Великден наближава, а ЮЛЧЕто все по-палаво става!

• 9 541
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • somewhere over the rainbow
Ех, колко празнуващи днес...... ooooh!
Да сте живи и здрави вие и вашите близки!  bouquet

Ели, режима на хранене ни е същия Peace
Бета, и Дая се изправя точно така, а после тръгва да обикаля кошарата baby_neutral
Ох, и аз съм слагала имена и години на първата страница...съжалявам за което Embarassed Просто си помислих, че щом някой се е представил публично, няма проблем. Предлагам, който иска да му се добавят или махнат данните, да пише на Пепи да оправи работата. Hug

# 61
  • Варна
Диди Ф,Честит празник и на теб

# 62
Честит рожден ден на Пламето, на синчето на Пиги, на Жанет, на сестричката на Иси. Да са живи и здрави. Честит имен ден на празнуващите и честита Цветница.

Но го направих само за вас, а не за всеки, който пожелае да чете темите ни.Никъде в интернет пространството не съм си писала данните освен тук и малко ми е странно , не че се сърдя че са сложени- никой не е длъжен да чете всички мнения, просто ми е неприятно и бих искала да ги махнете.

Да и аз също. Мисля че го обсъждахме и сега наистина неприятно се изненадах като видях че не са махнати от първа страница. И не само на Фиона на почти всички които са се представили ги има годините, града и името.

# 63
  • София
а, на други не съм слагала. НАН слага по Нова година, но мен ме пита с ЛС дали искам и аз се съгласих.

# 64
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Поправката е направена. Оставих само никовете и градовете. Ако някой има желание да се премахне или добави още нещо, нека ми пише. Личните данни са публикувани още от 28-29 тема насам и понеже до момента нямаше оплаквания, съм копнала всичко от предходната тема. Надявам се сега всички да са доволни  smile3503!

# 65
# 66
  • През девет земи в десета
Влизам само да почерпя виртуално:
собствено производство,малко ми куца украсата,но снощи я сготвих полузаспала! Mr. Green

Днеска падна голямо гости и ще чета утре по-подробноSickИмаме си рожденник и именячка Party

Благодаря много на всички за хубавите пожелания Simple Smile

Честито на днешните месечинки!Да са здравички и усмихнати!

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 18:00 от Pigi

# 67
На мен хич не ми се пише напоследък ,само чета от време,на време.
Влизам само да кажа ЧЕСТИТО на празнуващите!  cheers

# 68
  bouquet на Пепи.Аз не съм чела темата от извесно време  , а дори и преди , честно казано не съм обръщала много внимание какво пише на моето име.Както и да е.

За обувките:открих и съм поръчала.Утре ще ми ги доставят.

# 69
Еее, ама то много празнуващи имало днес!

Честито на всички месечинки, на рождениците и на именниците!

Много здраве, усмивки и късмет на всички!  bouquet

# 70
Здравейте майчета  love001 Цвети днес беше в центъра на вниманието и сега спинка. Честито на всички празнуващи newsm51

# 71
Ей, темичката ни днес е страхотно шаренка...напълни ми окото!

Хриси, снимките са много хубави, чакам още  Joy

Днес Пламена изяде едно бурканче пюре от круша и мама направо се разтопи Grinning Радвах се като малко дете и аз. Даже и двата пъти заспа сам сама в кошарката с играчките и съм мнооооого доволна от нея Hug

# 72
Честито на всички празнуващи днес! На всички месечинки, на всички рожденици и на именниците!

# 73
  • София
пак да кажа - данните на всички ги има от 30 ноември насам - 13-тата тема, ако използвате линковете от първата страница на темата. Единствено на Фиона се появиха преди месец по погрешка, за което й се извиних. Странно е, че толкова месеци никой от тези, които са против, не е казал нищо.

# 74
  • Варна
Добро утро Wink
Каде сте,бре newsm78
Честити месечинки на:
Мария на Слънчо
Ивон но Мил пл
Яна-София на Фокита
Лалета на Маймуна

Женски ден е днес Laughing

Общи условия

Активация на акаунт