Великден наближава, а ЮЛЧЕто все по-палаво става!

• 9 542
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте скъпи мои, мили мои!

Как прекарахте празника!Аз бях цял ден между майстора и прахуляка и Юлия и свеки и мъжо!Всеки с претенциите си!!Наляво надясно от 7 сутринта до 2 през нощта не съм седналаааа!Сега клепам тук едва едва ooooh! Обаче стана за един ден и плочки и мивка и гранитогрес всичко залепи тоз майстор!Ще му целувам ръцете!И как няма, като ми е татко!! Grinning Снимки ще приложа за любопитните като завършим обекта хи-хи!
  Иначе и хапнахме даже към 17 часа и закуска и обяд обилно агнешко със дроб сърмичка и салатка и пак работа та така до 2 часа!Последно пиех няква водка със бизонска трева вътре и после как съм легнала не помня!Обаче и чистене яко му одарих абе голяма работа вчера на празника свършихме!
А като гледам вас как сте празнували яли,пили,кръщавали еее искам и аз кръщене вече да правим,но кръсници още умуваме кои да са!?

2 дена без кухня се спекох Нан,чудя се кво да и дам ,пюрета не ще вече свикна с кухнята ,кремче не мога да направя че в кухнята е военно положение,ходих в комшийката да топля мляко,абе ужаст некъв!

Вчера някой излъга ли ви?Аз излъгах татко че сестра ми се е оженила и той  Shocked тя е на 17!Хвана се, но веднага казах че лъжа де, да не се хване за сърцето нещо! Rolling Eyes

Ами това е обзора ми за деня,хи-хи,да се махам че доскучах!

ЧЕСТИТИ МеСеЧиНкИ!!!!

Бай  bouquet

# 76
Привет и от мен  smile3507
Черпя ви по  food010,че като гледам май много здраво сте празнували вчера  Wink
Честити 9 месеца на Мария,Ивон,Лалета и Яна-София и 8 месеца на Тея

Ох,ами хайде и аз да кажа как ми мина вчерашния празничен ден.По случай празника татито беше на работа цял ден #Cussing out ,та се прибра в 22 ч. и беше мнооого разочарован ,че Криси вече спи  Tired.А аз излязох с вуйна му на Криси и си направихме една дълга разходка,седнахме да пием кафе в едно заведение и хората от близките маси до нас умряха от смях с малкия.Научил се е да ръмжи и само това прави почти по цял ден. LaughingТа реши детето да покаже и в кафето новите си умения,а те естествено му се радваха,като на всяко едно бебе.Но вече като дойде време за ядене,настана истинска война.Яде си детето с охота и като свърши яденето,та като се тръшна това дете,като почна да пищи ,че няма още  Joy.Уау,завидяха му за апетита  Joy.После минахме през църквата,а Криси беше очарован от обстановката.И така мина нашият ден.
Ели,браво,че сте свършили за един ден всичко,аз пък днес съм решила да чистя основно,ама един мързел ме е обзел  Tired

Айде,оставям ви засега.После пак  Peace

# 77
Добро утро  kaffeetrmker_2
Тази нощ пак не спах от 3 до 5  newsm46 ,дъщеря ми реши,че ще играе и няма да спи  Crazy

Вчерашния ден можеше да мине и по-добре.Малко се сдърпахме по едно време с мъжо,но се оправихме набързо.Иначе ходихме на църква,направихме си хубава разходка,после се видяхме с едни приятели и пихме по биричка с тях.
Ето и малко снимков мат'риал http://snimka.bg/album.php?album_id=113839&photo=70

Вчера найстина голям празник и много празнуващи.Моя много добра приятелка вчера роди момче  newsm30 Да й е жив и здрав малкия юнак!

Искам да ви питам,дали мога да давам всеки ден сирене след като вече съм го въвела?Ема само така яде зеленчуковите пюрета,или като ги смесвам с тиква.Иначе не иска и да чуе за тях.Не че и със сиренето изяжда много-към 100 грама.

Нани,много забавни линкове...  Joy

Айде после може пак да се включа.

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 10:26 от Попова

# 78
newsm51
 Two HeartsЧестита месечинка Two Hearts
 Flowers Four Leaf Clover на порасналите  с още  Flowers Four Leaf Clover
   party006един месец мацки   party006
 Flowers Rose Яна- София, Мария, Ивон, Flowers Rose
   Flowers Sunflower Лалета и Тея!  Flowers Sunflower
 smile3525

# 79
  • Sofia
Здравейте и от нас  wavey
Нещо не пишете бе  newsm78 много празнуващи май  Thinking

Честито на нашите съмесечинки Мария,Лалета,Яна-София и Тея

Сега да ви почерпя.Да ви е сладко

# 80
На ръце, на ръце, на ръце...
Рев, рев, рев...
Цунки Heart Eyes  bouquet

# 81
Пепи благодаря за корекциите и поздрави за чудесното оформление на темата, защото не съм казала до сега!

Бета, ама извинявай ако нещо съм те засегнала. А аз не съм поглеждала изобщо че ги пише тия неща. Винаги като отварям темата само гледам картинките и скролвам надолу! Верно че ги е имало написани. А когато обсъждахте дали да се пишат там или не, ние се местихме ако си спомняте и даже бях помолила да напише Вероника от мое име че не искам да ми се пишат. И после не съм и се сетила да видя!

