Коректни работодатели в училище - София

• 1 348
  • 11
  •   1
Отговори
  • Върху лъчите на Слънцето.
През летния сезон много училища обявяват свободни работни места. В същото време много учители търсят своето ново или първо работно място. Нормално е всеки от тях да търси отзиви, добри или не съвсем.
Нека опитаме тук да съберем впечатления и да си бъдем взаимно полезни.
Разбира се,  който не се притеснява, може да сподели и негативни отзиви.
Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 20:56 от Странна птица

# 1
  • София
Частно училище British School of Sofia са некоректни от всякъде. Малки осигуровки, базова заплата, часове - колкото поемете.

# 2
Частно училище British School of Sofia са некоректни от всякъде. Малки осигуровки, базова заплата, часове - колкото поемете.

Към това добавям и липсата на каквато и да е отпуска - уикендите периодично си някъде с децата, през ваканциите си на някакви безсмислени обучения, а август месец подписваш, че взимаш 20 дни отпуска и те пращат вкъщи с един тон работа, като през 2-3 дни пак те викат в училище за някакви глупости. А ако имаш дупки в програмата ти дават дежурства. Изобщо не само работното ти време, а целия живот ти е уплътнен почти на 100%. И директорката обожава интриги, а където ги няма - създава такива.

# 3
  • София
Аз се махнах заради интрига. Естествено, бях с илюзията, че аз съм виновна, докато не се сетих да разровя малко и разбрах, че са ме сготвили.
Доколкото съм чувала от колегите, Британка е ужас, Еспа също. Свети Георги нещо не ми харесаха още на интервюто.

# 4
Някой има ли отзиви за училище Веда?

# 5
Аз се махнах заради интрига. Естествено, бях с илюзията, че аз съм виновна, докато не се сетих да разровя малко и разбрах, че са ме сготвили.
Доколкото съм чувала от колегите, Британка е ужас, Еспа също. Свети Георги нещо не ми харесаха още на интервюто.

На мен така "Образователни технологии" не ми допаднаха още на интервюто. Директорката беше ок, но старшата по моя предмет беше много заядлива, пита ме няколко пъти как ще се оправя с дисциплината като съм толкова млада и как ще преподам интересно еди-коя-си тема и като отговоря казваше че това на нея изобщо не ѝ звучало интересно. За моя огромна изненада ме извикаха на второ интервю (пробен урок), но междувременно си бях намерила работа и отказах - бяха много изненадани, после директорката лично звъня да ме пита защо съм се отказала. Ами, ако се очаква да работя с онази другата, как да не се откажа?!

# 6
Някой може ли да сподели мнения за ръководството (и атмосферата) на 78 СУ, 28 СУ и 43 ОУ?

# 7
  • София
За образователни технологии съм изненадана, голямото дете ходеше там и бяхме доволни - имат ниво на преподаване и добри обноски...

# 8
За образователни технологии съм изненадана, голямото дете ходеше там и бяхме доволни - имат ниво на преподаване и добри обноски...

Моите впечатления са от 2015г, може би това е твърде отдавна. Или просто не съм й паснала на другата колежка.

# 9
Някой може ли да сподели мнения за ръководството (и атмосферата) на 78 СУ, 28 СУ и 43 ОУ?

Чувам от съседи, че 43 ОУ не е ок като ръководство.
В този случай няма как да е здравословна и атмосферата.
Големият учеше там преди доста години, тогава си беше нормално всичко, поне по мое мнение.

# 10

Чувам от съседи, че 43 ОУ не е ок като ръководство.
В този случай няма как да е здравословна и атмосферата.
Големият учеше там преди доста години, тогава си беше нормално всичко, поне по мое мнение.
Благодаря!
Наистина вече търсим здравословна атмосфера.

# 11
Ще помоля за мнения относно ръководство на училищата 4, 108 ( Дружба) и 125то ( Младост)

Общи условия

Активация на акаунт