Великден наближава, а ЮЛЧЕто все по-палаво става!

• 9 541
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Жоржи,аз съм почти сигурна,че нищо няма да направя с козунака,ама винаги има първи път все пак.А и не ми липсва желание де  Heart Eyes

Майка ми е дистрибутор на козунаци,ама аз нали съм инат -искам сама да направя  Simple Smile

Пепи,мерси за помощта,всичко е Ок,ама аз не съм гледала на точното място  Embarassed

Айде,отивам да боядисвам яйцата.Нещо ми се струва,че тия кристали не са хванали добре,ама поне ще ги нашаря едно хубаво,та да не е пълна излагацията  Joy

# 226
  • somewhere over the rainbow
Дидка81 още има проблеми с нета, при първа възможност ще се включи Peace
А за Бета, ако наистина не ни посещава вече, на мен много ще ми липсват с красавицата Яна Tired Но...всеки сам си преценява Confused /изтъркано, но факт/
Яйца ще боядисваме в събота. Ние винаги варим около 40, от които 10 се пукат ooooh! и си ги изяждаме на момента. Баба днес ни донесе от село, та в събота ще проявявам естетически възможности Blush Винаги правим всякакви цветове и олио слагам накрая...и с памук правя - някой боядисвал ли е с памук? Така стават най-красиви. Ако имаме кабел до тогава, ще ви ги покажа. Peace

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Sugar lady!!! Много щастие и любов ти желая от сърце!

Честито на порастналите с още един месец дечица:
     Анна на мама maxin
      Мадлена на мама plamebg
      Макси на мама stef1245
     Александра на мама Veli M  
     Мартина на мама bebon4e
     Даниел на мама dunda

# 228
jorjito- сигурно си ги сложила студени от хладилника да се варят и затова са се напраскали. Не се притеснявай. Ето една идея за страхотна салата за довечера. Става с ръкийка или винце. В голямо плато-чиния нарязваш яйцата на кръгчета-колелца с дебелина 4-5 мм. отгоре намазваш майонеза и най-накрая настърган кашкавал. Посипва се сол и черен пипер.
п.п. кашкавалът може да се замени със сирене
п.п.п. става божественна салата, пък и е много проста

# 229
Яйцата ми станаха супер грозни  smile3511В събота ще си ги добоядисвам, че не мога да ги гледам такива.

Бета, не си заслужава за една глупава разправия да обръщаш гръб на толкова много момичета.Надявам се да се размие отрицателната енергия, която ти се стовари и пак да бъдеш сред нас. Grinning

didi_fiesta, поздравявам те за ентусиазма с козунаците Mr. Green

НАН, и аз го знам това с памука.Наистина стават красотни яйцата.На мен обаче не ми се занимаваше и сега(евентуално Wink) в събота пак ще творя, че резултата е повече от незадоволителен.

pepi111, опасно е твоето хайванче.  hahahaОт сега прави опити да се налага(бях чела нейде, че е израз на това)!Мимето не прави дори опит да си блъска главата...страааах

mim_pl, с добра прахосмукачка си се оборудвала Wink

# 230
Привет момичета!
Една виртуална почерпка от мен за днешната ни месечинка - яйца, пукнати при варенето.  Joy
Явно на всички са ни се изпопукали (дали има такъв глагол ?!?  newsm78)
Честито на останалите ни наборчета - Анна на мама maxin, Макси на мама stef1245, Александра на мама Veli M, Мартина на мама bebon4e и Даниел на мама dunda ! Да са живи и здрави и голееееееми да порастнат!   bouquet
Честит рожедн ден на Sugar lady! Бъди жива и здрава и много, много щастлива!   bouquet
eti_31 току що направих подобна салата от спуканите яйца, ама ги натроших и им сложих и малко извара и майонеза и ги разбърках. Изобщо голямото ядене на яйца започвааааааа...
 N_A_N аз съм боядисвала с памук и наистина стават хубави. И с едни брилянтни бои съм боядисвала, и с кристали и с много други неща, ама тая година нещо ме домързя и ги направих едни такива обикновени, само с боичка от капсулки като антибиотик. Ама за адета - става!
Ами хайде лека вечер на всички!

# 231
аз сложих 22 яйца(от които 4 пуешки) само едно се спука bowuuЕ,после изпуснах още едно де Embarassed
НАН и аз правя с памук и тази година съм много доволна!Цветовете ми са много ярки и чисти!
Доволна съм Peace

# 232
  • София
Момичета, не се сърдя на вас, а на себе си. Изтрих снимките, за да се подсетя да не взимам нещата толкова лично. Чак да се врътна и да се махна сигурно няма да стане, защото много съм свикнала с вас.

Весели празници от мен   bouquet!

# 233
Моите яйца са факт-както и предположих кристалите не хванаха мн добре,но пак се виждат Peace.Сложих в боите олио/аз ползвам от тези бои на капсули/,но не станаха на петна като ги слагах за по малко в различни бои и за това повечето ги направих с памук.Получиха се що годе добре,но и този резултат е задоволителен.Утре ще приложа и снимков материал. Peace

# 234
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
BettaHug Hug Hug!

# 235
Здравейте момичета.
Аз не боядисвах яйца,защото няма да сме в къщи на празника.
Ние утре сутринта ще пътуваме за Варна,и ще се приберем в понеденик.Мами от Варна,ако искате да се видим ще съм на разположение петък следобед или събота сутрин.Аз ще подържам връзка с Джорджи и тя ще ви уведоми.Все пак в събота мисля ще е по-удобно.Кажете къде и кога,Джорджи ще ми предаде  Peace

Весели празници!

