Великден наближава, а ЮЛЧЕто все по-палаво става!

• 9 411
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Пу първа за днес!
 smile3507
Луда работа, събудх се в 5 и половина и край - ни сън, ни дявол!
Жоржито, мерси, че ми каза за списанието! Аз бях забравила, че пращах снимки, като стане по-нормално време ще пратя мъжа ми да го купи, че да се видим какви сме 'убавици.  smile3521  N_A_N пращай пак! Умори ги от снимки, докато ги публикуват!
Narina честит ти изпит! Все така да ги взимаш, не като мен  smile3518
Много хубави яйца сте боядисали всички, моите са нещо мътни, все не улучвам на бои, ама карай да върви!
arllina честита ви количка!
Да не забравя накрай - честити месечинки на днешните пораснали бебоци, а и на вчерашните, че пропуснах да се разпиша! Всички живи и здрави!
И весели празници, дай Боже на всички много, много здраве, то е най-важното нещо!  newsm17
А, не съм първа, Ренито ме изпревари!
Рени, дано бързо излезе зъбчуто, че да му мине зора на детето.

# 271
  • Варна
Добро утро и от нас Wink
Наринка,браво за изпита Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Рени,вчера тъкмо си мислех за теб,и даже смятах да ти пиша,да не си ни забравила Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 N_A_N пращай пак! Умори ги от снимки, докато ги публикуват!
Точно тъй Laughing Heart Eyes

Аз милички искам да почерпя Simple Smile.Вчера без да искаме,беше първия ни работен ден/на татито,де/.Бяха отишли само да дооправят магазините,и смятаха днес да отварят,а като ги нападнл един народ Shocked #Crazy Shocked.То лошо няма Party
Че така,за нас сезона започва Mr. Green

Почерпете се да е здраво на татито ни дупата,да изкара парички,че да правим скоро Друнди-2 Blush Mr. Green
Пасле ще кача снимки от срещичката ни Wink

# 272
Narina: Ох, с много сладки вкусотийки си ни почерпила!  Crazy
Айде, и за напред така да ти върви с изпитите, та пак да почерпиш! Wink
jorji: И твоите не пропуснах.
Да му е здрава на Друндовия тати дупата  Joy пък и мой'та също! Embarassed
Диди Ф: Добре си ги докарала яйцата и кристалите се виждат. Hug
Нита: И твоите си ги бива! Wink
plamebg: Лека нощ! Crazy
Ренито: И аз си мислех за теб, а то каква била работата...лоша. Cry
Бързо да се оправяте всички! Praynig Hug
Успешно варене и боядисване на тези, които днес ще се вихрят!
Кафето ме зове!  bouquet

# 273
Привет момичета! Hug
Ето аз как съм правила яйца с желатин-сварените яйца-може и охладени-се мажат с клечка за зъби или клечка от кибрит с много гъста боя- значи слага се само няколко капки на боята да стане само леко водна, но да е гъсто- лелееее как го казах, ooooh! дано да сте ме разбрали. Правят се черти през около 1-2 см. с различни цветове. Така намацаните яйце се топват в разтворен желатин за момент и започва  да се  накланя яйцето към всички посоки, за да се разлеят цветовете. Стават много наситени като разцветки. Желатина се разтваря във 100 мл. вода 2-3 желатина. Стои така 10 мин. и после се завира леко на водна баня.
Честити месечинки на децата, които станат с един месец по-големи! Много щастие и късмет в живота им желая!!!!
Весели празници и на вас момичета! Нека хармонията, любовта и здравето бъдат ваш спътник в живота.
За мен се очертават много тежки маси тия дни. Мама днес има рожден ден.Ето почерпете се:

Да ми е жива и здрава Heart Eyes, а утре пак мама и свеки имат имен ден. А в понеделник ще чакам Синеоче да се видим и с нетърпение чакам да видя снахичката си Hug

# 274
Предпразничен привет от нас Hug

не сме на Варненската Среща, понеже боядисвахме яйца до сега с Мая - голямо клепотене падна, за пръв път не си ги харесвам, но детето е във възторг (тя сефте вижда "откъде идват боядисаните яйца" hahaha)

пратих ги сега с татито за козунаци и докато се мотая напред назад наш Траян да вземе да се.... захрани на кака си със солетите Shocked Crossing Arms hahaha Joy
де тоз глутен да го видим сега кое му е толкова страшното Whistling
искам да подчертая, че повече от два месеца го захранвам това дете, досега не съм го виждала с такъв мерак да яде нещо Crossing Arms отваря огромна уста, мен ще налапа, не може да улучи солетката, ядосва се, пак отваря, бута с ръчичка..... Laughing

та така, похвалих ви се - глутенови сме вече Flutter

прекрасен топъл предпразничен ден днес на всички и чуден първи бебешки ВЕЛИКДЕН  на малките ни юлчета  easter

