Отговори
# 60

Финалът на сезона е тук... Сърцебиенето се ускорява, вълнението е на върха си! 🔥EşSan

"Пътищата им  може да са разделени ,но сърцата им винаги се срещат на едно и също място" Heart

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 14:32 от femmi2

# 61
Eşref Rüya

Първи кадри от финала на сезона

# 62

Ето  ни и нас с вълнение и напрежение и незабравим край на сезона. Утре вечер в сряда по канал D oт 20: 00 ч. и веднага след това по платформата Амазон Прайм.

"За Кадир няма път ,няма граница , няма връщане назад".

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 17:28 от femmi2

# 63

🎬| Зад кулисите на Eşref Rüya •

ЕşSan ❤️
  Eşref Rüya

# 64
Снимали са до последно и днес са приключили Официално снимките на ''Ешреф Рюя''.Movie Camera

Инфо за колежката ни Айча Туран от ''Протектор''Heart Eyes
Започва нов проект по дигитална платформа и отново ще си партнира  с Екин Коч.  Не съм фен на еркека  , но е симпатичен и  ги харасах  във филмчето им дори отново бих го гледала . Лятно лежерно и романтично с красиви гледки .  Heart Eyes

Успех им пожелавам и в този проект .Flowers Four Leaf Clover

📸 Екин Коч и Айча Айшин Туран ще участват в „Vicdansız“, нов сериал, чиято премиера ще бъде скоро по TOD.

Сериалът ще разкаже историята на двойка, чийто живот се променя завинаги след трагичен инцидент.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 18:39 от femmi2

# 65
# 66
ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
Сабина Христова  · 1 ч  ·
💥💥💥 Носят се слухове, че се водят преговори с Алперен Дуймаз за участие във втория сезон на сериала "Мечтата на Ешреф", тъй като той е бил забелязан в един от офисите на компанията Tims, която е специално ангажирана със сериала.

# 67
★︎ Мечтата на Ешреф

„Ако срещна мъж, когото истински обичам и той също много ме обича, тогава една сутрин ще се събудите и никога повече няма да можете да се свържете с мен...“
//Ърмак

Рускините се размечтаха, но дали има истина в щенията им, ще видим наесен.
Доста слухове за различни актьори, които ще се присъединят към сериала, се пускат ежедневно. Аз нямам претенции към включването на нови актьори в сериала. Стига да се разнообрази сценария.

❓🧐Хайде да вземем торба слънчогледови семки и да започнем да обсъждаме))

[Новини от поредицата „слухове“. Къде отиват, защо и кой е оригиналният източник, не знаем 🙈 Но тъй като се смятаме за фен група на любимия ни Алперимо, решихме да не пренебрегваме тази клюка😉]

И така, слухът е, че Алперен ще се присъедини към сезон 2 на #EshrefRüya🤔
Как ви харесва тази новина?

✍ #AlperenDuymaz може да се справи с всяка роля, няма съмнение в това. Мнозина чакат той да играе лош или нахален тип в превъзпитанието. И ние сме „за!“ Но ни е нужен добър, интересен проект.

ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
Сабина Христова  · 1 ч  ·
💥💥💥 Носят се слухове, че се водят преговори с Алперен Дуймаз за участие във втория сезон на сериала "Мечтата на Ешреф", тъй като той е бил забелязан в един от офисите на компанията Tims, която е специално ангажирана със сериала.
tigasa, благодаря за споделеното. Информацията, която ти си пуснала ми изглежда по-достоверна, а това, което аз съм постнала са желания на феновете.

Цитат
🤩🤩Снимка на Чаатай Улусой и актьорите от сериала "Мечтата на Ешреф" #EşrefRüya на снимачната площадка💙🧿

# 68
Слухове и желания много...
И за Арас Булут се изписа много че щял да влиза в Ешрефа ,но изобщо не вярвам в това по ред причини. За да влезе Арас трябва да си поделят главната роля с Чаатай, както беше в Ичерде с двамата братя Йелмаз. Плюс това продуцента още един висок хонорар трябва да плаща. Money

Алперен Дулмаз може но и там не ми се вярва.. Rolling Eyes Иначе е добър актьор и визуално често ги сравняват двамата че си приличат.

Ще има нови лица или лице  в С2. Най много някой дърт мафиотин като враг или някой роднина.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 23:10 от femmi2

# 69
Скрит текст:
Слухове и желания много...
И за Арас Булут се изписа много че щял да влиза в Ешрефа ,но изобщо не вярвам в това по ред причини. За да влезе Арас трябва да си поделят главната роля с Чаатай, както беше в Ичерде с двамата братя Йелмаз. Плюс това продуцента още един висок хонорар трябва да плаща. Money

Алперен Дулмаз може но и там не ми се вярва.. Rolling Eyes Иначе е добър актьор и визуално често ги сравняват двамата че си приличат.

Ще има нови лица или лице  в С2. Най много някой дърт мафиотин като фраг или някой роднина.
Ти пък, Феми, защо ни е дърт мафиотин да трови живота на EşSan. Наличните ни стигат.
Като ще влиза някой, поне да е красавец, та да въздишаме и по него.

Цитат
Снимките на първия сезон на успешния сериал #EşrefRüya с участието на #DemetÖzdemir и #ÇağatayUIusoy са завършени 🎥🔥
#EşSan 🥹🤍  

Цитат
И всичко свърши, благодарение на всички вас, имахме много успешен сезон👏🧿 Ще бъде много трудно да сме разделени 3 месеца🥺 Накарахте ни да се пристрастим, работихте толкова усилено, сега е време за почивка, ще се видим през новия сезон, мили мои ❤🤗 #EşrefRüya

# 70

Хайде да си хапнем торта 🍰 за добре свършената работа и мега успешен сезон и партньорство. Голямо браво👏 на продуцентите и канала за голямата реклама и внимание  и екипа пред и зад камера на "Ешреф Рюя".❤️ Всеки епизод е един малък шедьовър кинематографичен.😍👌👌 И сценария и замисъла не е лош, но има още неща, които да се изпипат и развият по - добре.  

Време е за почивка за някои по - дълга ,за други по кратка...Movie Camera  

# 71

Хайде да си хапнем торта 🍰 за добре свършената работа и мега успешен сезон и партньорство. Голямо браво👏 на продуцентите и канала за голямата реклама и внимание  и екипа пред и зад камера на "Ешреф Рюя".❤️ Всеки епизод е един малък шедьовър кинематографичен.😍👌👌 И сценария и замисъла не е лош, но има още неща, които да се изпипат и развият по - добре.  

Скрит текст:
Време е за почивка за някои по - дълга ,за други по кратка...Movie Camera  

Феми, благодаря за тортичката.
Сега ще си хапна, че утре след епизода може и да ми горчи. А може и сценариста да замерям с нея, знам ли...
Да прибавим към сладичкото и малко еликсир, за да отпуснем свитите си сърца.

# 72
Едно малко парче ако може с най-малката звездичка като за заек?

# 73
Едно малко парче ако може с най-малката звездичка като за заек?
Диди, делим по братски, така че не се притеснявай.
Има и за теб.

❝Красотата на Зейбек…❞

# 74
Торта със звездички Wink 😋🍰🌟🌟🌟  има за всички дори и за сутрешното кафе.  

Екипа по стайла и гардероба  също ще си хапне. Продуцентите са се погрижили да са повече от една торта. Що  липсва  личната стилистка на Чачи - Илка. Тя по принцип обича да се щрака и е общителна.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 01:12 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт