Отговори
# 105
  • Пловдив
И аз съм тук но днес нещо не ми се пише...И нащо бебе е доста ниско-усещам го всякаш иска да си извади крачето отдолу Crazy
Мегита оздравявай бързо Hug

# 106
  • София
Бебчето е нормално да е ниско Simple Smile то е точно от пъпчето в момента надолу Simple Smile така ,че няма как да го усещаме по високо! Аз от сутринта също имам чувството,че е доста ниско но то си зависи и как е застанало. А коремчето ми е издуто и долу и горе все е дно съм в 7 месец Sunglasses тук за няколко дни направоооо....... огромно ми стана!

# 107
  • София
Pivanov, не се притеснявай за хемоглобина - и моя под долна граница - докторката каза, че явно така ще си я карам до края и ще си пия желязо, а пък и не било толкова страшно, ако хемоглобина ти не е под 100, щото това се води слаба анемия, така че споко. Simple Smile
За Неоренала и аз си го пия профилактично, макар че и моите бъбреци се изчистиха вече, а пък нали са ми склонни към образуване на песъчинки, та така че е по-добре с него, а пък както се оказа и против образуване не целулит се оказа - направо 2 в 1. Simple Smile

# 108
  • Пловдив
dimianki аз знам че е под пъпа ама моето рита една педя под пъпа доста ниско ми се струва.

# 109
  • София
Ами то е от пъпа надолу точно за това го усещаш там Simple Smileне се притеснявай аз също се бях шашнала и питах док и той ми каза,че е нормално! Peace

# 110
аз пък какво да кажа като не го осещам още Weary

# 111
  • София
Франито аз го усещам мила много рядко и то съвсем лекичко а съм малко по напред от теб така,  че не се притеснявай изобщо  Hug има време за всичко и като започне да те рита по натам силно  Mr. Greenще искаш да те остави малко намира особенно нощно време за да спинкаш!  Crazy Flutter

# 112
Франито аз го усещам мила много рядко и то съвсем лекичко а съм малко по напред от теб така,  че не се притеснявай изобщо  Hug има време за всичко и като започне да те рита по натам силно  Mr. Greenще искаш да те остави малко намира особенно нощно време за да спинкаш!  Crazy Flutter
А дано  Crazy

# 113
Искам да попитам при кой д-р да си запиша час за 3D в МЦ"Фемина,колко струва и какъв диск да си нося за запис.Благодаря ви предварително   Simple Smile

# 114
  • София
Аз ходих при  д-р Марков и сам много доволна от него. Платих 55 лв., в себе си имах флаш памет и директно на нея ми качи снимките. Но какавто и диск да му занесеш, предполагам, че ще ти ги прехварли. Само да уточня  мен ме пратиха на фетална ехография - т.е гледаха на бебчо  всички органи, както и 3D изображение. Цената  ако е само 3D тябва да е по-ниска. Иначе доктора е симпатяга,  обяснява като "жена" - т.е. по-подробен лекар не бях виждала. В последствие разбрах, че той е един от 3-мата лекари в България които били специалисти в тази област. Другите са Димитрова / и тя работи там/ и ако не се лажа Мазнейкова но за нея не съм сигурна.
Дано сам те ориентирала горе-долу Simple Smile

# 115
Благодаря ти добре ме ориентира.   Simple Smile

# 116
  • София
Аз имам записан час при Димитрова и за сега съм чувала само добри отзиви пък ще видим ни ако ходиш в Фемина си запиши час още от сега  Peace аз си записах преди 1 мес и половина и сега съм чак на 18.04. там ходят поччти всички бременни Simple Smile

# 117
Димианки, и аз съм чак на 18.04 при Томова, аз държах да е или Томова или Димитрова, ще си чакаме заедно заветния 18.04..Толкова далече ми се вижда  Rolling Eyes..

# 118
  • София
Доста е далеч наистина аз нямам търпение вече да разбера дали всичко с беб е наред както и пола му!  Rolling Eyes ДО сега все се крие и няма дори загатното от док какво може би е Simple Smile Ти в Фемина ли ще ходиш при нея или в Свети Лазар и от колко? Аз съм чак от 19.00 това може би е полседния и час!

# 119
Аз бях във Фемина при Врагалева преди 2 седмици някъде, казаха ми, че е момченце  Heart Eyes..На 18 съм в МЦ‌ София и съм от 16:50..Иначе от Фемина съм безкрайно доволна, да знаеш, че ще си очарована от обстановката и апаратурата, а за Димитрова съм чувала, че е прекрасна също!

А Димианки, ти за първи път ли ще ходиш на ФМ на 18?
Стига бе, аз чак сега забелязах, че сме в точно едни и същи седмици  Hug

Общи условия

Активация на акаунт