# 275
  • somewhere over the rainbow
Бе аз лесно ше ги уморя от снимки, ама да не кажат: Тая пък много нахлна, я да не й публикуваме нищо Crossing Arms hahaha Ще чакам следващия брой, белким благоволят да ни изтипосат, ако са имали много снимки този път Thinking
Тази вечер ще ядем Руло Стефани...отивам в Готварския да търся начини за приготовление newsm78
Татито ни отиде в Сф на прословутия мач Crossing Arms Да не си дойде предпразнично набит Mr. Green
Аз за друго дойдох, ама се отплеснах ooooh!  Да ви се похваля, че вече сме с обички Flutter  Сега поне никой няма да ме пита момче ли е момиче ли е Whistling

# 276
Весел месец на Теодор, Стилиян, Даниел и Mартин!

Специални поздрави от мен и Мимето за   Любчо и Николайчо на мама Dreamy_world.Весели лудории, здраве и усмивки им и желаем!

Пепи, Бета те свекървите за това съществуват, за да ни лазят по нервите Tired

Рени, ти ме разбии.Винаги съм смятала че гнойната ангина за толкова кратко време може да се  излекува само с антибиотик, та дори и с два.При кой хомеопат ходите с Галко?(Аз пак с въпрос за доки ти изкачам, но не съм от Буграс и не ги знам тук докитата)

Нарина, първо честито за изпита!
За мечетата-  в  оригиналния плик ги изпратих.Писмото НЕ го пуснах препоръчано.

# 277
  • ES
Ааа, Ети, Ивичка, слагайте снимки на яйцата де!

Аз вчера месих козунаци, аз меся мъжа  ми мрънка, че само съм си губела времето и силите, че по-евтино и бързо щяло е да си ги купим готови. Е, пак не станаха на конци, но са хубави. Малко ги по препекох, че ме беше страх да не останат тиклави вътре.
Сега ще боядисваме яйца, още не е завряла водата и гледам има 4 напукани, и това само от реда, които мога да видя, кой знае долу колко има вече. И там ще мрънка мъжо, че тука готови ги продават. Ама какво е Bеликден да не си направиш почерпката сам!

А ние вече сме с цицинка. Тати вчера като го носел в къщи се спънал и си били по една глава. Изведнъж чувам, че реве малкия неистово отивам, мъжо го държи той реве. Викам какво му е, той, ами не знам, виж стои в ръцете ми и реве. После като изби цицината на челото и леко стана морава разбрах защо е плакал. А татито се прави на приятно разсеян.

Хайде че яйцата ме зоват.

# 278
Ох и моите се изпочупиха и ги налепих със тези декоративни бандероли и биват!http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2584413

Ами момичета пожелавам ви весели празници, хапване, пийване!Бореца да е във вас и ако случайно не е взимайте дървеното яйце!Така де! Wink

Поздрави от нас със Юлето!

Сега ставам че яко чистене ме очаква мъжа разбива във кухнята а аз тук ще чистя после там и такааа до великден!

Бай!

# 279
Здравейте мамчета и вече порастнали бебчета!
Не помня от кога не съм влизала и много се радвам че не сте ни забравили и искам най- сърдечно да ви благодаря за поздравите за рожденния ми ден  Hug. Дамяна расте и вече почти върви сама, днес е деветата ни месечинка и ви черпя по едно   party023 ! Бъдете живи и здрави и да си изкарате най-прекрасните празнични дни  bouquet
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 280
  • През девет земи в десета
Момичета ето ги и моите произведения:

Яйцата ги рисуваме заедно с дъщеря ми(голямата Wink),а сина ми ги боядиса,та с помощници е доста по-лесно! Иначе от 60 яйца две счупени и вече изядени hahahaАйде изчезваме,да си дорисуваме и другите яйца! Peace
Ние вече сме си в София,че нещо ми стана криво да празнуваме без кака и бате Simple Smile

# 281
 Pigi, красотиииии Heart EyesБраво на теб и дечурлигата!!!!!
Имаш "браво" и от мъжо Mr. GreenКогато му казах, че си майка на трима, получи още едно "браво" от него Mr. Green

# 282
Честити месечинки на Теодор, Стилиян, Даниел и Mартин!

Пиги, страхотни яйца сте си направили, а за козунаците - нямам думи, направо се ослюнчих Crazy

Ето ги и нашите скромни първи кокита: Crazy

# 283
Браво,мацки,справили сте се наистина чудесно.Но яйцата и козунаците на Пиги ми събраха очите  smile3501 Аз съм такъв инвалид на тема рисуване,че и да имам желание,няма да се справя-за това не се и опитвам  Wink

# 284
  • Варна
Честито на днешните месечинки.Много да сте здравички.
Срещата днес мина чудесно.А и времето беше с нас.Дано има още такива срещи и занапред.МНОГО ПРИЯТНИ И УСМИХНАТИ МАЙЧЕТА..
Е Пиги,ти направо ни срази PeaceА козунаците сама ли ги месиш или си имаш уред за тази цел?
НА ВСИЧКИ ЯЙЦАТА СА МНОГО ХУБАВИ Joy
Ето ги и моите:

Общи условия

Активация на акаунт