Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 045
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
И около мен повечето хора са със супер мощни арабски. За метрото дума да не отваряме. А във Варна доста магазини са с ароматизатори като Кирке, чудо е. Въздух няма. А в безмитния на морската гара ми стана мъчно за жените. Хората се къпят буквално с тестерите. Ксержоф започва Готие завършва.

# 61
  • София
Ужас е навсякъде! Забелязвам и сред младежите - и момчета, и момичета яко се поливат с такива тежки арабуги Joy (мое творение си е таз дума). Явно купуват от тези евтинките в ДМ и Лили и е нещо страшно Weary

# 62
  • Burgas, Bulgaria
Да, наскоро посетих Дъглас, тестерите на почти всички парфюми бяха празни, а продавачките се оплакаха, че групи от тийнове редовно се поливат с тях. Така, че за масовия потребител остават празните шишета и покупки на сляпо. Sweat Smile

# 63
Моля ви, скъпи дами, който го познава да ми опише Fleur Narcotique Ex Nihilo, просто не спирам да го мисля, сънувам и чета за него, съвсем малко ми трябва да го поръчам, представям си го, като бленувания ми летен парфюм.
По въпроса от темата, не спирам да разносвам Valaya Exclusif, заведох го за 3 дена до морето, като се развива прекрасно и там. Вечер пък носих Womanity, това ми е дългогодишния летен, морски фаворит. Взех и Botega Venetta Illusione for her, но той пък малко мъжко смокинесто ми се разви и твърде зелено, в София не е така.
Някаква мания по clean парфюмите ме е обзела, защото се пристрастих по Musk Therapy Initio, изпръсках си без време отливката от 10мл и сега бленувам бутилка. Чудна чистота и меки цитруси е този парфюм, перфектен за носене в офис среда, а в драйдауна е страшно секси.
Друго, което ми стои в кошницата и е на пауза е Kilian Sunkissed Goddess, но ме притеснява приликата с random слънцезащитен лосион(както го описват), ако е по-хубав от Soleil Blanc на Том Форд го взимам. SmileySmiley

# 64
  • The Evergreen State
Привет и от мен в лятната тема. Тези дни пръскам Chanel 5 L'eau. Бях на кратка ваканция и преоткрих за себе си Eau Parfumee au The Blanc Bvlgari. Засега нямам намерение да го купувам, имам други два парфюма от марката - Mon Jasmin Noir и Splendida Iris D'or които също стават за лятото. Имам много избор за летни парфюми, ще пръскам според настроението.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 22:32 от Athena

# 65
Fleur Narcotique Ex Nihilo е много хубав свеж и женствен парфюм, но ужасно прилича на Валая и напълно на Азора Атар, направена от нашия Мирослав Петков. Даже пирамидите са същите, но Азора е на половин цена.
Аз лично не бих го купила.
Със сигурност не купувай и летния Килиън. Определено не е по- хубав от Солей Блан и никога няма да бъде. Точно плажен си е, а страшно скъп. Казва ти го луд фен на Килиън, купувам почти всичко негово, защото ми пасват отлично.

# 66
Някой дали има впечатления от новите Ô-та на Ланком? Сега ги видях, и трите ми звучат прелестно за лятото: https://www.fragrantica.com/news/Lancome-Off-Now-Over-The-Top-O-Zenith-22596.html

# 67
Това не са ли старите "О" просто в нови бутилки?

# 68
Дали в безмитния на морска гара Варна имат новия CHANCE SPLENDIDE за проба? В Pretty Shop им е празен тестерът и нямат 50мл, а само 100.

