Отговори
# 15
  • Яко в Матрицата...
И един стар нов тандем GrinningSunglasses

# 16
Тези дни ще погледна общият проект на Афра и Фуркан, като засега ми харесват визуално как стоят един до друг.

# 17
  • Яко в Матрицата...
Екстра бяха за мен, но прецакаха ролята на Фуркан и той се махна. Но пък отиде в “Навсякъде ти”, където срещна кого… Kissing Heart

# 18
По повод,поста на Сема Simple Smile
Мисля, че Афрам не са глупави и отдавна осъзнаха ефекта, който създадоха към хората. Разбраха, че народа търси тях и се интересува от техния живот. Не от сериали, филми или реклами. Всичко това, заради тяхната страхотна химия.
Те са под постоянно наблюдение, следят ги нон стоп.
Афрам са си заедно, просто се усъвършенстваха да крият личния си живот. Да не дават повод на масата да ги напада там, където най-много боли. Близките и съкровеното, личното.
Все пак се надявам някой фен да ги излови някъде заедно Simple Smile

# 19
Между другото страницата, която вчера публикува информацията на някой, че Афра е била в самолета Париж-Истанбул по-късно изтри сторито.

# 20
  • Яко в Матрицата...

Значи… Жега е… Пийте по едно да се разхладите 🍸🍹🍻

# 21
Рени, тази вечер ще съм на джин с тоник, за да полея новата ни тема Simple Smile

# 22
Здравейте момичета Heart Eyes

Тази фотосесия на Афра ми хареса най-много от последната година

Бах забравила Бета вируса

Мистери Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 18:19 от KrasiAnna

# 23
  • Яко в Матрицата...

Поздрав от Мердо 😎

# 24
Здравейте!
Мноооооого отдавна съм в отбора делулу, но никога не съм писала поради ред причини.
Чела съм ви много и много съм ви се радвала, а на други ядосвала, но сега смятам, че нещата са различни.
Та, много ми е приятно да съм тук, с някои от вас се знаем отдавна, с други не толкова, с трети се познаваме дори 😀.
Любимите АфРам ни събраха и дано да бъде за дълго! 🧿♾

# 25
Честита ни нова тема!🥳🥳🍀🤗🫶🧿🧿🧿 Благодаря за новото местенце, Мистери!❤️❤️❤️ Да го изпишем с любов и спокойствие!

# 26
От Х казват , че този мъж е известен преподавател по сценични изкуства в UK

# 27
И тая тениска е от мачинга, нали знаете! 🤍

# 28

Супер е Мерт!😍😍😍

# 29
Нека учат Афра и Мерт! Няма нищо лошо човек да иска да се развива. Нека подобряват английския си език,ако искат да учат и други езици. Нека усъвършенстват таланта и уменията си. Толкова са работили, заслужават да се издигат нагоре.
Пу, пу, да не са им уроки

Общи условия

Активация на акаунт