Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 28

• 23 366
  • 724
  •   3
Отговори
# 720
  • София
Клексан няма 0.3, само 0.4. Ако е почнал сърбеж, може да е достатъчна причина да смениш. Пусни пкк с дкк и еузонофили, ако са повишени - има алергична реакция.

# 721
Ами аз така разбрах Нихтянова, защото няма Клексан 0,3 да пусна антиХа преди да сменим. Имам ПКК от понеделник и еозинофилите са 0,76 при норма до 0,46. Явно ще минавам на Клексан.

# 722
  • София
За капката забравих да пиша:
След като почистиш мястото със спирт, забождаш иглата бързо, натискаш буталото бавно, изтегляш иглата бавно и натискаш с памучето със спирт.

# 723
Момичета, бихте ли препоръчали добри хематолози в София, които са наясно с мутациите и бременност?
Казвайте и дали работят с направления.

ПС В НГЛ също пазят кръвта и може да се правят допълнителни генетични изследвания при нужда.

# 724
Споделям ти една бележка, която съм си направила преди доста време и не знам дали всичко в нея е актуално
За мутации - бременност. Хематолози - Лисичков (Хематологията), Паскалева (НКБ), Тончев (МЦ Калчев, онлайн Медрец М, МВР болница (там работи с направление)), Веселина Иванова (Токуда, онлайн Хийли), Минкова (Токуда, Неовитро), Кондева (Вита 2, онлайн Хийли).
Промених тези, които знам че имат промяна.

Общи условия

Активация на акаунт