Лъчетерапия КОЦ Бургас

• 177
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, какво Ви е мнението за Лъчетерапията в КОЦ Бургас? Добра ли е апаратутата? Кой лъчетерапевт бихте препоръчали и кой не?

# 1
Няма отговор на моето запитване.😢 Жалко, че Бургас е неактивен по здравни въпроси, които са много важни. Нали за това са тези теми, за да си помагаме взаимно с мнения и препоръки. По - рано бях задала въпрос, относно един хирург на гърда в Бургас, същото мълчание. Един отговор имаше само и информацията ми се предаде на лично съобщение. Сега, на това запитване никаква реакция, от никой. Много жалко!

# 2
  • вкъщи
Знам, че апаратът не е нов . Нас ни насочиха към консултация с една докторка лъчетерапевтка, много мила и загрижена ми се стори, чак ни догонваше до микробуса. Чете всички документи и мисли как да помогне. Най- добре като ходите в КОЦ да питате хората , от тях се научава от първа ръка.Наша близка сега е на лъчетерапия 20 процедури, но още не можем да кажем какъв е ефектът. Баща ми засега не е започнал лъче.

# 3
Знам, че апаратът не е нов . Нас ни насочиха към консултация с една докторка лъчетерапевтка, много мила и загрижена ми се стори, чак ни догонваше до микробуса. Чете всички документи и мисли как да помогне. Най- добре като ходите в КОЦ да питате хората , от тях се научава от първа ръка.Наша близка сега е на лъчетерапия 20 процедури, но още не можем да кажем какъв е ефектът. Баща ми засега не е започнал лъче.
Благодаря за отговора! Бихте ли ми казали името на лъчетерапевтката? Да, в КОЦ не е нова техниката, за съжаление. В Дева Мария имат съвсем нова и модерна техника, но пък като гледам лъчетерапевтите им много млади и неопитни. Най - добрата комбинация е мова и модерна техника с добри и опитни лъчетерапевти. Но, за съжаление, това в Бургас го няма.

Общи условия

Активация на акаунт