Как прекарахте празника!Аз бях цял ден между майстора и прахуляка и Юлия и свеки и мъжо!Всеки с претенциите си!!Наляво надясно от 7 сутринта до 2 през нощта не съм седналаааа!Сега клепам тук едва едва
Обаче стана за един ден и плочки и мивка и гранитогрес всичко залепи тоз майстор!Ще му целувам ръцете!И как няма, като ми е татко!!
Снимки ще приложа за любопитните като завършим обекта хи-хи!Иначе и хапнахме даже към 17 часа и закуска и обяд обилно агнешко със дроб сърмичка и салатка и пак работа та така до 2 часа!Последно пиех няква водка със бизонска трева вътре и после как съм легнала не помня!Обаче и чистене яко му одарих абе голяма работа вчера на празника свършихме!
А като гледам вас как сте празнували яли,пили,кръщавали еее искам и аз кръщене вече да правим,но кръсници още умуваме кои да са!?
2 дена без кухня се спекох Нан,чудя се кво да и дам ,пюрета не ще вече свикна с кухнята ,кремче не мога да направя че в кухнята е военно положение,ходих в комшийката да топля мляко,абе ужаст некъв!
Вчера някой излъга ли ви?Аз излъгах татко че сестра ми се е оженила и той
Ами това е обзора ми за деня,хи-хи,да се махам че доскучах!
ЧЕСТИТИ МеСеЧиНкИ!!!!
Бай
,че като гледам май много здраво сте празнували вчера 
,та се прибра в 22 ч. и беше мнооого разочарован ,че Криси вече спи
.А аз излязох с вуйна му на Криси и си направихме една дълга разходка,седнахме да пием кафе в едно заведение и хората от близките маси до нас умряха от смях с малкия.Научил се е да ръмжи и само това прави почти по цял ден.
.Уау,завидяха му за апетита

,дъщеря ми реши,че ще играе и няма да спи
Да й е жив и здрав малкия юнак!
Честита месечинка
на порасналите с още
един месец мацки
Яна- София, Мария, Ивон,
Лалета и Тея! 
много празнуващи май

забелязала съм че като имаме повече семейни ангажименти и се обърка режимът после се събужда през нощта.
.