Медицински център за асистирана репродукция Варна ( 2025)

• 8 299
  • 164
  •   1
Отговори
# 150
Не, няма нужда. Анестезията е много кратка. И аз ги питах тогава.

Пропуснах да попитам как стои въпроса с гел лака? Нищо не ми каза Малена, когато коментирахме пункцията и аз самата забравих, та, изискват ли да е премахнат по време на анестезията?

# 151
Здравейте, някой има ли актуална информация кои акушерки са на работа.
Разбрах, че Дани и Биляна вече не работят в центъра.
Благодаря

# 152
Здравейте, някой има ли актуална информация кои акушерки са на работа.
Разбрах, че Дани и Биляна вече не работят в центъра.
Благодаря

Последно бях в събота на преглед и работят Ебру и Малена със сигурност, защото и двете редовно са там.

# 153
Май са само Ебру и Малена. Не знам как се справят с обема на работа...

# 154
От няколко дни има едно младо момиче, новоназначена акушерка, но Малена каза, че тепърва я обучават.

# 155
Здравейте, момичета. Освен доктор Липчева, Александров старши и Кисьов има ли други лекари? Аз минах 2 прегледа при Липчева, но не усетих да е моят лекар.

# 156
Здравейте, момичета. Освен доктор Липчева, Александров старши и Кисьов има ли други лекари? Аз минах 2 прегледа при Липчева, но не усетих да е моят лекар.

Май само това са лекарите които преглеждат

# 157
Здравейте момичета, в деня на трасфера как изследвахте прогестерона преди или след пролутекса, защото на мен не ми уточниха и аз забравих да питам а чета навсякъде различни мнения

# 158
На мен ми казаха ден преди трансфера, след пролутекс (макар че за мен не се отчита правилно така, ама правих каквото казаха).

Здравейте момичета, в деня на трасфера как изследвахте прогестерона преди или след пролутекса, защото на мен не ми уточниха и аз забравих да питам а чета навсякъде различни мнения

# 159
На мен Биляна ми казваше да поставям пролутекса и тогава да тествам.

# 160
  • Столицата на "Второто българско царство"
Аз съм в подготовка за ЗЕТ. От днес включвам Пролут@кс.Не са искали изобщо да изследвам прогестерона.

# 161
Прогестерона ще ви кажат да го изследвате, ден преди трансфера. И на мен ми бяха казали да си инжектирам Пролутека и след това да се изследвам.
Аз съм в подготовка за ЗЕТ. От днес включвам Пролут@кс.Не са искали изобщо да изследвам прогестерона.

# 162
Здравейте, момичета! Минавам само да споделя успеха си с екипа на МЦАР. След втори опит имаме успех и в момента съм в очакване на първородната си рожба. Пожелавам на всички ви успех, търпение, вяра и скорошно сбъдване на мечтата ви 🤗

# 163
А на мен ми казаха в деня на трансфера сутринта- който е утре да го изследвам, странно.

Прогестерона ще ви кажат да го изследвате, ден преди трансфера. И на мен ми бяха казали да си инжектирам Пролутека и след това да се изследвам.

# 164
Наистина е странно. И на моя позната и казаха, ден преди трансфера. След резултата аз писах на Ебру и ми потвърди, че на следващия ден ще ми бъде трансфера и се разбрахме към колко часа да отида. Естествено си почаках не малко и си попрекалих с водата.
А на мен ми казаха в деня на трансфера сутринта- който е утре да го изследвам, странно.

Общи условия

Активация на акаунт