Луда работа, събудх се в 5 и половина и край - ни сън, ни дявол!
Жоржито, мерси, че ми каза за списанието! Аз бях забравила, че пращах снимки, като стане по-нормално време ще пратя мъжа ми да го купи, че да се видим какви сме 'убавици.
N_A_N пращай пак! Умори ги от снимки, докато ги публикуват!Narina честит ти изпит! Все така да ги взимаш, не като мен

Много хубави яйца сте боядисали всички, моите са нещо мътни, все не улучвам на бои, ама карай да върви!
arllina честита ви количка!
Да не забравя накрай - честити месечинки на днешните пораснали бебоци, а и на вчерашните, че пропуснах да се разпиша! Всички живи и здрави!
И весели празници, дай Боже на всички много, много здраве, то е най-важното нещо!

А, не съм първа, Ренито ме изпревари!
Рени, дано бързо излезе зъбчуто, че да му мине зора на детето.

.Вчера без да искаме,беше първия ни работен ден/на татито,де/.Бяха отишли само да дооправят магазините,и смятаха днес да отварят,а като ги нападнл един народ

пък и мой'та също! 
дано да сте ме разбрали. Правят се черти през около 1-2 см. с различни цветове. Така намацаните яйце се топват в разтворен желатин за момент и започва да се накланя яйцето към всички посоки, за да се разлеят цветовете. Стават много наситени като разцветки. Желатина се разтваря във 100 мл. вода 2-3 желатина. Стои така 10 мин. и после се завира леко на водна баня.
)

! Бъдете живи и здрави и да си изкарате най-прекрасните празнични дни

Аз съм такъв инвалид на тема рисуване,че и да имам желание,няма да се справя-за това не се и опитвам