# 236
  • ES
Здрасти,

Мммм Nanny, много хубави са ти станали яйцата. Само червени ли боядиса?
Аз ще ги боядисвам в събота, сестра ми прати от Германия 3 чишита бои да видим как ще ги направя. И мен много ме е страх, че ще се начупят при варенето, че тук са им много тънки черупките, но ще направя и аз като Пиги - бавно варене със сол (чувала съм, че после по боята си личала) и тензух. И козунаци мисля да правя и кифлички. Четох доста по тази тема в Готварския има доста ценни съвети, но най-ценния е - Купи си машина за хляб! Аз и други години съм правила, но съм слаба в месенето (е, то не е като яденето  hahaha  ) и не стават на конци, но пък стават много вкусни. Тук продават едни козунаци, казват им "горен хляб" (в буквален превод от иcп.), но за нищо не стават. Приличат на кухи шапки и не са вкусни.

Яяяя, Беттина, никакво отстъпление.  Naughty  Слагай снимките на Янето, как ни красяха темичката с тези сърнешки очички.

Момичета мисля, да меся козунаците в петък, дали не е голям грях. Ама в събота няма да мога да сколасам и с яйцата.

Хайде до скоро

# 237
  • София
Здравейте и от мен!
Betta и Яна, стана ми мъчно, като видях, че ви няма снимките, но се радвам, че не се отказахте. Не си заслужава!  Hug

Аз в понеделник водих Яна в офиса, защото след Великден се връщам на работа. Там всички се влюбиха в нея- тя не спря да се усмихва и гушка във всеки, който я поиска. А за връщането, изобщо не ми се иска, но се налага. Не мога да ви опиша колко много ми е мъчно! Само си гушкам Яна и си поплаквам... А и вие ще ми липсвате много.
St.g и Яна изобщо няма намерение да се изправя сама, да пълзи, изобщо страхотен мързел. Но пък я слагам за по 15 мин в проходилка и е страшна фурия. Играем на криеница и много се забавляваме. Ние след ремонта лятото бутнахме доста стени (не носещи де Simple Smile ), та има доста простор за действие.
Днес боядисвах и аз яйца, че утре заминаваме за Банско и в събота няма как. Правих ги с памук и със седефен гланц- станаха много красиви. (ако ви харесват яйцата ми, купих боичките от Билла, бяха 3 цвята с подарък седефен блясък в нещо като сламки - за пиене, правят се директно от сламката, с пръсти и лесно се измиват после)
Да ви се оплача, мерих си старите костюми, разни по официални за работа и абсолютно нищо не ми става и трябваше да си купя някакви за работата, ами и L ми е малък  #Crazy отчаяна съм.

Пепи, все забравям да ти кажа, но сте много готини с Вяра в списанието. Много лъчезарна усмивка имаш.

Весели празници на всички!

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 00:27 от foquita

# 238
Като малка обикалях градинките за здравец и всякакъв род листенца, лепвах ги за яйцето и ги пристягах с чорапогащник и конец.

Значи аз още не съм пораснала Embarassed  Joy Ама съм нахитряла, имам здравец на терасата, магданоз- в хладилника, та няма да се гъзурча по градинките. Аааа, в градинките- само с мисия Laughing
Някой ползвал ли е желатин при боядисане на яйцата? Как става? Аз си го представям размесен с боичката, с малко топла вода и яко мазане после, ама...
Фокита, много красиви яйчица, и аз една година ползвах от този гланц, ама сега каквото видях на един хвърлей място, това взех като боя.
Ох, eti_31, понеже в главата ми само темата за яйцата, гледам- кашкавал говориш, и си викам- я!- с кашкавал не бях чувала да се боядисват doh Joy
gery_to, меси когато можеш, то откъде време за всичко? А да не би някой преди изгрев слънце да е успял да боядиса в четвъртък? /аз така знам че се прави/

Малее, Диди Ф, ти да не  си мъж под прикритие? Я да те  Hug Hug Hug
Попова, много поздрави на Варна и на най- готините жени там! Hug
Цунки Heart Eyes Hug Hug

# 239
  • Варна
Добро утро Wink
Как сте днес Hug Hug Hug
Аз нещо "нямам ден",тези дни ConfusedВчера освен че не ми станаха яйцата,кюфтетата ми за вечеря станаха солееееееееени,днес сутринта в кафемашината сложих АМ Shocked,абе не ми се казват и другите простотии,които направих smile3505
Бетта, hug
Пепи111,все забравям да ти кажа,колко сте хубави на снимката в списанието Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз днес ще се вихря в кухнята,ще правя Великденски Курабийки,да видим какво ще измайсторя cook,че в неделя посрещам родата............в нас е най удобно Crossing Arms
За срещата с Попова,ако някой иска ще му дам телефона си на лични PeaceАз съм на линия утре Wink
А ето ги моите скромни яйца.не че са много за показване,де Blush

Лек ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт