VIP Brother 2 - 3

• 45 353
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 185
  • На погрешната планета
А нова тема, кога ще има?  newsm78

Л е о .......
Най-добре довечера, след номинациите а се пусне нова тема с анкета Peace

# 1 186
Да поясня за неразбралите - в случая изобщо не видях смисъл да плаши детето с нещо.
И аз да поясня за какво ставаше дума - сутринта Яница повтаряше "Мако, мако, мако, ...(мляко), явно беше гладна, а майка й я обличаше и й вика - "Ей каква си глезла, сега ще извикам Дино дето не слушаш!"
съгласна съм с тити и Лиляна-децата не трябва да се плашат Peace

добре де, защо д аняма такъв герой ( ДИно), от който да има респект.
плашене - силно казано е, плашане е, ако й скочи скелет от гардероба на яница.
обяснете ми защо Дино е вреден.  с някакви аргументи. не се заяждам, искам да ми стане ясно, защото аз определено съм склонна да кажа " ако не слушпаш, ще дойде Дино да те вземе"

# 1 187

обяснете ми защо Дино е вреден.  с някакви аргументи. не се заяждам, искам да ми стане ясно, защото аз определено съм склонна да кажа " ако не слушпаш, ще дойде Дино да те вземе"

Лени, точно такъв тип плашене няма абсолютно никакъв смисъл. На петия път детето разбира, че всъщност няма никакъв Дино и изобщо нищо не се случва, ако не изпълни поисканото от родителя. Независимо Дино ли е, нещо друго ли е. Не са толкова късоакълни. Особено пък те както го мятката за щяло и нещяло, гаранция изобщо не ги и чува даже.
Ако се прилагат заплахи и закани, те трябва да са с нещо реално и да се изпълняват. Иначе не фащат дикиш  Mr. Green

# 1 188
Лени - Дино/Торбалан има смисъл, когато детето не може да бъде усмирено/уговорено/провокирано да се облече или да свърши поставена задача по друг начин. Плашещият герой има смисъл и може да бъде използван, разбира се. Но не всяка сутрин и не при обикновени и елементарни действия, каквото е едно обличане. Иначе просто не действа, или пък се преиграва с него.
Не е казано, че трябва да получиш дефицити и отклонения, разбираш, нали?
Аз поне не съм усетила още нужда от нещо, с което да плаша детето.  Преди двегодишната им възраст няма смисъл от подобен герой.

Както и да е, случката не е толкоз важна.

# 1 189
  • София
Lennie, аз също не подкрепям идеята за плашенето на децата с някакъв измислен злодей - мен ме плашеха с Торбалан и дори на 10 години пак ме беше страх нощно време да слизам от леглото, че да не ме хване нещо за крака... Психиката на децата е много крехко нещо и трябва да се подхожда внимателно. Моята госпожица още е малка, та не знам дали и аз ще прибягвам до такива герои, но ще се опитам да не го правя.

# 1 190
Пак се търси под вола телето....явно Христинка квото й да направи, ще бъде оплюта.

# 1 191
  • София
Да поясня за неразбралите - в случая изобщо не видях смисъл да плаши детето с нещо.
И аз да поясня за какво ставаше дума - сутринта Яница повтаряше "Мако, мако, мако, ...(мляко), явно беше гладна, а майка й я обличаше и й вика - "Ей каква си глезла, сега ще извикам Дино дето не слушаш!"
съгласна съм с тити и Лиляна-децата не трябва да се плашат Peace

Децата не трябва да се плашат с нищо. Нито с Торбалан, нито с Дино, Нито с Баба Яга, нито със зайче-байче, Кумчо-Вълчо т.н
Мен баба ми ме плашеше с ненормалния съсед, който просто беше бавноразвиваш се, но само аз си знам какви неща съм си представяла... Shocked

# 1 192
Е добре де, момичето едва ли е експерт по детска психология и знае кое е най- правилно и кое не е. Не вярвам да го прави с лоша умисъл, по- скоро от незнание. Ми кой да и каже? Педиатъра, хаха, тях пък така ги интересува, че... Confused
И мен са ме плашили едно време с Торбалани и др. щуротии и какво от това, пак съм станала човек и не мисля, че майка ми ме е гледала лошо.
На мен пък Христина ми се струва добра майка, от това което съм видяла. Чак пък да я гледаме под лупа ми се вижда тъпо, защото съм сигурна, че тук няма нито една майка, която да е абсолютно и 100% перфектна /включително и аз, разбира се Laughing/.

# 1 193
В този ред на мисли, някой сеща ли се за "добрата" майка Виолета от предния ВБ?!
Да, не трябва да се плаши детето (справка Д-р Спок), но явно жената така е решила да си гледа Яи-то. Да я разпнем!  hahaha

# 1 194
  • Балчик
Пак се търси под вола телето....явно Христинка квото й да направи, ще бъде оплюта.

Ами то е ясно, няма шанс да се сравнява със ССФ. Joy

Мен лично не ме дразни това момиче. Съвсем нормално като 99 % от пишещите тук, няма нужда да се правим на по-по-най.
Пък и то отстрани нещата много изглеждат много по-различни. Peace

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 11:22 от Джемма

# 1 195
  • София
И според мен Христина е добра майка.

# 1 196
В този ред на мисли, някой сеща ли се за "добрата" майка Виолета от предния ВБ?!
Да, не трябва да се плаши детето (справка Д-р Спок), но явно жената така е решила да си гледа Яи-то. Да я разпнем!  hahaha

ще се самоцитирам отпреди  минути:
ъм, ако имате предвид моя коментар за Христина - и аз смятам, че си гледа детенцето сто пъти по-добре от Виолета Здравкова. Но не мога да се въздържа да не й търся кусури, ами тъй де, тъкмо ми е паднало.

и изобщо, след като ще ме занимават по цял ден с поредната майка с детенце, ще им търся кусури колкото си искам Simple Smile   а можеше просто да ни оставят Азис и Десислава.....

# 1 197
...ами мен сега трябва да разпнете, понеже и аз понякога използвам баба Яга ...когато е станало късно и не иска да спи и при него има резултат Peace ...като нищо друго не помага  ooooh!

# 1 198
  • София
Аз не плаша с нищо, защото моята дъщеря от нищо не се плаши. За съжаление, обач, защото понякога ми се иска да има с какво да я стресна.

# 1 199
василка била отслабнала в къщата, горката  Joy

Общи условия

Активация на акаунт