12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 737
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
А къде мога да видя условията и сроковете за кандидатстване за общежитие - за СУ?

# 301
И ние се интересуваме за общежитие,но за тази година още не са показани сроковете.

# 302
За СУ за допълнителния прием могат да участват и тези,които са приети платено обучение,но не са се записали на първо и второ класиране.

# 303
  • у дома...
Взехме дипломата и вече подадохме документите в университета. Много бързо и удобно е и през телефона. За УНСС става въпрос.

# 304
# 305
  • София
Днес класната изпрати копие от дипломата (официално ги дават но 23.06.). Подадохме в СУ.
Подредихме: Право, МО и нататък - 12 специалности. С бал 23.75 се надявам да я приемат на първо класиране било то и платено. Отказва сега да подава в други университети.

# 306
  • София

Мнооого добро 😂

Айде и аз приключих със сагата. В СУ ми беше доста по-лесно попълването. Макар, че имаха специфични изисквания за сканиране на дипломата, та се наложи пак да сканирам. Отдъхнах си и в следващите 2 седмици ще си почивам. И понеже не пия алкохол, се почерпих с шоколад 😁

# 307
  • София
Какви са специфичните изисквания за сканиране в СУ?

# 308
  • BG

Това са изискванията на СУ.

# 309
  • София
Нашата диплома е jpeg формат, 2 файла. От първият път се получи, дори на мястото на изискуемия 3ти файл повторих едната страница.

# 310
  • София

Това са изискванията на СУ.

Първата и последната страница ги искат снимани с корицата на дипломата. Пише го горе на същата страница в упътването.

# 311
  • София
Не съм стигала още до СУ, но все си мисля че тия всички копия им трябват за справка.И реално сканираните файлове в електронния регистър на МОН , би трябвало да им върши работа.Защо да е просто , като може да е сложно....
И аз мислех че днес ще подадем и редим желания( то не че има повече от едно), но кандидат- студентката замина извън София
Наздраве!

# 312
  • София
Здравейте момичета, може ли да препоръчате учител или школа за подготовка по Математика за кандидастване в СУ и УНСС.

# 313
Нашата абитуриентка и тя замина на море, вятър я вее на бяла кобила.
Ние трябваше да си вземем дипломите другата седмица, но изненада - от днес са готови. Отивам да я взема, сядам на компа да правя онлайн регистрация и да видя какво що се прави. Дава ми грешка, невалидни данни. То две полета за попълване на оценките от ДЗИ и общия успех. Няма какво да се обърка. И се сепвам, че не ми приема дипломата с дата на издаване бъдеща дата. Щото някой си решил да пишат първоначалната дата, на която планирали раздаването. Та сега ще седя и чакам 5 дни ей така.

# 314
  • София
Вашите "избиха рибата"...Ние чакахме да ги въведат след раздаването (независимо че е написана дата в регистъра 3 дни по-рано)

Общи условия

Активация на акаунт