Великден наближава, а ЮЛЧЕто все по-палаво става!

• 9 411
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
А да не се чупят яйцата- първо се темперират; в тенджерата се слага парче плат, сол, постепенно се загрява водата...
Е, най-добре е да са от свободна кокошка, тогава са яки, ама...
jorjito, вица за глухата акула знаеш ли го? Твоята идея че ако случайно успееш да свариш здрави яйца, ще изтървеш после кошницата с боядисаните, за него ме подсети hahaha Joy Hug

# 241
Жоржито хубави са станали,направи си и пъдпъдъчи ако имаш време след срещата!
Фокита а пък твоите са произведение на изкуството!

Бетинка, ех как се ядосах за миг, че те няма вече, а ти след няколко поста ме успокои тъкмо щях да те нападам на лични да се връщаш!Не си отивайте бе хора аз толкова свикнах с вас че някой така като изчезне и ми е гадно все едно аз съм виновна !Толкова свикнахме една с друга, макар и виртуално!А снимки аз пък не съм слагала сигурно от 6тия месец, вече
ще става на 9 ама карай, снимките да са проблем!Нали ви досаждам кво като няма снимки! Laughing Laughing Laughing

Ставам ,днес не се работило ще се разхождаме тогава по магазините! Party Party Party

Бай!

# 242
  • Варна
Жоржито ,не се ядосвай .То е от яйцата не е от теб.И аз миналата година от 18 само 5 запазих цели,ама карай.Тази година още не съм се пробвала.Ще видим утре Wink.За да има изобилие им залепих от онези ваденки дето се слагат още докато яйцето е горещо.Почти целите се покриват с лепенките.
А аз,пък посягам да слагам на детето вместо АМ ,кафе JoyИ веднъж вместо сметана на прах ,сложих в кафето си АМ.
Бетта,радвам се че не си се отказала да пишеш.
Прасчо,навремето имаше едни мрежести потници.С тях яйцата стават много интересни.

# 243
  • Варна
Ели,Прасчо Hug Hug Hug
А,то остана и да ги изтърва Close.
Утре рано ще боядисам още,пък да видим Crossing Arms.уж ги правих както трябва newsm78
Ами то,днес като не се работи,мойта работа кога аджеба ще успея да я свърша Rolling Eyes Thinking newsm78
абе ще бачкам днес,а да ме прощава Господ Praynig Praynig Praynig

Сузи а,ами твайте миналогодишни яйца,досущ като моите Mr. Green,аз от 28 само 8 спасих Crazy

# 244
Привет Stop

Малее, Диди Ф, ти да не  си мъж под прикритие? Я да те  Hug Hug Hug

Хе-хе,разсмя ме рано-рано  Joy
Ще пиша по-късно ,че сега съм се зачела в готварския,чудя се какво да сготвя днес,че напоследък нямам идеи. Embarassed
А след обед,ще снимам и моите яйца,да се похваля и аз  Wink
Жоржи,и аз съм на мнение,че най-добре да си имаме по една машина за хляб,та да ни е чиста работата.Аз май ще се откажа от козунака,че като чета каква хамалогия е ,не е за мен май

# 245
Добро утро!  bouquet
Яйца боядисвате,виждам.  easterАз тази година ще се направя на ударена и няма да боядисвам,нали ще ходим при свекитата,там ще има достатъчно.Но догодина сигурно няма да ми се размине,пък и дребната вече ще разбира и ще е забавно да цапаме заедно. Laughing
Съжалявам много,но този път ще пропуснем срещата.Утре заминаваме след като станем сутринта и се връщаме в понеделник вечерта. А днес сме на рожден ден на баща ми.
Бета: Hug HugНа мен лично много ще ми липсваш,ако спреш да пишеш.
Приятно посрещане на празника ви пожелавам,момичета. И приятно easter

# 246
                            wavey smile3558 wavey

Честито на днешните сладурковци
 Two Hearts Галко, Two Hearts Белослава,  Two HeartsВики и Two Hearts Цвети Two Hearts

gery to: Тази година реших само червени, а и в Билла видях, че се продава само червена боя в кутиика.
Онзи ден баща ми дойде у нас, аз тръгнах да слагам  Данката на гърне и той като видя каза:
"Хайде на кукуто! "Shocked Явно съм мнооого назад с материала... Joy
Цитат на: диди
Моите яйца са факт-както и предположих кристалите не хванаха мн добре,но пак се виждат
Цитат на: Прасчо
Малее, Диди Ф, ти да не  си мъж под прикритие? Я да те
Диди: Дай да ги видим ние тия кристали как са се хванали... Laughing
jorjito,foquita : smile3501 easter smile3501
Прасчо, казвай бързо вица за акулата, за да няма...
Попова:Целувки на варненските мами и поздрави на морето!  Hug Heart Eyes Тази година дали ще го видим... newsm78
И да намачкаш всички бебоци! baby_neutral

