Делулу значи съм си за тук. Joy

Ами... Не са ми приятни скандали и недоразумения. Още когато се направи темата само за Рамо ми стана неприятно от това разделение. В момента отново се получава това, влизайки по рядко аз не мога да позная темата същата ли е и какво се случва. Явно липсата на сериал не се отразява добре. 3 теми за едни и същи неща заради неприемане на чуждо мнение е наистина комично. Но както и да е. Дано да е за добро.

Аз продължавам да обичам и да вярвам в АфРам, дали съм Делулу или пълно Куку не знам. Но тези сладури са ви влезли много дълбоко в сърцето и смятам че просто в момента се опитват да си починат пълноценно, а ако са заедно това няма как да стане все някой ще ги хване. Но и този момент ще дойде.
Чакаме новите изненади и от двамата в професионален план.

Що се касае за Фуркан ами на мен не ми харесва, приемлив образ до Афра, но не ми допада като актьорски заложби лично мнение.

# 49
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Grinning

# 50
Добро утро, мацки! 🫶

За да се купува списанието, се предлага с корицата на притурката ! 😜

# 51
  • Яко в Матрицата...
Зори, то е важно добре да им се получава като двойка - чисто физически добре стоят един до друг. Не знам какъв ще е жанрът на дизито. Надявам се да е по към комедията 😆

# 52
Добро утро, мацки! 🫶

За да се купува списанието, се предлага с корицата на притурката ! 😜

Вчера се прибрах от Истамбул и честно казано имаше места, на които имаше един брой, на други два, само в Карфур имаше повечко. Всички бяха от страната на Бирдже. Този търговец явно е доста схватлив кое продава повече…
Мерт обаче никъде не намерих 😔

# 53
Добро утро, момичета!❤️

# 54
На Мерт списанието свъши бързо, бързо, бяха публикували от някакви сайтове тиражите и времето, за което се е изчерпало!
Йешим е била на бърдея, на Таро в Бодрум !

# 55
  • София
Добро утро!
Героят на Фуркан нали ще е пекар, отива му 😊 А и доколкото разбрах неговата роля не е точно главна.
Чудя се колко е продължителността на курса на Мерт - 5 или 6 седмици. Не вярвам да е повече. На Афра беше 4, аз имах подозрения, че и той е записал Каплан, но в центъра на Лондон има толкова много езикови школи, че е абсурд да се познае къде е.

# 56
Относно списанията, намерих една страница в Х където може да си поръчаш което списание искаш и те ти го изпращат. Предлагат и стари броеве на списанията и бях се зарадвала, че ще си поръчам броят на Elle с Мерт, където е с онзи син пуловер, обаче като видях, че е 50 долара и набързо ме отказаха.😔

https://x.com/TurkishMagTrend/status/1931803235423064145?t=0g3Gs … HezXvTeAaqsA&s=19

# 57
ВЪПРОС: За кой от сериалите, които се сбогуваха с екрана този сезон, съжалявахте най-много?

Липсва му Ялъто на сценариста Самед!
Сега си дават сметка.

# 58
ВЪПРОС: За кой от сериалите, които се сбогуваха с екрана този сезон, съжалявахте най-много?

Липсва му Ялъто на сценариста Самед!
Сега си дават сметка.

Самедчо или е иди@т или се прави…
Липсва му сериала, който чинно съсипаха дружно под надзора на шнура… Ще му липсва, разбира се, но може би по-скоро му липсва сумата в банковата му сметка. Надали скоро някой ще го наеме за сценарист…
Оффф ядосвам се😡

За списанията, на Афра струва 180 лири, на Мерт 200, което е около 7,5 и 9 лв горе долу… 50 долара ще има да взимат🤦♀

# 59
  • Яко в Матрицата...
Самед и сие да ходят да се гръмнат. Опропастиха и без това забатачения сценарий, липсвал му 🙄🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт