Отговори
# 135
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета Hug!
Честито момченце на Светлита и момиченце на Хари  bouquet!
Аз вчера бая се поизморих, че и козунаци месих да пробвам за Великден, днес мисля да я карам по-спокойно...
Моята мишка вече рита точно на нивото на пъпа Grinning - явно затова от около седмица там кожата ми е доста опъната и на няколко пъти като че ток ме удря - направо усещам как кожата ми се цепи Tired. А и пъпът ми е с много особена форма /оставили са си ръцете навремето в родилнаото Close/ и сега там адски опъва и боли. Вчера си купих бебешко олио и се плескам по два пъти на ден - мисля, че има ефект, поне два -  три часа след мазането не опъва така силно...
Аз утре ще си взема диска със снимките от Феталнагта - нямам търпение вече Crazy...

# 136
Томова и тя гледала по 30-тина минути, но мисля, че е достатъчно  Simple Smile..А и нали разбират и двете много..Така, че съм спокойна Simple Smile. А на теб щом ти е за 1 път, шоуто ще е голямо  Joy Дано и пола да му раберете на срамежливчето  Hug....Аз ще ходя за 4-ти на фетална на 18.04, чак се чувствам като някаква маниачка  Crazy  Embarassed, но така се случи просто..много се бях ошашкала от БХС  Confused, а и имаме един познат док, дето ме праща тук там..важното е, че всичко е наред на този етап, дано да е така и за напред  Praynig!!! Пожелавам го на всяка от нас!

наистина доста маниашко звучи,4 пъти не са ли доста за фетална ,не ти ли казват все едно и също,май само ти вземат парите,за 2 пъти съм съгласна максимум,ама 4 пъти незнам......

# 137
  • София
Здрвейте мами,

Аз също съм ходила при Марков и съм адски доволна, колкото до седмиците в които се хиди той ми каза да отида, като стана в 28 - било много препоръчително, да не кажа задължително - това бяха негови думи, какво имаше предвид точно не знам Thinking. Така, че ще сметна кога ми се пада 28-ма седмица и ще взема да се запиша.

Някоя от вас знае ли той къде изражда - в коя болница?

shoshi84 - аз няколко години се храня по кръвна група и се чувствам страхотно - много добре ми действа този тип хранене. Избягвам т.нар. забранени храни и всичко е ОК.

svetlita  - честито момченце!

# 138
Томова и тя гледала по 30-тина минути, но мисля, че е достатъчно  Simple Smile..А и нали разбират и двете много..Така, че съм спокойна Simple Smile. А на теб щом ти е за 1 път, шоуто ще е голямо  Joy Дано и пола да му раберете на срамежливчето  Hug....Аз ще ходя за 4-ти на фетална на 18.04, чак се чувствам като някаква маниачка  Crazy  Embarassed, но така се случи просто..много се бях ошашкала от БХС  Confused, а и имаме един познат док, дето ме праща тук там..важното е, че всичко е наред на този етап, дано да е така и за напред  Praynig!!! Пожелавам го на всяка от нас!

наистина доста маниашко звучи,4 пъти не са ли доста за фетална ,не ти ли казват все едно и също,май само ти вземат парите,за 2 пъти съм съгласна максимум,ама 4 пъти незнам......
Аз първо отидох много ентусиазирана в 14 седмица и не ме върнаха разбира се, после ме викнаха след 5 седмици отново и аз отидох, после имах кофти резултат от БХС‌ и ме пратиха при 3-ти и сега ще ходя при Томова при която ми е записала час една позната лекарка..Какво да ти кажа Ира, не беше от психария ходенето ми  Naughty..имах основателна причина  Rolling Eyes..........Но както казах, слава Богу, всичко е наред на този етап!!!

# 139
Радвам се поне че всичко при теб е наред,че накой път лекарите само те карат да ходиш по 100 пъти напред назад без да има основание за това да се правят ,че отчитат дейност,казавам ти го от личен опит,а и да си пълнят гушките,а за БХС не се шашкай,това е много глупаво изследване май,щом на фетална всичко  е ок,значи всичко е наред,пожелавам ти здрав бебок:) Hug

# 140
Здрав и сладък бебчо и на теб  Hug!!!

# 141
 Мами искам да питам нормално ли е, вече съм в 19 седмица, но все още не съм усетила бебето да мърда. Вече взех да се притеснявам да не да има нещо? Мога да отида на лекар едва след празниците, защото моят лекар работи само вторник и събота, а днес вече няма часове а събота не се работи, а и вече нямам търпение да разбера пола.
 Надявам се всичко да е наред, но не мога да спра да мисля защо не го усещам.

# 142
Не се притеснявай, напълно нормално е  Hug, казват че с 1 бременност може чак в 23 да го усетиш, а и ако е по-поспаливичко  Simple Smile..Има и други момичета от форума които не са го усетили още..

# 143
mary_jane аз съвсем лекичко го усещам и то от скоро. може просто още да не можеш да разбереш, че е бебчо. дано скоро да "получиш включване" Laughing

# 144
Добро утро мамчета, та то вече стана обяд!

Бях на обучение,  затова по-рано не се включих.

Sladki64e-честно казано незнам колко точно ми е хемоглобина, лекарката ми ги спестява тези неща. Но имай впредвид, че пия Ферро фолгама от един месец и съвсем малко се беше вдигнал. Що се отнася до хапването на месце, не че не ям, но не както преди.

Dimianki- Неоренала го пиех за песъчинките, но може да се пие и за целулит. Така че, ако искаш питай своята лекарка.

Меgi-при мен е същото, бебенцето рита под пъпа. И аз се питах дали е нормално, толкова ниско, но явно е !  Laughing Laughing
Svetlita-честито момченце!  Sunglasses

Приятен ден!

# 145
  • ГОре на черешата...
pivanov , нормално е - дъното на матката е на нивото на пъпа, значи бебоците са разположени оттам надолу. Моето рита на различно място - и ниско долу, и встрани /особено вляво - там го усетих за първи път и явно там му е любимото място за биене на шутове Laughing/, а от вчера ме рита точно на нивото на пъпа. Още са малки и им е широко и се въртят като пумпали.

# 146
Аз утре ще си взема диска със снимките от Феталнагта - нямам търпение вече Crazy...
mari_eta аз утре съм на ФМ и също ще си нося диск, та питам НЕ ТИ ЛИ ГО ДАВАТ ВЕДНАГА ДИСКА СЛЕД ПРЕГЛЕДА ИЛИ ХОДИШ ДОПЪЛНИТЕЛНО ДА СИ ГО ВЗИМАШ? Rolling Eyes
Цитат
Sladki64e-честно казано незнам колко точно ми е хемоглобина, лекарката ми ги спестява тези неща. Но имай впредвид, че пия Ферро фолгама от един месец и съвсем малко се беше вдигнал. Що се отнася до хапването на месце, не че не ям, но не както преди.

PIVANOV,  защо не я питаш тази а.г колко ти е хемоглобина? Все пак това е важно.Аз сама ходя да си взимам изследванията и не разчитам на доктори да ми ги тълкуват. На самите изследвания си пише горните и долни граници. И мен ми каза, че трябва да пия лекарства за хемоглобина, НО АЗ ОТКАЗАХ.

# 147
  • ГОре на черешата...

mari_eta аз утре съм на ФМ и също ще си нося диск, та питам НЕ ТИ ЛИ ГО ДАВАТ ВЕДНАГА ДИСКА СЛЕД ПРЕГЛЕДА ИЛИ ХОДИШ ДОПЪЛНИТЕЛНО ДА СИ ГО ВЗИМАШ? Rolling Eyes
Ами не ми го даде веднага, защото каза, че трябва да отсее хубавите снимки, а отвън се образува огромна опашка / нали ме гледа 40 мин./ и ми беше неудобно да й давам зор...другите лекари незнам как процедират...

# 148
здравейте  Grinning
Като чета последните няколко странички за феталната и започвам да се притеснявам  Whistling още повече   Praynig .И аз днес съм при Томова, така,че loni_0902 знам какво ти е. Още няколко часа останаха само Simple Smile все пак чакаме да дойде 3 април от месец и половина Naughty ....ами това е засега, най-вероятно ще докладвам довечера или утре по някое време.
Пожелавам Ви приятен ден!

# 149
  • ГОре на черешата...
Ина, сега се притесняваш, но след няколко часа ще си супер спокойна Hug!
Успех и чакаме пълен отчет Peace!

Общи условия

Активация на акаунт