Секс след раждането

• 7 176
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
Или има друга, или до там се е отвратил от теб ...

Да му се невиди, как ще напишеш подобно нещо на човек в подобна ситуация!?!

# 46
То с разговори не става. Аз ли са те уча?

# 47
Приказната героиня е винаги много груба. Много мрази жени.

# 48
Говорете за това. При нас, секс правихме до към 6-7 месец на бременността, след това не смеех. Изчакахме първия месец след раждането, и без това хич не ни беше до това, докато свикнем с бебока, след това си върнахме стария ритъм. Жена ми напълня леко, върна си фигурата от самосебе си, може би и от стреса, но това за мен никога не е било проблем. Обичам я, привличала ме е винаги, даже и в 9-тия месец, но както казах, притеснено ми беше, с цел най-вече да предпазим бебето, то не може човек да се отпусне както по принцип Simple Smile. Да, при нас мъжете има стрес също - и за нас е ново, притеснено, а и първите две седмици след раждането си има възстановителен процес при майката - бебе ли да гледаме, нея съм я мислил, макар че при жена ми беше естествено и самото раждане мина доста леко. Нещата се нареждат, но трябва желание, трябва работа и търпение. Не може мъжа да очаква жената да е предразположена, ако е скапана/смазана от работа, същото важи и за мъжа.

# 49
Приказната героиня е винаги много груба. Много мрази жени.
Приказната героиня се опитва да помогне на авторката да се опита да види истината.
Иначе вие си давайте с редовната латерна -  разговори, семеен терапевт, психолог, семейни констелации, зодии, магии, астрология и нумерология, Бла, Бла Бла.
Маникюр, педикюр, прическа, шопинг, на кафе с приятелка..
И това ще върне желанието на мъжа.
Да бе, да.
Авторке, директни действия трябват.
Ако пак не те отрази, ще го мислиш, ама поне ще си наясно на къде вървят нещата.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 12:38 от Прекрасная Василиса

# 50
Има такъв тип мъже - съзнателно избират жена, която според тях става за съпруга, да им роди дете, да се грижи за домакинството, да е тиха и кротка, да слуша него и родителите му, и да е имотна по възможност, от "добро " семейство, а не щото я харесва като жена. Даже колкото по грозна, толкова по добре, значи, и че друг няма да я погледне. Прави с нея секс, докато я върже и стане бебето, и после си продължава само с другите, които го кефят като жени.
Не знам дали случаят на авторката е такъв.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 13:38 от Прекрасная Василиса

# 51
Тоест теб не те бърка дали се самозадоволява само да не е с друга жена ?!
Извинявай,обаче това е много тъпо .
То това е равно на изневярата. Значи ако ти не искаш секс и е принуден да се самозадоволи ок ,обаче ти да искаш а той да предпочита да си удари една чикия ?!.
Струва ли ти се правилно? Значи все пак има сексуалвн апетит, но не и с теб . Това нима е успокоение за теб?
Това си е чисто неуважение и аз не бих приела подобно нещо.  Да нр съм някакъв парцал ,че да не иска да си легне с мен ,а да предпочита самозадоволяването .
Помисли над това и си подреди приоритеетите
Ах на мен ми е ясно, че чикиите си вървят, само да няма и нещо друго.

# 52
Подкрепям мнението за хипопотамите, и около нас доста се наблюдават. Не знам дали при вас е това в случая, но ако е, взимаш се в ръце и гледаш себе си. Не е само суета, а и здраве.
За тази тема, разговори аз не бих водила. Мисля че само могат да влошат нещата. Мъжете не понасят добре критика 😝

# 53
Абсолютно. С приказки и скандали няма да го възбуди. Дела, дела, и пак дела. Пък ако стане, стане. Може пък и той да е срамежлив ....😝

# 54
Така. Първо обяснявам, да, качила съм някакви кг и естествено още не съм де възстановила напълно, но не съм хипопотам. Второ нали не мислите, че съм тръгнала да водя разговори без да предприема нищо. Единият път, в който имахме някакъв контакт, пак по моя инициатива, без проникване понеже детето отново се събуди и нямаше време, аз свърших и исках да му направя поне свирка. При което ми каза, не сега, да си махнел първо окосмяването. Вярно не беше го махнал, но не сме от вчера заедно и на мен не ми пречи. Та няколко пъти съм предприемала някакви действия, но май взе да ми писва.

# 55
Просто за повечето мъже едно бебе е твърде голяма лъжица за тяхната уста. Психически ги избива. Не е нужно авторката да е глиган или подобни. Стреса може да му е повече и от там да води до импотентност.
Да не би да го е срам от бебето? То при вас ли спи?
Иначе моя от стрес го избива на повече желание, но всеки с късмета си.
 Както някоя е дала съвет, малко директно ще се изкажа. Налапай го, пък ако и тогава не стане има проблем. То не става с разговори. И дори да си с някое кило отгоре да не мислиш че дебелите секс не правят.
И любовница да има, не вярвам да му изпива толкова силите.
Той всъщност ерекция има ли?

# 56
При нас, че и в нашето легло. Ама си има кошара до нас и го слагам там. Има и в другата стая.
Има си ерекция, определено си се възбуди тогава. В интерес на истината съм правила два опита де. Единият път беше не сега пред детето, а другия за космите 😂 Просто така като ме изреже и на мен ми се убива всякакво желание…

# 57
  • Пловдив
Цитат
аз свърших и исках да му направя поне свирка

Баси ...........на мен ми дожаля SleepySleepySleepy

# 58
При нас, че и в нашето легло. Ама си има кошара до нас и го слагам там. Има и в другата стая.
Има си ерекция, определено си се възбуди тогава. В интерес на истината съм правила два опита де. Единият път беше не сега пред детето, а другия за космите 😂 Просто така като ме изреже и на мен ми се убива всякакво желание…
По-настоятелно трябва. Явно е уморен.

# 59
Цитат
аз свърших и исках да му направя поне свирка

Баси ...........на мен ми дожаля SleepySleepySleepy

Еми да… и аз така се почувствах, какви дела после да предприемам…

Общи условия

Активация на акаунт