12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Аз разбрах от профила му. Търсих в сайта на УАСГ на Новини има резултати от изпита по рисуване.Но за другите специалности не намерих.

# 661
  • Пловдив
Нашият убавец и той приет на първо в УАСГ спец. В и К...сега остава да реши дали го иска повече от ТУ Simple Smile
Ще чета, ако реши за второ класиране, следващата спец. да подаде как става.

# 662
  • у дома с любимите си хора
Въпрос - има ли в темата прието момиче архитектура в УАСГ? Интересува ме минималния бал...
Познато дете е публикувало, че минималният бал е 25.42 Архитектура, момиче

# 663
  • Пловдив
Напр....Ако мин.бал е 22, а детето има 22,33 означава ли, че ще е прието?

# 664
  • Пловдив
Да, верно публикуваха списъци на приети и бал. Трите деца от нашия клас , които кандидатстваха там са приети. 2 момиченца  - Архитектура и 1 момче - ССС. Браво на децата, страхотни са Hug

# 665
  • Стара Загора
Интересувам се, къде може да се проверяват подадените заявления и впоследствие- резултатите от класиранията за Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" ? Заявленията са подадени през ЦКПИ, а не онлайн.
https://ksk.uni-plovdiv.bg/klass/login/
Голям сайт, няма що, няма никаква информация (желания, бал), мъдри се някакъв странен надпис ,,Не сте приети на трето класиране -- 2024 г."
Пишете как е при вас, почнах да се притеснявам да не е омазала нещо моята хубавица.
И при нас е същото, спокойно!

# 666
Еха ,аз нали си следя основно нещата за СУ и не бях забелязала колко кандидатстващи имало за УАСАГ!
Честито на приетите по първо желание , на останалите късмат за второто класиране !

# 667
Завиждам неблагородно Grinning на приетите и на техните мами. При нас предстои изпит по биология на 7 юли. Кандидатства само в НСА и само кинезитерапия. Вече се усеща напрежение.

# 668
  • Пловдив
УАСГ имат ли общежития, мения как са, ако има такива де Simple Smile

# 669
  • София

. Платихме с карта онлайн, 50лв, има потвърждение и входящ номер. На следващия ден дойде мейл, че документите са коректно подадени и обработени и в профила й вече се визуализират всички оценки от дипломата, тези от матурите, тази от изпита в СУ, който държа, подредените специалности с отпуснатите бройки, сметнат бал за тях и минимален бал още няма.

Въпросът беше за баловете в профила, а не за оценките. И отговорът беше, че баловете най-вероятно ще се появят след 02.07.
Maria 007 , понеже сме от последните подали заявление за КСК в СУ , още не мога да споделя личен опит . Четох и чета какво пишат другите тук , опитвам да помагам с това , което други са споделили .
"подредените специалности с отпуснатите бройки, сметнат бал за тях"
Сега , дали е точно така , няма как да знам , но да речем ,че се доверявам ! Ще видим !

Правилното твърдение е:
"в профила й вече се визуализират всички оценки от дипломата, тези от матурите, тази от изпита в СУ, който държа, подредените специалности с отпуснатите бройки, сметнат бал за тях и минимален бал още няма"

Така че няма повод за тревога, ако в профила е видно, че е постъпила информация и са попълнени балообразуващи оценки и брой места за прием - явно е, че заявлението за кандидатстване е прието, регистрирано и обработено.

# 670
УАСГ имат ли общежития, мения как са, ако има такива де Simple Smile

Имат, прилични са, може да се наложи купуването на допълнителни мебели или някои подобрения. Лошото беше, че миналата година за първи път сложиха трети човек в много стаи, предполагам заради ненормалното вдигане на наемите.

# 671
Имат общежития, миналата година единият блок бил супер, другият- трагедия.
А на СУ как са? Чух, че ги реновирали всички, потърпевши твърдят обратното

# 672
УАСГ минимални балове 2025 https://uacg.bg/uploads/files/minbal%2012025.pdf
1во класиране - списък на приетите https://uacg.bg/uploads/files/%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1% … B5%201%202025.pdf

# 673
Да , така трябва да е !
Трезвият поглед помага !
При нас е все-така , още не са отразени оценките , а бройките , подозирам , са миналогодишните .
Ще ми се да ги видя отразени , че вече споделиха мами тук за объркани оценки , но и реалните бройки  са ми важни.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 23:11 от oska

# 674
  • у дома...
Проверете дали няма качена нова даповед на ректора за утвърдения план-прием за новата учебна година. Доста университети вече качиха.

Общи условия

Активация на акаунт