Здравейте. Имам бебе на един месец. От начало се хранеше с антирефлуксно мляко понеже от болницата казаха че имала рефлуск и да продължа с него. След 10 дни и се появиха кървави нишки в акото и цели парченца като желе. Лекарката каза че не и пинася не го храносмила и го сменихме на комфорт. След още десет дена пак се появиха нишките и тогава тя каза че най вероятно е алергия към белтък. Сега сме на хипоалергенно и за сега няма проблем. Има и колики на всипкото отгоре,не спи спокойно даже изобщо,цял ден я нося дреме ми в ръцете после почва да плаче. От нищо не се успокоява. Сега новото мялко ми го повръща по малко и се съмнявам че и това я дразни и не знам вече как да му помогна на това дете да заспи спокойно. Всипко пробвам. Поръчах капки Лефакс за коликите до сега давам само Био амика. Знам че на коликите най помага гушкане и носене ама тя и така не иска почва да се вие да реве оше толкова и не знам как да я отпусна и да заспи. Второ дете е,голямата също беше с колики но я носех поатоянно и спеше в мен,а тя никаде не спи спокойна. Съжалявам за правописните си грешки но пиша докато я люлея.