Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 54 929
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали безопасен парфюм за 18-годишна девойка! Нямам представа какво харесва...

По мои наблюдения, младите хора виждат себе си пораснали, така че всякакви селебрити парфюми са по-скоро не; те ще им напомнят за детството и прехласването по някоя звезда.
Angel Nova е хем плодов и искрящ, хем има и достатъчно сериозност и плътност в него от дървесната част.
Да не говорим, че шишенцето е просто бижу.

Аз мисля, че харесах Burberry Goddess Parfum. 🤔
Пак го има онова лекарство гадно в началото, но пък и кожата с лавандула и ванилия е просто ммм... 😍
Мъжкарее малко в драйдауна, ама то няма как иначе с тези нотки.
Пръснах само на блотер, че тук е 1000°, а и аз вече имах парфюм, но ще пробвам на кожа, определено.

Някой пробвал вече новия TF Black Orchid Reserve?
Гледам прехласнати ревюта в Тикток, ама аз там не им вярвам.
Чух също, че цената е ужасна.🙄

# 721
VERSACE - CRYSTAL NOIR
парфюмна вода за жени

Имам едни индивидуални кодове от Нотино и то сърце не трае, а и видях, че доставката е безплатна. Взет на сляпо, вчера го получих.
Луксозен, вечерен аромат за по-студени дни. В началото не бях кой знае колко очарована, обаче след десет минути все си душа китката. Пристрастяващ е, траен. За любители на кокос и още нещо.

Скрит текст:
глава – пипер, джинджифил, кардамон
сърце – кокос, гардения, портокалов цвят, божур
база – сандалово дърво, мускус, кехлибар
вид аромат - ориенталски, цветен

# 722
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дъщеря ми ползва Chanel Chance Eau Tendre.Нежен,сладък и непретенциозен парфюм за всекидневието. Точно си го представям на тийнчета и млади жени.

Аз по летищата се залепих на Initio и Amouage.
Много ми се искаше да ги подмина,но не издържах.
От всички на Инишио - съм абсолютно УАУ от Musk Therapy (Bergamot, Mandarin, White Magnolia, Blackcurrant, White Sandalwood, White Musk, Pink Musk)  и High Frequency (Magnolia, Jasmine, Vanilla, Almond, Sandalwood, Heliotrope, Hedione) ,особено втория е точно парфюмите,които обожавам - сексуални,ултра женствени и с вайба на парти на луксозна яхта.
И двата трябва да ги имам.

За Амуаж (има ги на летище София) си харесах само Love Tuberosе,която също има жасмини и ще се окаже нотката,която ме грабва). Десертен на първа вълна, пудрен, цветен, женствен.

# 723
Дами, благодаря за страхотните препоръки! Винаги сте мили и отзивчиви! Heart

# 724
  • София
Много зависи от девойката Simple Smile Chanel Chance Eau Tendre е супер, дъщеря ми също го ползва, но приятелките и съученичките й си падат по по-така парфюми. Valentino Born in Roma, Givenchy L’Interdit и Armani My way са много популярни в тази възраст.

# 725
  • София
Представете си,че току що сте излезли от банята. Вечерта е тиха и прохладна, а завивките в които лежите са изпрани и чисти. Това е Ghost in the shell за мен. Сапун, вода кожа, чистота.
Това описание ме грабна. Точно такива усещания очаквам от парфюм.

Приемам още идеи.

# 726
За подаръка - на Версаче от серията Dylan, лилавия примерно е много харесван и мисля е най-нов, на Гучи новата Флора

От понеделник нося Pure Eve, много добре стои в горещото време, само не трябва да прекалява с пръсканията

# 727
Сапун, вода, чистота, изпрани и студени чаршафи- Chanel No5 EdP. В драйдауна остава красива, студена ванилия.
И при мен дойде жега, и не е за стария Бизанс вече. Носих го 10 поредни дни, като пристрастена бях. Един ден бях с разкошния кокос на Dolce Garden, но не мога да изтърпя сладко, и се сетих да извадя Петицата, която нося много рядко. Явно съм на ретро вълна.
Серията Либре обаче ми харесва в пъти повече. След тренировка и душ ще извадя Либре ЕдТ, и запокитя Петицата в чешките размени.
Идеята ми за тематични седмици излезе добра.

# 728
Аз в жегата тази седмица залагам на Mugler Alien Goddess и Nettare di sole. Гледам да се радвам максимално на летните аромати, че то май не остана много 😁

# 729
  • Mediterraneo
Вчера пробвах това и тичах да си мия ръката. Не успях да го измия само с вода, направо му засили аромата и остана с часове. Накрая миришеше на съвсем мъжки парфюм. Ужас просто.

Затова пък днес май се влюбих в това
. Вече 3 часа е на ръката ми, разгръща се страхотно в жегата, не ме задушава, а ме кара само да го мириша. Май ще е за РД другата седмица... Точно мой аромат- наситен, тежък на моменти, с ориенталски нотки, цветен и многослоен.

# 730
  • BG-DE
Аз пък откакто се влюбих във Fantasm нещо се побърках на тема Ангели. Както винаги съм намирала Angel edp за мухлясал захарен памук внезапно много го харесах и една малка звездичка вече пътува към мен, сега се чудя и за Angel Stellar, който при първи тест не ме впечатли но пък след втори не спирам да го мисля 😂

# 731
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Голямо разочарование е Tom Ford Soleil Neige EDP.
Tрайност - Нула. Ако не беше купен от Нордстром щях да си помисля,че е менте!

Връщам го.Жалко,защото ми хареса как ухае на свежест и току що брани плодове. Женски и придава една лежерност и безгрижие - представям си красива,млада и щастлива жена,облечена в бяла рокля,с пуснати,дълги коси как препуска с боси крака из цитрусовите градини из Италия.

# 732
  • Враца
Може би, трябва малко да попрестои?

# 733
Ходих да пробвам върху себе си новият Burberry Goddess Parfum, и смея да заявя, че ще ми бъде един от есенните парфюми. 😍
Нито оригинала харесах някога, че и после, с тая натрапчива лавандула, а от Интенз версията пък направо лошо ми стана - такава горчилка, лекарствен ужас.
Обаче тозиии... 😏 Гладък, кадифен, почти ликьорен, силно ванилов, дълбок...
Това е августовски залез насред поле с житни класове, когато приближаващата есен се усеща във въздуха, но той все още е изпълнен с аромата на слънце, билки и приключения.💛🧡
За жалост, ме наваля чуден внезапен летен дъжд и поизми аромата, та не можах да му се насладя дълго.
В драйдауна си много, ама много ми напомня на нещо от TF, обаче не мога да се сетя кое.
Намирам и прилика (пак в драйдауна), по-скоро като усещане, отколкото действителен аромат, със спрения Valentino Donna Noir Absolu (който аз разкарах отдавна); най-вероятно е от кожата.
Виждам, че никак не е харесван във Фрагрантика, което е добре. 😁
Виждам го и убийствен в съчетание с кожено яке.🤘

# 734
Пирамидата на Barenia intense

Нямам търпение да тествам. Първообраза ми е толкова любим 😍

Общи условия

Активация на акаунт