VIP Brother 2 - 3

• 45 304
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 170
Чистят....С прахосмукачка в момента - Калин и Китаеца се сменят.... хихихи да им е чисто за лайфа... Представям си цял следобед ще се гримират... Който иска да гледа козметика - следобед да е на линия....

# 1 171
  • Ямбол
Чистят....С прахосмукачка в момента - Калин и Китаеца се сменят.... хихихи да им е чисто за лайфа... Представям си цял следобед ще се гримират... Който иска да гледа козметика - следобед да е на линия....
О, и аз се чудя как още не са разхвърляли гримовете, а те явно за следобед се гласят.
Сега като изчистят, после няма ли да се къпят, нали нямат топла вода?

# 1 172
Топла вода имат в кухнята .  Simple Smile

# 1 173
  • Има много детски смях.
Да вметна само- обърнахте ли внимание с какво презрение и гнус Венетица говореше за "бедния си период"  и каза- "Возих се в градския транспорт"? Все едно тези, които пълнят трамваи, рейсове  и тролеи са втора /трета/пета ръка хора? А именно това реално са зрителите на " Горещо" все пак! Много ми е противна! Ужасно направо.
И въобще не звучеше искрено. Десислава ми беше доста по- истинска като разказваше, как нямала стотинки и един сладолед да си купи...

# 1 174
Сега като изчистят, после няма ли да се къпят, нали нямат топла вода?

Ще миришат на парфюм Натур....

# 1 175
Азо ще търчи с легените пак, да къпе Китайчето.

# 1 176
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ама нарочно ли нямат топла вода newsm78

# 1 177
  • София
Ама много се стараят тези випове - сигурно никога през живота не са чистили така Simple Smile

# 1 178
Ама много се стараят тези випове - сигурно никога през живота не са чистили така Simple Smile

За какво плащат на икономи и пр. персонал? За някои от тях - това може да е първия сблъсък с метлата и лопатата.....

# 1 179
  • гр.София

Мисля, че Роси си е втълпила, че участва във филм, репликите й ми звучат много заучено, особено когато е пила, и жестовете й също.

Абсолютно същото усещане имам. Ако е толкова пияна,как не повръща нонстоп и не залита,а си ходи по права линия newsm78

И, момичета,мерси,че ми спестявате висенето пред телевизора с вашите "горещи репортажи" Grinning

# 1 180
  • София
Аз им се кефя обаче, защото го правят без никакви мрънканици и т.н.

# 1 181
Да поясня за неразбралите - в случая изобщо не видях смисъл да плаши детето с нещо.
И аз да поясня за какво ставаше дума - сутринта Яница повтаряше "Мако, мако, мако, ...(мляко), явно беше гладна, а майка й я обличаше и й вика - "Ей каква си глезла, сега ще извикам Дино дето не слушаш!"

не виждам проблем, явно защото не съм майка.;
не трябва ли да се казва така.
мен ме плашеха с торбалан, нямам никакви дефицити и отклонения в развитието.
жената е искала да я облече, какво да каже.

чистят здраво, могат и към нас да наминат, цялата бригада  Mr. Green

# 1 182
Да поясня за неразбралите - в случая изобщо не видях смисъл да плаши детето с нещо.
И аз да поясня за какво ставаше дума - сутринта Яница повтаряше "Мако, мако, мако, ...(мляко), явно беше гладна, а майка й я обличаше и й вика - "Ей каква си глезла, сега ще извикам Дино дето не слушаш!"
съгласна съм с тити и Лиляна-децата не трябва да се плашат Peace

# 1 183
айде,по нова почват Wink

# 1 184
А нова тема, кога ще има?  newsm78

Л е о , спри ни дъха с ягодка и нова тема......

Общи условия

Активация на акаунт