Великден наближава, а ЮЛЧЕто все по-палаво става!

• 9 411
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Честито на порасналите ни дечица Белослава, Галин, Вики  и Цвети !Много весели емоции през този месец им желая!
mgizdova, ако миеш Ева всяка вечер със сапун, най-добре започни да редуваш вечер със сапун и вечер само с вода.Аз така запонах да правя от 5-ти месец, защото и ние имахме същия проблем.

Аз пък знам, че три дена по ред се тримири, т.е. не се яде.Правила съм го това като ученичка и на третия ден  Crazy тръгнах на някъде...........

За смахнатите ни действия след яко недоспиване и на мене ми се е случвало.Намерих сешоара в хладилника Shocked, а да не говорим, че много често вече взе да ми се случва да тръгна за някъде и да забравя за к'во съм тръгнала.... newsm78

# 256
Слънчо, и аз редувам, една вечер с гел на Бюбхен, една вечер с вода само а Ева е като гущерче в момента.  И на мен ми се случва да отида за нещо до другата стая и да забравя за какво съм отишла. Връщам се на старото място и си спомням Simple Smile

# 257
  • Варна
ето за тези декоративни бандероли става въпрос : http://www.metma-bg.com/ukrasi.htm

# 258
  • София
Много зле, хора, май съм пристрастена към нашата тема - днес нещо като ми се случи и си мисля как ще ви разкажа после  hahaha

mgizdova, препоръчвам ти Павлодерм, много съм доволна от това кремче, но за съжаление не знам къде го има. Aз съм го купувала от магазин Ванеса в Младост, но скоро търсих и нямаха.

foquita, страхотни яйца! Наистина е много жалко, че трябва да започваш работа.

Сетих се да ви кажа, ако не пускате детски песнички на дечковците, пробвайте. Яна много "пее", откакто й пусках наскоро.

Днес свеки беше на гости (след като не се бяхме виждали 8 месеца) и ме попита:
- защо няма Яна червен конец на ръчичката
- кога ще я постригвам гола глава, за да й стане гъста и къдрава
- дали всеки пак няма да дам на Яна малко от шоколада (хем каза, че не за нея го е донесла)

smile3515 smile3505

А Пепи как бързо ме хвана с тия снимки! Пепи, да ти кажа, горко на мъжа ти, ако тръгне да ти изневерява, ти ще го надушиш, още преди да си помисли  hahaha (шегувам се, да не се разсърдиш, моля).

# 259
  • Варна
Днес сам много отвеяна doh
Flowers SunflowerЧестити Месечинки на порастващите бебоци Flowers Sunflower:

Иси,Нани,смеете се а Crossing Arms.то на чужд гол г.. и 100 тояги са малко Wink
Вчера и майка ми и свекито,паднаха да се смеят с мойте яйца. ConfusedДнес обаче майка ми започнала да вари и от 10,оцелели 2 Mr. Green.умрях да се смея smile3534...ще се подиграват,а Whistling

И бързичко да изколадя,Зоя на Арлинчето и Мадлена на пламетоБг са в сп.Бебе. Laughing Heart Eyes
Ама много убави,тез наште Юлчета,бе.Във всички списания ги публикуват  love001  love001  love001
а  И на мен ми се случва да отида за нещо до другата стая и да забравя за какво съм отишла. Връщам се на старото място и си спомням Simple Smile
Оххх,аз да не разправям Embarassed,мисля вече да си взема някакви хапчета за стимулиране на мозъкЪт Mr. Green. newsm78.или по-добре ако има някъкви за образуване на мозъчни клетки,такива май ми трябват на мен newsm62
Бета, smile3555

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 17:20 от jorjito

# 260
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey
Честити месечинки на  Галко,  Белослава,  Вики  и Цвети!

Момичетааа, днес участвах в Благотворителния Великденски Базар на ДБМ-Горна Оряховица! Чувствам се страхотно, макар че не съм свършила кой знае какво. Нищо не можах да изработя, понеже разбрах късно за базара, а и с моите 2 леви ръце... Rolling Eyes. Но успях да се включа в продажбата. Утре пак ще помагам!

Ей, с тези яйца ме разбихте...  Joy Joy Joy, но показаните резултати са много добри  smile3501! Да видим аз утре какви ще ги сътворя!
Прасчо, за използване на желатин днес чух за първи път и аз съм любопитна как се прави.
Ели, за пъдпъдъчи яйца пък не се бях сещала да пробвам, но аз тук не съм и виждала да продават /сигурно ‘щото не съм търсила/.
Диди Ф, радвам се, че си се справила с програмата. Сега дано ти харесат и снимките! Аз лично съм мнооого доволна от това фото.
Foquita, Jorji, благодаря ви за комплиментите!
Foquita, чудесно разбирам как се чувстваш! Аз, както вече писах, от юни също се връщам на работа и ще ми е мъчно за мъничето  Cry.
Mgizdova, аз за пореден път ще спомена лосиона Excipial за суха кожа. И едно забъркано в аптеката кремче, съставките на което мога да дам, при желание, на лични.
Betta, един малък детектив съм аз... smile3503.

А моята свекърва, като разбра, че ще ходим за 4 дни в чужбина  и веднага: “ Малеее, Петенце, ами млякото? Оле, ако знаеш какво ще ти е като не я виждаш толкова време”. След изказвания от този род ми иде  #2gunfire.

Спирам! Лека вечер на всички!

Кой ще пуска Великденска тема?

# 261
Здравейте и от нас.
Честити месечинки днес   bouquet!!! Да растат здрави и щастливи дечица.

Аз да ви се похваля. Днес за първи път Тито се изправи в легълцето си  newsm44. Голяма мъка беше, но се справи детето. Все още не можем да сядаме самички, но се изправяме  Twisted Evil. Но проблема сега е, че не мога да го накарам да легне. Днес цял ден е плакал  #Cussing out. Дано минава бързо.
Много хубави яйца сте боядисали. Аз ще ги приготвям утре по изпитания стар начин с памучета  Laughing. Да видим какви ще станат. Но каквито и да са - дъщеря ми няма да им прости. Така да обича яйца. Да има как всеки ден ще яде, а май не е много добре  newsm78.

Сетих се да ви кажа, ако не пускате детски песнички на дечковците, пробвайте. Яна много "пее", откакто й пусках наскоро.
Бета, аз бях решила да започна да му пускам музика за приспиване, но ти сега ме отчая с това пеене  Thinking.

И при нас обличането вече е "мисия невъзможна". Не стои и за 2 секунди на едно място. Вече взех и през 2-3 дни да го мажа с лосиони и млека след баня, че нервичките ми не издържат вече  #2gunfire.
Лека вечер на всички.

# 262
Честити месечинки на Белослава  party006  Галин  party006  Вики  party006  Цвети  party006  
Ето ги мойте яйца!Аз сварих 30 яйца и само 1 ми се пукна bowuu . Първо ги извадих от хладилника за около час, после ги сложих във хладка вода за около половин час, после ги измих със гъбичка и хладка вода и пак в хладка вода със сол и на котлона.   Peace
Ох, eti_31, понеже в главата ми само темата за яйцата, гледам- кашкавал говориш, и си викам- я!- с кашкавал не бях чувала да се боядисват doh Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бетта - как си се сдържала, да не  си отвориш устата.  newsm66
Диди Ф - и при нас обличането е много трудно. Давам му нещо интересно - като телефона, дистанционното, шнолата ми и действам бързо, а ако оцеля реклами - става по-лесно.  Whistling
foquita -   action032 
jorjito - големи емоции при теб с яйцата, ама пак добре са станали. Hands Thumbsup
 lovekiss

# 263
  • Варна
Пак аз Mr. Green
Обещавам за последно днес Laughing

Така,за Варенските мами Утре в 10.00ч в Барбито Peace
Засега сме Попова,Тиция и моя милост bowuu

Айде лека вечер  bouquet Hug  bouquet

# 264
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ГАЛИН  bouquet,БЕЛОСЛАВА  bouquet,ЦВЕТИ  bouquet И ВИКИ!   bouquet

