Ъ, защо? Аз изкарах цялата пандемия на леглото с лаптоп и нямаше негативни последствия, освен няколко допълнителни кг.
Още в началото на тази тема подчертах, че е въпрос на лично мнение и лично усещане. Аз не издържам хоумофис. Някой назад беше казал "Ама кой няма бюро у тях?". Ние. Ние нямаме бюро у нас. Няма място абсолютно никъде за бюро.
За мен не е опция да работя в леглото - леглото е моето място за отдих, четене, сън и... ей тия неща. Абсурд е да си пренеса работата там.
И, честно казано, всички приказки за свобода и рахат ми звучат като "аз се поскатавам и затова ми е много яко". По време на пандемията всички се скъсаха да се хвалят как готвят, перат, сушат, чистят и въртят къщата хоумофис. Ами... това не ми звучи като да се върши много работа. Но, пак казвам, това е мое мнение.
В момента дори и служителите в колцентър имат опции за хоумофис, така че който желае - може да работи дистанционно. Според мен обаче човек трябва да е наясно, че раят на прането в работно време си има и обратна страна.