Елиииии чакаме снимки да видим как е  станало. И мен такъв мерак ми е за нова кухня, ама като си има прилична та не си струва да я подменяме. Но друго си е ако ти си избереш к'вото искаш нали?

А Лора да ви кажа какво се е научила. Дотътри се до парното и като почне с ръка да скрибуца по него умираааам! И вече от гърнето се изправя. Ужас. Сложих я сутринта, тя ака що ака, по едно време гледам, като Криси на Диди, по голо дупе с лайна лази по паркета. Т.е. лази е силно казано, по скоро си маже дупето от паркета около гърнето!Ама е въртогъзче голямо Grinning

Утре ако е хубаво времето сме намислили с Вероника на Заимовата да се видим. Ако някой иска да идва.

Айде чао.

# 82
Здравейте и от мен ...  baby_neutral
Честито на всички месечинки ... да са Ви живи и здрави   bouquet

Прасчо ... постваното кърти мивки  Joy - уби ме направо  hahaha

P.S. ... и пак да дойдете  Grinning

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 16:46 от Kredor

# 83
Весел месец и от нас мили дечица  Яна- София, Ивон, Лалета и Тея! Бъдете здрави и усмихнати за радост на мама и тате!  party006
Благодаря ви за поздравите момичета! newsm51
С Мимето  ви каним на пикник!

Пепи, ще се радвам да се видим, когато идвам към Търново.Да ударим по една Болярка в Уличката(ти тачиш ли я нея?)! Wink

Арлина, ако ви  се намира полупрофесионален апарат в къщи.Снимай на скорост 1/125 дори и по-малко и ще получиш същия ефект с водата. Wink

Аз нямам нищо против данните ми да са изписани и без това всеки който реши да влезе в профила ми ще види колко съм дърта. smile3534

Кредор, тук сме се събрали все големи момичета.Не е нужно да бдиш над нас.Знам, че го правиш от добри чувства, ама давай го по-спокойно smile3521

# 84
Уф, какво ми става днес, направо полудявам smile3515
Трия си без да искам писанията-отивам да се гръмна! #2gunfire
Slyncho И аз не усещам напрежение, дано да е така. newsm78
Но всеки различно усеща нещата.
Цитат на: Синеочка
А Лора да ви кажа какво се е научила. Дотътри се до парното и като почне с ръка да скрибуца по него умираааам! И вече от гърнето се изправя. Ужас. Сложих я сутринта, тя ака що ака, по едно време гледам, като Криси на Диди, по голо дупе с лайна лази по паркета. Т.е. лази е силно казано, по скоро си маже дупето от паркета около гърнето!Ама е въртогъзче голямо
hahaha Страшна картинка! Joy
Все още не смея да оставя Данката сам на гърнето, че много подлита като види нещо интересно.
Онзи ден за малко да регистрираме първото му падане от дивана, но успях да го спра както беше полетял надолу с главата...с крак. Embarassed
Айде, до скоро, че ми опищя ушите!

# 85
Здравейте майчета. Честито на месечинките    bouquet
За данните отпред не ми пречат и без това ги има в профила. На мен ми беше интересно по преди като имаше кое бебе колко гр. и колко см. се е родило, сега въобще не ги гледам.
Ох предната нощ Цвети пак беше неспокойна Cry забелязала съм че като имаме повече семейни ангажименти и се обърка режимът после се събужда през нощта.
Да ви се похваля вече имаме някои попадения в гърнето, и снимка имаме но вие май се отказахте от шоколадовият конкурс Party.

# 86
Специално за Синеочка макар още да не е готово!http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2551443

# 87
Да ви се похваля-избиха му двата горни зъба  newsm44 newsm44 newsm44.Еййй,голям зор беше,докато избият,ама лошото е ,че и третия отгоре ще избие до дни  Sad
Ели,много хубаво ще стане  Peace
Синео4ка, Joy Joy Joy

# 88
Честити месечинки на големите момичета: Мария, Ивон, Яна,София,Лалета и ТеЯ! Нека бъдат послушни, весели и щастливи!
Момичета, искам да ви кажа, че първите един-два пъти като пада Венци от леглото много тежко го приех, но после вече дори не му обръщам внимание. Ние падане на ден минимум 2-3 пъти, нали се движим като се държим я за маса, секция или легло.  Само поглеждам да не се е ударил лошо и му казвам - "хайде мамо, ставай, ти си голямо момче"  Heart Eyes и забелязах, че колкото по не му вися на главата, толкова по-малко плаче за цяло и нещяло. Искам да е колкото се можа повече самостоятелен.
Прасчо- съчувствам ти. Дано да е зъбче и скоро да избие Praynig
Синеоче- Joy Joy Joy голяма изненада ти е сътворила снахичката...
Slyncho-страхотен пикник беше днес

# 89
здравейте на всички! Снощи късно се прибрахме и сега най-напред искам да честитя на всички, които са празнували през изминалата седмица! Бъдете живи и здрави, много усмихнати и щастливи!

Ето две снимки от последната седмица:

Нямам повече време за сега, утре или по-късно вечерта ще се включа пак. А имам да изчитам цяла тема, а като гледам и тази скоро ще приключи.

Хайде лека и спокойна!

Общи условия

Активация на акаунт