# 69
Привет, мили Дами и Господа!
Имам нужда от Вашето мнение относно Crystal Noir Parfum.
Някой от Вас пробвал ли го е, имал ли го е?
Знам, че е сравнително нов на пазара (от миналата година), но все пак ще Ви бъда МНОГО благодарна ако сте запознати и споделите.
Мерси!
Hello!
Ами, цитирам си се Sunglasses
Така...вече имам и Versace Crystal Noir Parfum 2024. Към моята скромна колекция от 3 оригинални парфюма: Angel Muse, Narciso Rodriguez l'absolu, Calvin Klein Euphoria, сега добавих и този. Напълно са ми достатъчни, особено като се има предвид, че два от тях (Muse и Narciso) са "discounted", и ги пазя като очите си, а Crystal Noir го мислих и тествах месеци наред преди да се реша, сега някак се чувствам удовлетворена и парфюмно богата откъм прекрасни попълнения. Време ми е да се кротна малко, защото не съм колекционер, а от много години съм в издирване на съвършения за мен парфюм. Чувствам, че го открих в лицето на Crystal Noir Parfum (разбира се Angel Muse и Hypnotic Poison са "all the time favorites"), но от новите попълнения това е "Парфюмът", с огромно "П". Фен съм и на EDP и EDT, така че не съм чак толкова изненадана. Аз трудно се влюбвам истински в парфюм, да, много харесвам, но от малко съм била истински впечатлена през годините, и съм им оставала вярна. Затова и споделих как непрекъснато пробвам нови и не толкова нови, по много пъти, разучавам, обмислям и миналата, и тази година ме впечатлиха два парфюма, които покриват критериите ми, както за аромат, така и за голяма трайност, проекция и интензитет. Lancome La Vie Est Belle Elixir и Versace Crystal Noir Parfum. Yves Saint Laurent Libre Le Parfum,  Libre Intense, Black Opium le Parfum също ме грабнаха, но установих, че аз си имам неписани пристрастия към определени марки, и дори несъзнателно все ме тегли към тях. И обратното, от някои брандове, колкото и да ми се иска, и уж да ми харесват, хубави са, но не са точно моите. Все нещо не им достига, за да ги почувствам толкова "близки".
Сигурна съм, че имам още какво да кажа, но нека да е в друг пост и по-нататък, че този стана много дълъг и сигурно отегчителен.
Поздрави на всички и до скоро! Hug

# 70
Това не са ли старите "О" просто в нови бутилки?
Според линка от Фрагрантика са нови, с глуповати имена, но иначе приятно звучащи. Едната даже от Доминик Ропийон. В БГ сайта на Ланком ги има, но дали ще ги заредят някъде за проба...

# 71
На много места ги видях за проба. Има ги и в София и в Бургас. Не им обърнах внимание, защото мислех че просто са в нова бутилка. Явно ще трябва да ги тествам следващия път като ги видя.

# 72
Привет. Jean Paul Gaultier

Този  Simple Smile Подходящ ли е за по-топли дни? Ще стрелям на сляпо. Също поръчах и Womanity Mugler. Имам повод,и се колебая с какъв парфюм да съм. Искам нещо уау ,със шлейф 😀 Притежавам La belle JPG,Mugler Aura,Muse,Alien Goodess,Armani Si,Lancome La nuit Tresore  и т.н Благодаря предварително,за мнението и евентуално препоръка 😍💕
Обожавам Диор Адикт,не съм ползвала едт варианта.Poison girl съм. Но с Диор Адикт,ще ги задуша😀.,ако е много горещо. Чудя се и дали да не е накой Жадор.🙃😉

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 08:54 от Black Candy

# 73
Аз го имам. 50/50 съм за жегите и този парфюм. Веднъж ми допада, веднъж не. Смятам да се отърва от него. Напрактика не го нося никога. От тази серия предпочитам So Scandal, целогодишно.

# 74
Аз го имам. 50/50 съм за жегите и този парфюм. Веднъж ми допада, веднъж не. Смятам да се отърва от него. Напрактика не го нося никога. От тази серия предпочитам So Scandal, целогодишно.

Да и него го обмислях, преди бях чела ревю на Денси,мисля беше

Общи условия

Активация на акаунт