Отговори
# 720

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 12:49 от femmi2

# 721
# 722
Здравейте, дами!

Позакъсняло, но ароматно кафе, усмивки и разходка из сайтовете. Това е от мен за сега. Ако излезе нещо ново, веднага ще го отразя.
На линия съм днес, че жегата отвън е непоносима.
Цитат
#DZMnews
❥ Старши треньорът на Фенербахче Жозе Моуриньо в скорошно изявление:

📍Турските серии са сто пъти по-добри от португалските. Чували ли сте за "İçerde"? Това е най-доброто, което съм виждал. Чаатай Улусой... Уф! Последното му произведение, #EşrefRüya, също е много добро. 

Пресата за новия имидж на Чаатай - "Ешреф с мустаци" 😃

"Винаги намирайте за какво да сте радостни. Ако трябва, измислете си радост. Това е най-добрата подправка за живота. А той е такъв, какъвто е."
Усмихнат, позитивен и щастлив ден, с много късмет, добро настроение и сбъднати мечти ви пожелавам!

# 723
Знае тренера какво да гледа и кого. Турските дизита превзеха света и актьорите са все по популярни.

Усмивкаааа  по мустааак Smile

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 12:50 от femmi2

# 724
Красавец!

# 725
# 726
🌀Зад кадър🎬

🆕Актуализация на Instagram Демет Йоздемир

# 727

Продуцента на "Ешрефа"  - Бурак Саяшар почива активно семейно.Nature Sweat Drops

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 20:32 от femmi2

# 728
Марката студен чай Teakina, която според пресата се произвежда от Чаатай Улусой и двамата му приятели във фабрика  в Анкара от чай отглеждан в Ризе, навлезе на турския пазар след успеха си в САЩ.

Марката Teakina, която беше лансирана на американския пазар с 4 различни вкуса, получи положителни отзиви от потребителите. След завършване на лансирането си в Турция, Teakina намери своето място на рафтовете на избрани вериги магазини в Истанбул, Анкара и Егейския регион. Тя успя да достигне до широка клиентска база, като влезе в менютата на луксозни хотели, плажни клубове и ресторанти за изискана кухня, особено в Бодрум и Чешме.

Впечатляващото навлизане на Teakina на турския пазар привлече вниманието и на инвеститори в Близкия изток. Известно е, че компанията е в процес на разглеждане на предложения за дистрибуция в много страни.

# 729
Марката студен чай Teakina, която според пресата се произвежда от Чаатай Улусой и двамата му приятели във фабрика  в Анкара от чай отглеждан в Ризе, навлезе на турския пазар след успеха си в САЩ.

Марката Teakina, която беше лансирана на американския пазар с 4 различни вкуса, получи положителни отзиви от потребителите. След завършване на лансирането си в Турция, Teakina намери своето място на рафтовете на избрани вериги магазини в Истанбул, Анкара и Егейския регион. Тя успя да достигне до широка клиентска база, като влезе в менютата на луксозни хотели, плажни клубове и ресторанти за изискана кухня, особено в Бодрум и Чешме.

Впечатляващото навлизане на Teakina на турския пазар привлече вниманието и на инвеститори в Близкия изток. Известно е, че компанията е в процес на разглеждане на предложения за дистрибуция в много страни.

Уауууу , браво на нашия бизнесмен. MoneyАбе всичко умее и има нюх и усет. Hands Clap Кога ще намери място марката чай и на нашите рафтове и магазини и ресторанти.  Нали вече е наш сънародник трябва да помисли и затова. Между другото и виното е само за отбрана консумация и пишеха, че ще е по луксозните ресторанти на хотели. Wine GlassWine Glass

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 20:35 от femmi2

# 730
# 731

Хайде , наздраве вечерно Wine GlassWine GlassTada

# 732
Наздраве ще си кажем ако пуснеш новата тема тази вечер!

Чаатай е забелязан в Бодрум

# 733
Наздраве ще си кажем ако пуснеш новата тема тази вечер!

Ще се преместим в новата темичка тая вечер и ще се черпим. Тая снимка от Бодрум е от от ваканцията преди да започне филма.

# 734

Ще се преместим в новата темичка тая вечер и ще се черпим. Тая снимка от Бодрум е от от ваканцията преди да започне филма.
Фемиии, тебе човек трудно може да те излъже. Всичко помниш! Аз като папагал преписах от рускините, пък и ми се стори, че не съм виждала тази фотка.
Извинявам се с колаж, отново от руските групи.

Общи условия

Активация на акаунт