Медицински център за асистирана репродукция Варна ( 2025)

• 10 638
  • 194
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте дами, реших да пиша, тъй като дълго време ви следях анонимно. Искам да споделя за нашия положителен резултат след 1 направена инсеминация при доц. Кисьов.

Някоя от вас има ли информация дали доцентът все още изражда негови пациенти?

# 166
Удобно ли е да попитам нещо на лично?😊

Здравейте, момичета! Минавам само да споделя успеха си с екипа на МЦАР. След втори опит имаме успех и в момента съм в очакване на първородната си рожба. Пожелавам на всички ви успех, търпение, вяра и скорошно сбъдване на мечтата ви 🤗

# 167
Момичета, имате ли информация при инсеминация в Мцар дали бият таймираща инжекция? Останах с впечатление, че нямат тази практика.

# 168
Четири инсеминации съм правила и не съм имала таймираща инжекция.

# 169
И при мен на 4те инсеминации нямаше никакви медикаменти. Питах и ми отговориха, че само при инвитро слагат таймираща и включват прогестерон.
Моето впечатление е, че инсеминациите се правят рутинно за фонда и не залагат кой знае колко на тях.

# 170
При мен и 4те инсеминации бяха стимулирани с летрозол като само една от тях беше и с таймираща инжекция, и 4те са неуспешни

# 171
Моята инсеминация беше без Летрозол и без таймираща инжекция. Обмислям дали останалите 3 да ги правя при тях.

# 172
При мен и 4те инсеминации бяха стимулирани с летрозол като само една от тях беше и с таймираща инжекция, и 4те са неуспешни

Моя приятелка има дете от инсеминация при д-р Анжел Simple Smile

# 173

Моя приятелка има дете от инсеминация при д-р Анжел Simple Smile

Доктор Анжел е в майчинство. И Александров младши вече не е там.

# 174
Две мои близки забременяха след инсеминации при доц. Кисьов.

# 175
И аз съм с 4 инсеминации, пробвахме всякакви комбинации. Изцяло естествен цикъл, Летрозол, Летрозол + овитрел (таймираща) х2. За съжаление нямахме успех и стигнахме до ин витро, но има много дами, които имат успех. За мен инсеминациите са доста несигурен метод (формалност), но е факт, че в някои случаи имат успех.

# 176
Момичета моят първи ЗЕТ е неуспешен, дори имплантация не е имало и сега се чудя да пускам ли някакви изследвания, бихте ли дали съвет какви вие сте правили при неуспешен опит. И от кой опит при вас е успешен ?

# 177
Момичета моят първи ЗЕТ е неуспешен, дори имплантация не е имало и сега се чудя да пускам ли някакви изследвания, бихте ли дали съвет какви вие сте правили при неуспешен опит. И от кой опит при вас е успешен ?

5тия опит беше успешен
Не сме правили други изследвания
Търпение и успех 🤗

# 178
ginmybrain, аз имам два трансфера без имплантация. На своя глава тествах витамини, НК клетки и тромбофилия. Правих хистеро и сега ми предстои още едно преди третия трансфер.

# 179
И моя първият беше неуспешен, макар че приключи като биохимична. Консултирах се с проф. Михайлова в София (имунолог). Назначи изследвания, изписа терапия вливки + преднизолон. Вливките не ги направих, защото нямах време за реакция (няма от къде да ги купиш, поръчват се от представител) а и парите им не ми харесаха да си кажа честно. Карах само с преднизолона и втория трансфер в момента е успешен. Май стигам до извода, че доцентът е прав и трябва просто търпение. И аз настоявах за хистеро, но той ме разубеди и предложи да направим ако и втория е неуспешен.

Общи условия

Активация на акаунт