Да се похваля най-после,след близо 3 месеца избиране,накрая се спрях на тази количка и днес татито я купи!Страхотна е,лека,маневрена и страшно удобна.Много съм доволна. newsm44 newsm44 newsm44

mgizdova :аз мажа бузките на Зоя с някакъв крем с невен,но е забъркан,а този Excipial,въобще не и помогна.Много и беше зле кожата,но сега се пооправи.
Аз от Хепи фото също съм много доволна,поръчвам вече 3-ти път,пристигат за 2 дни,а и качеството на снимките е много добро.Размера на снимките е 10/15,а цената е скромните 19ст.за бройка! newsm10
jorjito :kak ни разкоспирира само.  newsm08Днес си взех списанието,още не съм го разгледала даже,но видях,че и награда има. newsm03
Отивам да вечерям. eat

# 265
червено вино тази вечер с кръстник пих и капка не остана  Crazy
бета ,бета пийни си две три чашки винце и после ще видиш какви смешни работи приказва свекърва ти hahaha hahaha, аз точно това сега направих и ми е многооооо хубавооооо.
Варненски мамита много цунки на всички  hug hug hug hug hug hug
jorjito споко  Stop мила утре аз ще боядисвам и ще се посмеем дружно  Laughing Joy Joy Joy
отивам да си лягам ,защото тука един либовник не знам какво прави целуваме ли  newsm78 или иска да си почеше зъбките
лека ,спокойна и безревлива вечер   bouquet

# 266
Айде и аз най-накрая да си покажа яйцата  Laughing/ей,като ги погледна тия яйца все за Прасчо се сещам  Laughing/

Не съм ги слагала в кошничка и тревичка,защото не можах да намеря днес-утре ще ги декорирам  Peace
Арлина,честитта количка,мн е хубава  Peace
Иси,айде утре да докладваш как си се справила ти с  easter

Хайде,отивам и аз да вечерям. Stop Спокона вечер на всички  Hug

# 267
Честити месечинки на Белослава, Вики, Цвети и специално на Галко!!!

Сега първо да почерпя за взетия изпит днес и си пожелавам все така да минават и другите, че до есента вече да се дипломирам!

Сега да докладвам за моите яйца: сложих 30бр. и само 1 се пукна newsm44. Държах ги 2 дни на студено, но не в хладилника, после ги варих в/у кърпа в тенджерата и много бааааавно. Сложих и малко сол и оцет във водата Peace Ще гледам да сложа снимки утре..станаха добре мисля Wink
Миналата година с корема месих аз козунак....голям мерак ме беше хванал нещо...и след многочасовото месене и втасване стана доста добър, даже на конци го докарах Blush Ама тази година ще ме извиняват, нямам сили и време...че онуй малкото не знае какво е това "мама има работа" Crazy

От днес забелязвам, че Пламена като се изправи и после пада сама по дупе и остава така в седнало положние smile3501 Вече не се сгромолясва като талпа...

Сега пак трябва да сядам да уча, че на 12-ти друг изпит се задава ooooh! Днес не ми остана време да отида до църквата и ме минах под масата...направо срамота. Иначе си купих няколко кошнички и си подредих кокитата Grinning

Я, да питам мамите пратила мечета на Памперс - в оригиналния плик ли да сложа картата(онзи белия)? В пощата само го давам или може и препоръчано да го пратя?

Айде лека и спокойна, че работа ни чака утре wavey

# 268
  • somewhere over the rainbow
Ама излязъл ли е новият брой на сп. Бебе? И аз пратих снимка на Дая, ама явно не са ни одобрили Crossing Arms

# 269
Благодарим за честитките! Да ви се връщат!

Изгубихме се малко,но Галко беше с висока Т и 3 денонощия ни беше в ръцете милото.От зъбките е.Стигна до 39,6.Много страшно беше,чак ми дойде М.  Rolling Eyes
Ходихме при хомеопатичката,даде му капки,сега пак пие та да го изкара по-лесно този зъб.Още не е пробил.
А аз бях с гнойна ангина пак и Т 38,но тя ме оправи за 24 часа.Направо  Shocked  много съм доволна.

Яйца сварих 40.Оцеляха 29.Пак добре.Аз купих една желатинова боя,за нея ли питахте? Интересни станаха.Утре може да кача снимки.Иска ми се и  падпадъчи да боядисам,но незнам дали ще намеря.

Арлина честита ви количка.Много е хубавка.  Wink
Нарина честито за изпита!  Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт