Отговори
# 30
Със сина на Чекин Текондор - Хира Текиндор е Мерт

# 31
# 32
От Ураз 😎

# 33
Лайковете ми свършиха, момичета, но се радвам, че имаме това място. Mystery, ❤️.

# 34
Честита нова,първа тема! Пожелавам да се изписва с много добро настроение ,хубави новини и много усмивки. И дано е за добро.

# 35
От известно време, започнах да гледам отново клипчета на сцени на Сейфер.
Започнах от зад напред. От сезон 3 към сезон 1. Ще качвам снимки Simple Smile Много ми липсват Афрам

# 36
Здравейте  Hug  Hug Hug
Мистери  мерси за това ново кътче  където да споделяме своите делулу мисли за Афра и Мерт  Kissing Heart  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose
Почваме новата тема с АфРамска годишнина и с нова снимка на Мерт ,емиииии това мисля ,че са все хубави знаци. Simple Smile Дано така и да продължим и да си споделяме хубави новини и за Афра и Мерт и за новите неща около тях.  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover

# 37
Лайк от тате.😎

# 38
  • София
Едно видео на Мерт при Ибрахим Селим. Питат го да избира с кого би вечерял, със Зерин Техиндор или Четин Текиндор. Отговаря Хира Текондор Joy

https://x.com/biremayn/status/1933922049195422083

И на мен много ми хареса тази фотосесия на Афра. Наитина е една от най-добрите й 🧿🧿🧿

Относно партньорството с Фуркан, аз не съм ги гледала в предишния им проект, само клипчета преди много време, но винаги съм си мислила, че след Рамо искам точно с него да ги гледам заедно във филм или сериал Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 21:14 от MysteryG

# 39
# 40
# 41
  • София
На бащата на Мерт такива глупости са му писали в коментарите, че човекът два дни нищо не беше харесвал. Дано са спрели вече, аз снощи преглеждах.

Пак почнаха видеа на живо, нали онези двете, дето много се правиха на интересни в предаването на Билал са ги арестували

https://www.youtube.com/live/qzc_ZUygkjg

# 42
Да, Билял остана изневиделица безработен и прибягна към стария си приятел Онур Акай и за кого да говорят? За АфРам, разбира се. Аудиенцията е сигурна 😅. Онур Акай си остана единствения, който въпреки краските и съчиненията, които прави, винаги е бил положителен към Афра и Мерт и е защитавал любовта им. Билял може да се скрие някъде… 🫤

# 43
Да си украсяват колкото искат, важното е основната им информация да е вярна. 😁

# 44
Да си украсяват колкото искат, важното е основната им информация да е вярна. 😁
Именно… Аз смятам, че Акай си я има достоверна…😏

Общи условия

Активация на акаунт