Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 56 733
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
О, Iced Star, днес съм с него. Хубав е, но си купете Фантазма и не страдайте по парфюми, които не могат да се намерят.

# 661
Здравейте, влизам да споделя една “мъка”, която вярвам, че споделям с голяма част от вас, а именно да се влюбиш в парфюм, който вече е спрян от производство/лимитиран и не се намира лесно и/или на поносима цена.
Благодарение на страхотна дама във фб групите наскоро се сдобих с отливка на парфюм, който от известно време представлява интерес за мен: Mugler Angel Iced Star. Любител съм на кокосовите аромати, а този стои божествено на моята кожа. Heart Eyes
За мое съжаление едва преди 2 години се потопих в парфюмния свят и изпуснах момента да се сдобия с тази кокосова любов в бутилка.
Въпреки “мъката” ми, вярвам, че ще успея да намеря флакончето, което чака мен!

Ще се радвам да споделите дали имате сходна на моята парфюмна “мъка”.

Angel Fantasm става за заместител на Iced Star, нищо че не са идентични. Пачулито там е великолепно и пищно, почти шоколадово. Мммм. Heart
Нямам такива терзания вече. Влюбя ли се в парфюм, взимам запас, за всеки случай.
С летните лимитки Angel Eau Sucree не беше проблем, дълго беше достъпен, имах 5 броя, останали са ми последни 2, по един от всеки- 2014 и 2015. Но как изтървах Iced Star, не знам. Изпръсках моя за 2 седмици. Много бързо изчезна от пазара.
Тук продават отливки от частни колекции, но не ги искам. Ако ми падне бутилка, ок, а ако не- пак ОК. Имам над 130 любимци, ще го преживея.
Имам последни бутилки вече от Muse, Aura, и Shalimar Initial L'eau, ще им се радвам до последно, и минавам нататък.
Мъчно ми е за Dolce Amalfi. Ще си взема 100ца скоро, да не вземе да ми изчезне.

# 662
  • Враца
Никога не съм вярвала , че мога да харесъм шипър, но ето че Барения мнооого ми хареса на първо четене, много добре се почувствах в жегите с нея, даже не се загуби и я усещам още. Взех си една 30-ичка, ей така, за проба, но с количествата които ползвам, ще си взема един буркан май.

# 663
Angel Fantasm си го взех преди година, като очаквано се превърна в любим аромат Heart. В няколкото хладни дни през последните седмици не пропуснах да му се порадвам. Iced Star би бил парфюмът, към който бих посягала най-често в летните слънчеви дни.
densi и Dez, правите сте! Не трябва да ми е мъчно, но, ако се намерим, бих се радвала. Simple Smile
Dolce Amalfi е уют и топлина за мен Yellow Heart, есента много му отива.

# 664
  • The Evergreen State
И аз имам спрени любимци, един от тях е Miss Dior EDP 2017. Вече гледам на всички парфюми като на лимитки, и гледам да се снабдя с бутилка ако нещо много ми хареса. И като споменах Мис Диор, видях вчера че излязъл и нов Miss Dior Essence, може и да сте писали и да не съм обърнала внимание. Ако имам път към мола бих го тествала, но вече имам четири Мис Диор и ме съмнява да купя новия.
Бях се отвърнала последните месеци от сладките парфюми и не ми се носеха, пръсках де що имах несладко и хладно. Сега пак имам глад за сладки и Мис Диор ще влязат в оборот отново.
Заинтригувахте ме с Dolce Amalfi, нямам къде да пробвам Xerjoff тук, все не стигах да поръчам мостри, поне досега.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 18:54 от Athena

# 665
  • BG-DE
Никога не съм вярвала , че мога да харесъм шипър, но ето че Барения мнооого ми хареса на първо четене, много добре се почувствах в жегите с нея, даже не се загуби и я усещам още. Взех си една 30-ичка, ей така, за проба, но с количествата които ползвам, ще си взема един буркан май.
Благодаря, че сподели за Барения, бях я оставила за есента но като те прочетох веднага се напръсках, голяма красота е този парфюм, като че ли в топло време е още по-хубав 😍 с нетърпение чакам да пробвам и интенз версията но както каза един потребител във Фрагрантика "Този парфюм е просто съвършен и не виждам какво може да се надгради" 🙂

# 666
Есента казаха тук новия Мис Диор Есенс

# 667
Здравейте, влизам да споделя една “мъка”, която вярвам, че споделям с голяма част от вас, а именно да се влюбиш в парфюм, който вече е спрян от производство/лимитиран и не се намира лесно и/или на поносима цена.
Благодарение на страхотна дама във фб групите наскоро се сдобих с отливка на парфюм, който от известно време представлява интерес за мен: Mugler Angel Iced Star. Любител съм на кокосовите аромати, а този стои божествено на моята кожа. Heart Eyes
За мое съжаление едва преди 2 години се потопих в парфюмния свят и изпуснах момента да се сдобия с тази кокосова любов в бутилка.
Въпреки “мъката” ми, вярвам, че ще успея да намеря флакончето, което чака мен!

Ще се радвам да споделите дали имате сходна на моята парфюмна “мъка”.
О, да, имам си парфюмни мъки, Angel Muse ми е последната! Честно казано не виждам много смисъл да се създава някакъв парфюм и после да бъде спрян. Това се случва непрекъснато и е много дразнещо. Естествено от ясно по-ясно е защо се случва всичко това, но е изключително неприятно.

# 668
В тази връзка и аз предпочитам да се запася с любими парфюми, отколкото да харча за поредния фланкър.
В темата за изпитаните сайтове открих линк за стар любимец - Valentino Donna Aqua, супер цена. Липсваше ми сладичкото, сега си наваксах - покрай многото делови ангажименти бях с по-сдържани и елегантни аромати, та днес на бургаския вятър се офъщях за настроение.

# 669
  • The Evergreen State
Май и тук не е зареден още новия Мис Диор, видях му рекламата тези дни, но не го намирам все още за покупка.

# 670
Miss Dior EdP 2017 e eдин от моите Топ 3! Heart
За щастие имам буркан и половина. Есънс ми е много любопитен. Ягодковият от миналата година не ме вдъхнови.

# 671
  • Бургас/Пз
Много харесвам този парфюм. Изпръскала съм няколко опаковки, но ми се иска пак да го имам. Тръгнах да го търся да го поръчам и никъде не го намирам https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Idole-L-Intense-62333.html
Да на би да е спрян. Дъщеря ми каза, че и в Германия не го е намерила??
Нещо подобно на него да препоръчате?? Макар че хич не ми се иска друг, но ако наистина е спрян.

# 672
Още по миналата зима коментирахме че е спрян. Аз си пазя от него само една фабрична мостра, след като направих грешката да си го продам. а сега не съм намерила заместник. Много хубав парфюм беше. Не съм намерила и изостанали бутилки по сайтовете. Изчезна напълно безследно ... 🥲
Понякога от някоя частна колекция може да излезе остатък, но си е до късмет.

# 673
  • Бургас
Докато си ровех в пробите, попаднах на много стара такава на Диор Адикт, може би на около 9-10 години.Никога не съм го харесвала и ми е бил ретро, но днес изненадващо много ми хареса, може би това ще ми е една от есенно- зимните покупки на първо място.Очарователно ухание се носи от китката ми! Не вярвам, че пиша това именно за Адикт.Трябва да отида в Дъглас да видя сегашната формула как е.

# 674
  • Враца
Приличат си доста. Уникален е , траен , шлейфов, никога не ми тежи.

Общи условия

Активация на акаунт