# 247
Вица- след като си изпълня градинската мисия.  Hug

# 248
 Flowers Sunflowerчестити месечинки днес  Two Hearts
Добро утро Wink
Как сте днес Hug Hug Hug
Аз нещо "нямам ден",тези дни ConfusedВчера освен че не ми станаха яйцата,кюфтетата ми за вечеря станаха солееееееееени,днес сутринта в кафемашината сложих АМ Shocked,абе не ми се казват и другите простотии,които направих smile3505

извинявай не се стърпях ,умирам от смях с теб .Не ми се сърди  spoko hug kiss  remybussi  action032  Wink
Малее, Диди Ф, ти да не  си мъж под прикритие? Я да те  Hug Hug Hug
moresmile
ние утре ще боядисваме яйца. easter easter easter
 днес не се работило ,но и аз като jorjito отивам да се вихря newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash
hang 1dishes newsm71 ,защото нямам време ще ме прощава  Praynig господ ,но  нямам друго време  33uu
сега ще си пусна хубава хубава музика за да ми спори   ideauu 
 superuu
лек ден аз се  Scatter Two Hearts Kissing Heart lovekiss kiss Kissing Heart

# 249
Вица- след като си изпълня градинската мисия. 
Ехе, айде, ходи се гъзурчи  search и да не забравиш да си обуеш червените прашки. Scream
Цитат на: jorji
Аз нещо "нямам ден",тези дни

Спорен ден на трудещите се isiclean , аз ще почивам  pletka!         amiiii

# 250
  • През девет земи в десета
Добро утро kaffeetrmker_2
Мале, Иси,днеска е разпети петък,не се пере и не се чисти!!! Confused Naughty

Вица- след като си изпълня градинската мисия. 
Ехе, айде, ходи се гъзурчи  search и да не забравиш да си обуеш червените прашки. Scream
Цитат на: jorji
Аз нещо "нямам ден",тези дни

Спорен ден на трудещите се isiclean , аз ще почивам  pletka!         amiiii
Joy Joy Joy

Нанни и аз newsm10

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 11:36 от Pigi

# 251
Жоржи,мила и аз съм имала такива дни.Случвало се е нашият тати да си слага вместо пр.мляко АМ в кафето,но не по невнимание ,ами напълно умишлено.Имах едни кутии с Фризолак,Криси не го пиеше и татко му го оползотвори  Joy

А мойто диване как се излюска днес,ама почти не плака-то даже не беше и плач,ами май аз ако не му бях казала нищо нямше да му се чуе гласа.От спалнята се търкулна на стълбичката и после на земята   Embarassed.А аз се бях обърнала за секунда ,вече ставам  #Crazy с него.А обличането му ми е голяяяям проблем напоследък-за да успея да му сложа памерса,трябва да се прежаля и да си дам GSM-a,но и той не успява да го заинтригува за повече от 30 сек.,та за това вече го обличам,като е седнал в мен.Но памперса му го слагам в легнало положение  Peace

И мен ще ме прощава Господ,но и аз имам да чистя днес-прозорци ,дограма,а пък трябва и да сготвя нещо .Голяма грешница съм аз  Laughing
Мале, Иси,днеска е разпети петък,не се пере и не се чисти!!! Confused Naughty

Пиги,ама то днес не се яде нищо и вода дори не можеш да пиеш,защото вярващите скърбят за разпъването на Иисус. Naughty

Честити месечинки на  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Галко  Flowers Sunflower Белослава  Flowers Sunflower Вики  Flowers Sunflower и Цвети  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

А мойте яйца ще ги извадя на показ след обед,защото трябва да взема  smile3509 на брат ми  Peace

# 252
Диди, как не се яде бе? И не се пие Shocked Е не мога, съжалявам, явно и аз съм грешница. Ама пък ще мързелувам цял ден, вчера си свърших всичката работа. Може да отида до църквата да се мушна под масата като си дойде мъжа ми.  А какъв е този седефен гланц? От къде да си го купя? Много ми харесаха яйцата с него, и моята приятелка беше боядисвала такива миналата година. Свекърва ми е купила 2 кори яйца, аз хубаво ще ги боядисам, ама кой ще ги яде после? И аз правя шарени с памук, утре ще пробвам и с олио и със седеф ако намеря. А да ви питам сега какво кремче да взема на ЕВа, много и е суха кожата. Взех Мустела хидра бебе, никакъв ефект, преди това Бюбхен-също. Казвайте, че да ходя до аптеката.

# 253
А Ева трябваше да яде в 12 часа, докато пасирам пюрето тя е заспала и още спи Shocked За първи път се случва.

# 254
mgizdova,казаха го по новините-било пълен пост днес.Ама аз не спазвам пости  EmbarassedИ аз съм решила да отида до църквата да се мушна под масата,та и Криси да мине под нея. Peace
Браво на Ева,че спинка детето,не се притеснявай,тя като е гладна ще се събуди  Peace
Моят дивак се е научил да си плъзга гърнето по теракота -аз го оставя на едно място и след малко като се обърна той вече доста по-далечко стигнал  Laughing

Днес времето е супер и сега тръгваме към педката ,да видим какво ще каже за тая кашлица  newsm78.Приятни разходки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт